Cautare

1871 de rezultate pentru "rosca marian" (5.13 secunde)
Ovidiu Iuliu Marian, presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, a declarat ieri, cu prilejul deschiderii oficiale a manifestarilor expozitionale organizate de CCINA Constanta - Tomis Ambient Construct, Salonul de Finantari si Asigurari pentru Locuinte si Salonul de Dotari Hoteliere si Alimentatie Publica - faptul ca institutia pe care o conduce a negociat la sfarsitul saptamanii trecute cu tur-operatorul international TUI World mentinerea si sporirea numarului de turisti straini care isi vor petrece vacantele pe litoralul romanesc.
Curtea de Apel Bucuresti va judeca marti contestatia depusa de procurori fata de decizia instantei inferioare de anchetare in stare de libertate a omului de afaceri Marian Iancu.
Astfel, cei care s-au ingesuit sa mai prinda un lot din complexul rezidential Beach Land s-a numarat si Marian Galiceanu, fiul Lucretiei Galiceanu, fosta directoare a Gradinitei "Pestisorul de Aur" din Navodari, care s-a "duelat" cu Mihai Iordan, imputernicitul lui Dragos Iulian Tudoran pentru lotul 60.
Presedintele Comisiei Finante-Banci din Senat, democrat-liberalul Ovidiu Marian, a declarat, luni, ca solutia pentru redresarea economica ar putea fi impozitarea pensiilor si reducerea TVA-ului. ... Este scenariul lansat de un democrat-liberal - Ovidiu Marian, presedintele comisiei de finante-banci. ... Asta este viziunea noastra", spune Ovidiu Marian.
Oltenii au plecat ieri la pranz spre Ardeal, iar starea de spirit era foarte buna, ceea ce l-a determinat pe antrenorul Marian Bondrea sa creada ca vor obtine un rezultat bun.
Fost coleg al lui Adrian Iovan, DEZVALUIRI INCREDIBILE despre TRECUTUL regretatului pilot Fost coleg cu Adrian Iovan la Scoala Militara de Ofiteri de Aviatie "Aurel Vlaicu", pilotul Marian Covache ne-a povestit cate ceva despre inceputurile carierei lor si ne-a dezvaluit ce porecle aveau.
Ne ingrijoreaza persoana publica Marian Munteanu, in masura in care se confunda sau promoveaza simbolistica extremismului de dreapta interbelic (Autor:
Marian, D. ... Marian, de 28 de ani, din Bucuresti, persoana eliberata din penitenciar in luna august 2011, despre care existau date ca are preocupari pe linia furturilor din locuinte, prin metoda fortarii ferestrelor apartamentelor.
Premierul Calin Popescu- Tariceanu a precizat ca omul de afaceri la care s-a referit presedintele Traian Basescu este Dinu Patriciu, pe care l-a intalnit la 17 iulie, alaturandu-li-se Sorin Rosca Stanescu si „un important consilier de stat la Presedintie, care era impreuna cu sotul“.
- Vicepremierul moldovean Iurie Rosca declara ca Tratatul de frontiera va duce la consolidarea relatiilor dintre R.
Al treilea participant la masa cu pricina invocat de presedintele Basescu - „un ziarist care are relatii cu omul de afaceri (Patriciu - n.r.)”, Sorin Rosca Stanescu, a respins si el acuzatiile facute de Basescu.
Rolul de cavaler al edilului-sef a fost jucat de Lucretia Rosca, consilier local PSD, care ne-a trimis o scrisoare in care se arata ca "primarul Dumitru Nicolae doreste vinzarea cabinetelor medicale", tinind sa sublinieze ca legile privind detinerea spatiilor medicale au fost initiate si promulgate de guverne PSD.
Pentru clarificarea aspectelor sesizate in petitii, comisia a audiat 41 de petitionari, printre acestia aflandu-se ziaristul Sorin Rosca Stanescu si ministrii László Borbely, Sebastian Vladescu si Tudor Chiuariu.
Este vorba despre consilierii locali Lucretia Rosca si Florin Paslaru si de consilierii judeteni Paul Ichim, Mircea Nicu Toader si Marius Necula.
Numele Uzinei Mecanice Babeni a aparut in contextul acuzatiilor lansate, luni, la adresa sefului statului si a fratelui acestuia, Mircea Basescu, de catre jurnalistul Sorin Rosca Stanescu.
Sorin Rosca Stanescu (foto) publica pe www.sroscas.ro articolul "Motiunea de cenzura - un esec programat", pe care il puteti citi in continuare.
Inpolitics il citeaza pe Sorin Rosca Stanescu, referitor la cazul Negoita-Banicioiu: ... (Sorin Rosca Stanescu - www.sroscas.ro)'
Sorin Rosca Stanescu publica pe News.corect.com articolul "Viitorul partid prezidential", pe care il puteti citi in continuare. 'Pentru a-si conserva puterea si, pe cale de consecinta, imunitatea, domnul Traian Basescu are nevoie de sustinerea unui partid.
Sorin Rosca Stanescu) De la numirea sa in functie, in urma cu aproape opt ani, dar mai ales dupa ce a fost vaccinat printr-o prima suspendare, Traian Basescu, caruia ii place sa se alinte drept "omul din garaj", s-a pregatit minutios pentru lupta.
Sorin Rosca Stanescu) Sansa Romaniei, asa cum a rezultat aceasta tara dupa alegeri, nu este inca pecetluita. In sensul ca este insuficient sa avem un Guvern cu o puternica sustinere parlamentara.
google-analytics.com