Cautare

217 de rezultate pentru "romeo julia saleno" (3.45 secunde)
Aceeasi companie anunta si incheierea campaniei de vara "Incarca-te cu premii", cele trei autoturisme Alfa Romeo 159 si peste 125 de obiecte promotionale aflandu-si fericitii castigatori.
Preturile sunt exact ca si cele din vara care a trecut, indiferent daca oferta e la mare, balneo, montana sau externa", a declarat Romeo Rosia, reprezentantul Centrului de informare turistica din Petrosani.
Banca Transilvania incurajeaza utilizarea cardului de credit pentru plata la comercianti, prin lansarea campaniei "Ai card de la Banca Transilvania, poti castiga un autoturism Alfa Romeo", care se desfasoara in perioada 23 octombrie - 22 decembrie si care ofera clientilor bancii ce folosesc cardul de credit pentru achitarea de produse si servicii la comercianti posibilitatea de a castiga un autoturism.
sef Romeo Tecau. "Nu putem sa le interzicem proprietarilor sa foloseasca bunul, drept pentru care si motociclistii vor primi numere de inmatriculare provizorii, pana cand va fi reglementata si aceasta situatie incerta", a mai aratat cms.
Este vorba despre Alfa Romeo, care a adoptat pe sigla proprie emblema medievala a orasului Milano, emblema in care se pot observa o cruce semnificand epoca cruciadelor si o figurina devorata de un sarpe, acesta din urma reprezentandu-i pe sarazini - inamicii de moarte ai cruciatilor.
Redac Craiova are spre vanzare atat autovehicule Dacia sau Renault, cat si alte marci, care nu se gasesc in oferta de masini noi a societatii.Alta societate care foloseste sistemul pay-back este Automonza Craiova, dealer Fiat, Alfa Romeo, Masserati, SsangYong si altele.
In urma cu o luna de zile m-am intilnit cu avocatul Romeo Cozma, care, din punctul meu de vedere, m-a santajat.
Potrivit unuia dintre reprezentantii români ai societatii austriece, Romeo Gheorghiu, un furnizor de talia Companiei de Apa „Oltenia“ SA îsi poate permite servicii de monitorizare a retelelor si înlocuire a conductelor dupa metoda „Pipe Bursting“.
Fratii Eugen si Cornel Panait, proprietarii Automonza (dealer Fiat, Alfa Romeo, Iveco). Desi nu a dorit sa dezvaluie exact cât câstiga, Cornel Panait a lasat sa se înteleaga ca un proprietar de firma ia mai mult decât directorul general:
Fratii Eugen si Cornel Panait, proprietarii Automonza (dealer Fiat, Alfa Romeo, Iveco). Desi nu a dorit sa dezvaluie exact cât câstiga, Cornel Panait a lasat sa se înteleaga ca un proprietar de firma ia mai mult decât directorul general:
Printre brandurile din portofoliul gigantului italian se numara Iveco, Fiat, Lancia si Alfa Romeo. Presedintele Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA), Ernest Popovici, spune ca piata romaneasca ar putea sustine si un al treilea constructor de masini.
Vom continua sa angajam personal pentru a acoperi locurile vacante", arata AutoItalia, importatorul marcilor Fiat, Alfa Romeo, SsangYong, Lancia, Maserati, Fiat Professional si al motocicletelor Honda.
sef Romeo Tecau, sefului Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Autovehiculelor Constanta. Printre posesorii de asemenea "jucarii pe patru roti" sunt si elevii de la liceul "Traian" din municipiul Constanta.
La expozitie a participat si edilul Constantei, Radu Mazare, care nu a rezistat tentatiei si a testat si el modelele venite in premiera, si anume un BMW Z4, Renault Megane, BMW750i, Alfa Romeo MITO, Infiniti FX 35 si un Land Rover Defender.
"Proprietarii de camioane vor trebui sa tina cont de aceste noi reglementari si cand vor calcula costul transporturilor la o anumita lucrare", a declarat Romeo Caciuc, directorul DJDP.
Alfa Romeo Spider. Forma aerodinamica si neteda a anvelopei concept de la Dunlop a fost dezvoltata special de inginerii Dunlop pentru a reduce retentia de aer cu aproape 4 procente.
Nu cred ca astfel de preturi sunt fezabile pentru Bucuresti", a declarat pentru Money.ro, Romeo Căzănescu, directorul general al Conrag Real Estate.
"Mulyumim membrilor Consiliului de Administratie si reprezentantului in Adunarea Generala a Actionarilor a CET Govora, doamna Carmen Alexandrescu pentru sustinerea aratata, multumim domnului primar Romeo Radulescu si Consiliului Local al Ramnicului pentru fructuoasa colaborare si, nu in ultimul rand, salariatilor CET Govora, fara de care nu s-ar fi obtinut aceasta performanta", a precizat Mihai Balan, directorul general al societatii.
Autoturismul electric a devansat modelul compact Alfa Romeo Giulietta (248 de puncte). Podiumul a fost completat de monovolumul Opel Meriva (244 de puncte).
Ca vanzari, cele mai mari cresteri au fost consemnate de Alfa Romeo (+49,9%), urmata de Mitsubishi (+32,8%), Nissan (+20,5%), Volvo (+13,4%) si BMW (crestere de peste 11%).
google-analytics.com