Cautare

1691 de rezultate pentru "rezultate" (3.37 secunde)
O problema pentru el insusi, o permanenta straduinta de a se auto-intelege care nu duce la rezultate prea satisfacatoare. Subiectul mai e chinuit si de imposibilitatea da comunicare cu semenii, pe care de asemenea o amplifica.
Scanteia s-a dus demult, monotonia a atins cote alarmante, dar reinnoirea permanenta poate avea rezultate foarte bune. Uneori, in ecuatie isi fac aparitia si soacrele, diferite figure emblematice pentru conflictele familiale.
In ce priveste Justitia, negociatorul a precizat ca oficialii europeni asteapta "rezultate concrete, care poate sa insemne condamnari", iar aceste condamnari privesc cazurile de coruptie la nivel inalt".
"Facem si o analiza lunara a activitatii noastre cu rezultate si deficiente, pe care o inaintam comisiei", a incheiat Constantin Petrescu.
De asemenea, comisarului i se cere sa spuna daca institutia pe care o reprezinta este de acord ca reforma Justitiei, lupta impotriva coruptiei si a crimei organizate sunt capitolele la care este nevoie de rezultate din partea Romaniei si Bulgariei, iar, pe de alta parte, el va trebui sa precizeze daca este luata in calcul posibilitatea introducerii unui "sistem de monitorizare stransa" in primii trei ani dupa aderarea celor doua state la UE.
Atunci colegul a spus ca va cere permisiunea sa-i arate ce anume face. Primind aprobarea, prietenul l-a dus intr-un atelier plin de resturi, rezultate dintr-o coliziune.
De curand am organizat, cu finantare europeana, un program de ample dimensiuni numit SPER (Specializare, Performanta, Eficienta Rezultate) in transplantul hepatic, prin care centrul nostru si-a propus formarea de specialisti la toate nivelurile si in toata tara, incepand cu prelevarea de organe, in mod special de ficat si pana la transplantarea propriu-zisa a acestor organe prelevate.
Fara sprijinul producatorilor, fara disponibilitatea multora dintre preparatele extrem de eficiente, pe care le vom prezenta in carte, nu ar fi posibile multe dintre frumoasele rezultate pe care le avem in practica zilnica.
Noile rezultate ale observatiilor facute de telescopul spatial Kepler al NASA, comunicate la inceputul lunii noiembrie 2013, schimba perspectiva pe care o avem in acest sens asupra vecinatatii noastre stelare.
Am modificat legea administratiei locale, care da putere comunitatilor locale atat in plan decizional, cat si financiar, pentru a avea rezultate optime in folosirea banilor europeni.
Senatoarea Doina Elena Federovici este convinsa ca pe 25 mai alianta PSD - UNPR -PC va obtine in aceasta localitate unul din cele mai bune rezultate din judet.
Si alti cercetatori au raportat, in anii 20 ai secolului trecut, rezultate asemanatoare. Problema a fost reluata intr-un faimos articol publicat in 1959 de Giuseppe Cocconi si Philip Morrison.
Reprezentantii Comisiei au exclus coruptia si masura legata de fonduri din zona de ingrijorare maxima, dar raportul recomanda Romaniei sa continue eforturile de pana acum si sa demonstreze cu noi rezultate lupta impotriva coruptiei.
Iti doresti rezultate spectaculoase fara sa faci un mare efort si speri ca succesul sa vina de la sine. Va trebui sa te scuturi si sa pui osul la treaba, daca vrei sa fie bine.
TratamentSus Tratamentul colectionatului compulsiv de obiecte este o incercare grea si cu rezultate variabile. In primul rand, persoanele cu CCO nu cred ca au nevoie de tratament.
Alte activitati, precum urcatul scarilor, mersul pe bicicleta sau inotul ar putea da, de asemenea, rezultate excelente, atat timp cat ele sunt facute cu regularitate (preferabil zilnic), minim de trei sau de patru ori pe saptamana.
La Gala Studentilor Romani din Strainatate s-au oferit 9 premii studentilor romani cu rezultate exceptionale, astfel: Studentul Anului din Europa, nivel universitar â€" Sergiu Iliev (Imperial College, Marea Britanie).
Specializarea si experienta doctorului Chawi sunt doua calitati principale ce garanteaza rezultate de exceptie pentru pacientii ce apeleaza la remodelarea corporala.
C(2015) 2652 final, - Introducerea pe ordinea de zi, spre aprobarea parlamentului, a proiectului de Lege privind acordarea unui imprumut catre CE Hunedoara din venituri rezultate din privatizare, in vederea acoperirii unui ajutor de stat incompatibil acordat inca din anul 2012.
Tomografia computerizata si testul de imagistica prin rezonanta magnetica pot, totodata, sa ajute daca testul cu ultrasunete nu ofera rezultate concludente.
google-analytics.com