Cautare

21334 de rezultate pentru "romtelecom italia romania" (4.39 secunde)
Desi incepand cu 1 ianuarie 2007 a impus masuri tranzitorii de acces pe piata fortei de munca, Italia a liberalizat patrunderea lucratorilor romani in domeniul agricol, sezonier. Cetatenii romani care doresc sa lucreze in agricultura in Italia o pot face in baza unei declaratii de angajare din partea angajatorului.
Francezii de la TDF si operatorul de sateliti SES, interesati de trecerea la televiziunea digitala in Romania Grupul francez TDF - care a construit si opereaza retele de televiziune digitala terestra in mai multe tari europene - si SES (Astra) - unul dintre cei mai mari furnizori globali de servicii de comunicatii prin satelit - sunt interesate sa participe la procesul de trecere la televiziunea digitala in Romania, au declarat reprezentanti ai celor doua companii in cadrul conferintei "International Digital Forum", organizata in Bucuresti de Asociatia pentru Comunicatii Digitale.
Cu o capitalizare de zeci de miliarde de euro si aflata in plin proces de fuziune cu Banca Intesa, SanPaolo s-a impus pe piata bancara din Romania prin flexibilitate si timpul scurt de raspuns la solicitarile clientilor.  Italienii de la SanPaolo, banca infiintata in 1563 la Torino, au deschis prima sucursala din Romania in 1996, iar in 2003 au inceput planurile de dezvoltare.
Cea de-a doua semifinala a CE se anunta extrem de disputata, ambele combatante practicand un fotbal ofensiv si spectaculos pana in aceasta faza a competitiei Iubitorii fotbalului asteapta cu nerabdare cea de-a doua semifinala de la CE din Polonia si Ucraina, confruntarea dintre Germania si Italia anuntandu-se pe placul tuturor.
Ea comemoreaza ziua in care, in anul 1946, in urma unui referendum, poporul italian a decis ca forma de guvernare sa fie republica si este considerata ziua in care s-a nascut democratia in Italia.
Romania se afla pe locul opt in Uniunea Europeana in ceea ce priveste constructia de autostrazi, dupa cum arata o statistica realizata de Eurostat, oficiul european de statistica. Incredibil sau nu, in aceasta statistica Romania depaseste tari cu greutate din blocul comunitar, cum ar fi:
Italia - Romania 2-2. Tricolorii respira fotbal occidental Romania a reusit un rezultat istoric in Italia, scor 2-2 si pare pregatita de Euro. Romania a visat frumos la Bologna timp de o repriza.
Actuala conjunctura prezinta risc pe segmentul auto", declara atunci Cristian Constantinescu, presedintele Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurari din Romania.
Asociatia Romanilor din Italia (ARI) solicita Ministerului Muncii gasirea unei solutii pentru ca romanii care au muncit la negru in trecut sa-si poata achita retroactiv contributiile la pensie, estimand ca in bugetul statului ar putea intra astfel noua miliarde de euro.
Presedintele ANRC a subliniat ca telefonia mobila are inca „un potential de crestere foarte mare in Romania“.
Un fenomen Wi-Fi in Romania?
Cel de-al treilea operator GSM din Romania, Cosmorom, s-a relansat ieri pe piata. ... Astfel, competitia pe piata de telefonie mobila din Romania va fi mai stransa si, implicit, va creste calitatea serviciilor oferite consumatorilor.
Banca Italo-Romena, membra a Gruppo Veneto Banca din Italia, este, potrivit unui comunicat de presa, prima banca italiana prezenta in Romania. "Ne continuam expansiunea teritoriala pentru ca noi credem in Romania si in posibilitatile pe care le va avea dupa integrarea in UE.
Anul trecut romanii din Italia au trimis in tara 800 milioane de euro, desi sumele trimise acasa de imigrantii din Italia au scazut pentru prima data cu -5,4% in 2010, transmite Romanian Global News, care citeaza Gazeta Romaneasca.
Telefonia mobila a avut succes in Romania. ... De aceasta data, Romtelecom este interesat direct de redresarea diviziei sale de telefonie mobila, care ii poate aduce o crestere a interesului fata de propriile servicii.
Statul va vinde pachetul de actiuni pe care il mai detine la RomTelecom, reprezentand 45,99% din capitalul companiei, prin intermediul unei oferte publice initiale pe piata externa adresata investitorilor institutionali, operatiune acompaniata de listarea la Bursa internationala, dar si la Bursa de Valori Bucuresti.
Romtelecom va fi noul operator de telefonie mobila din România, fiind desemnat saptamâna trecuta drept câstigator al licitatiei pentru noua licenta de comunicatii mobile, informeaza organizatorul licitatiei, Autoritatea Nationala pentru Reglementare în Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI).Printre firmele care au pierdut aceasta licitatie se afla si Compania Nationala Posta Româna.„Pentru ca acordarea acestei licente a stârnit numeroase controverse, ANRCTI va controla cu atentie îndeplinirea conditiilor din licenta si respectarea obligatiilor asumate.
Peste 99% din nume-rele alocate in domeniul 0Z=02, detinute de noua companii In prezent, pe plan local, in domeniul telefoniei fixe, din totalul de 11.293.330 de numere din domeniul 0Z=02, 11.290.000 sunt numere geografice alocate catre noua companii, restul de 3.300 reprezentand numere scurte, detinute exclusiv de Romtelecom.
Dar la BCR, CEC, Romtelecom si cite alte companii vindute de diversele guverne postdecembriste, pe sume modice, "investitorilor strategici "? ... investitorul Romtelecom este al statului elen, investitorul din Electrica Sud apartine statului italian, popoare care, iata, s-au ales cu plasamente in Romania.
Directorul ROMTELECOM Dolj si-a imprumutat ginerele cu 100.000 de euro Merita insistat putin asupra celor 20 de miliarde pe care, chipurile, SC DAGMAR le-ar fi platit in numerar catre SC LAURGEN drept contravaloare a benzinariei, pentru ca aceasta plata fictiva i-a facut pe multi sa se bilbiie in fata organelor de ancheta.
google-analytics.com