Cautare

5746 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 piatra neamt" (3.36 secunde)
Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe ßtefan, fost membru PNL, declara ca mai are doi pasi pana la inscrierea in PLD si preluarea sefiei filialei Neamt a acestuia: ... "Daca aceste conditii vor fi indeplinite, bineinteles ca ma voi inscrie in PLD si voi candida la sefia organizatiei Neamt.
Acesta din urma, mare fustangiu, cat pe ce sa fie impresionat de expunerea despre Leibniz a candidatei la titularizare, ii pare lui Simone mai intii foarte urat!
Decizia vine in urma scandalului privind asasinatul de la Piatra Neamt, precum si a declaratiilor facute in ultima perioada de Fatuloiu.
Compania Praktiker, parte a grupului german cu acelaai nume, va deschide saptamana viitoare, la Piatra Neamt, al 25-lea magazin din Romania, in urma unei investitii de 11,4 milioane de euro.
PROFI a inaugurat astazi alte cinci magazine in Botosani, Ciocanesti, Piatra Neamt, Ticleni si Vulcan. ... In acelasi format se prezinta si unitatea din Piatra Neamt.
Piatra Neamt, a intrat intrat in coliziune cu un alt autoturism marca BMW, care circula pe str. Piatra Neamt dinspre str. ... Piatra Neamt a parasit locul producerii acestuia fara incuviintarea organelor de politie, ramanand neidentificat.
Dupa scandalurile de la testele nationale, dar si de la bacalaureat, el vrea sa recorecteze personal unele lucrari luate prin sondaj, dar vrea sa se implice si in organizarea examenului de titularizare care va avea loc in aceasta vara.
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
1/2011 urmeaza sa beneficieze 3.242 de cadre didactice, promovate cu minimum 7 la concursurile de titularizare din ultimii 6 ani.
Daca ii treci pragul, vei vedea o cruce mare, de piatra inscriptionata, amplasata chiar in mijlocul catapetesmei. La aceasta sfanta cruce - denumita de localnici Crucea de Leac - credinciosii se roaga ingenunchiati, cu fruntea si cu mainile lipite de piatra sfanta, asteptand ajutor si tamaduire.
ce te mistuie, ce te mistuie intreb piatra de pe care tocmai s-a ridicat ingerul acestui cuvant, ce te mistuie piatra? ... apa ma mistuie, raspunse piatra, apa care roade pesteri in carnea mea de piatra si rani fara scapare prin care viermii inghetati ai pietrei alearga.
cioplitul in piatra. ... 1.000 de piese de arta taraneasca Piatra este elementul definitoriu al casei-muzeu. ... Conacul este o constructie masiva din piatra, cu ziduri groase de aproape 80 cm, tipica arhitecturii rurale de acum doua secole.
s-a constituit si a durat un tip de civilizatie caracterizata printr- un mod de constructie a unor monumente rudimentare care folosea blocuri de piatra de mari dimensiuni.
in primavara anului 2004, la rugamintea prefectului Ciocan, procurorul-sef Moldovan nu a dus ancheta pina la capat in dosarul fostului sef al Serviciului Pasapoarte Satu Mare Vasile Neamt, sub sefia caruia au fost emise contra cost sute de pasapoarte nelegale.
Conducerea Organizatiei judetene Neamt a PSD a lansat la adresa organizatiilor locale ale partidelor din Alianta D.A. ... Vicepresedintele PSD Neamt, Marius Munteanu, sustine ca are inregistrari audio care sa probeze acest lucru.
"Alegerile de la Neamt au fost influentate de mita electorala" Rezultatele alegerilor partiale de la Neamt au fost influentate de mita electorala impartita cu nemiluita intr-o zona foarte saraca a tarii, sustine analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics. "Alegerile din Neamt s-au desfasurat intr-o zona controlata total de PDL.
Vasile Pruteanu, PDL, trece la PNL si candideaza din partea USL Presedintele Consiliului Judetean Neamt, Vasile Pruteanu, trece la PNL si va candida din partea USL pentru un nou mandat, alaturi de acesta mergand la Uniunea Social Liberala si 20 de primari PDL.
Onorabila doamna Udrea, alungata din Bucuresti de votul popular, nu se lasa, obraznicia ei nu are limite, si vrea sa candideze in judetul Neamt. ... O sa mearga la Gigi Pinalty, la Neamt, intr-un colegiu securizat 100%, ca sa fim siguri ca iese deputata.
Initiat odata cu plecarea lui Gabriel Oprea din PSD, intrat pe ultima turnanta imediat dupa alegerile prezidentiale din noiembrie 2009, recunoscut oficial de Tribunalul Bucuresti pe 20 aprilie, UNPR se lanseaza public, sambata, in Piata Revolutiei, de Ziua Muncii, melodia aleasa ca imn oficial fiind "Noi suntem romani".
Emil Boc s-a aflat in fruntea Guvernului din decembrie 2008 pana in decembrie 2009. ... Ulterior, in 2009, Basescu a admis ca a facut o eroare prin promulgarea legii privind marirea salariilor profesiilor.
google-analytics.com