Cautare

4735 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2010 vrancea" (2.84 secunde)
Intre anii 2010 si 2012, datele masurate de la 1881 au fost modificate, astfel incat acestea sa arate o incalzire semnificativa, mai ales dupa 1950.
La data de 13 septembrie 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 12 Politie i-au identificat si prins pe un minor de 14 ani din Bucuresti si un minor de 14 ani din jud.
Sorin de 24 de ani, din Bucuresti, sunt suspecti de comiterea in perioada august - decembrie 2010, a mai multor infractiuni. ... · La data de 31.08.2010, intre orele 18:30 -19:00, cei patru au intrat in doua sali de jocuri situate in str.
Rezultatul inregistrat in tara vecina ajuta in mare masura si Romania, care acum are un avans de 5 puncte fata de Ungaria si va ramane pe un loc care trimite direct la Euro chiar si in eventualitate unor pasi gresiti REZULTATE ETAPA A 5-A (29 martie):
Conform regulamentului de pe edu.ro, initial vor fi anuntate primele rezultate, urmand ca, dupa contestatii, sa fie publicate mediile finale. ... Conform Ministerului Educatiei, primele rezultate la Evaluarea Nationala 2018 sunt anuntate pe 19 iunie, marti, pana in ora 12.00.
Imi doresc foarte tare sa aveti rezultate si, ulterior, cu rabdare si efort depus, veti observa ca lucrurile se confirma.
• Timp de doi ani, in perioada octombrie 2010 - februarie 2013, Alexandru a ocupat functia de Social Media Manager la Banca Comerciala Romana, iar in prezent coordoneaza un departament de Facebook Marketing (strategie si implementare de campanii si proiecte speciale), in cadrul agentiei Spada.
In Vrancea, nu de mult unul dintre fiefurile electorale ale PSD, consilierii judeteni PSD Mihai Jalova Racovita, Ciprian Stroia, Codrut Constantinescu, Raluca Avadani, Enache Mandrescu au ales sa treaca la PNL, iar Marius Vasii si Spiridon Tudorache la PD. ... In acest moment, in Vrancea Alianta D.A.
Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, a anuntat sambata ca va ataca la Curtea Europeana a Drepturilor Omului sentinta Tribunalului Bacau, care l-a condamnat la plata unei amenzi penale de 20 de milioane de lei si a 100 de milioane de lei despagubiri morale in procesul intentat impotriva lui de Puiu Siru, vicepresedintele Aliantei Civice Vrancea.
Vrancea - 74%, Valcea - 72%, Ialomita - 72%, Botosani - 68%, Vaslui - 65%, Buzau - 72%, Constanta - 63%, Hunedoara - 69%.
Dan Sova cere demiterea prefectilor din judetele afectate grav de ninsori Senatorul PSD Dan Sova i-a solicitat, Vineri, premierului Mihai Razvan Ungureanu demiterea prefectilor din judetele Bacau, Vrancea, Buzau, Ialomita, Galati, Braila si Constanta, cele mai afectate de ninsori si viscol.
Reprezentantul PSD Vrancea Neculai Pintea, in varsta de 75 de ani, din satul Colacu, comuna Valea Sarii, a fost gasit vinovat de faptul ca a votat de mai multe ori la alegerile generale de anul trecut.
si PSD si-au adjudecat cate o primarie din Bistrita-Nasaud, in urma alegerilor organizate in comunele nou-infiintate Ciceu Mihaiesti si Runcu Salvei, alegeri fiind organizate, in aceeasi zi, si in localitati din Constanta si Vrancea. ... Tot duminica, au fost organizate alegeri si in comuna nou-infiintata Spulber din judetul Vrancea.
Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, „baronul“ PSD Marian Oprisan (foto), s-a ales cu o amenda contraventionala de la Politia Rutiera dupa ce si-a parcat neregulamentar masina.
Decizia de suspendare din partid a lui Baesu a fost luata in sedinta Biroului Executiv al PSD Vrancea, la care a participat si presedintele partidului, Mircea Geoana.
Seismul s-a produs zona seismica Vrancea, judetul Buzau. ... Cutremurul cu cea mai mare magnitudine produs anul acesta in Romania a avut 5 grade si s-a inregistrat la 29 martie, tot in zona seismica Vrancea.
Un nou cutremur a avut loc, duminica dimineata, in Romania, dupa ce sambata seara pamantul se zguduise din nou, in zona seismica Vrancea.
"Nu poti sa stii dintr-un fotoliu de la Bucuresti ce se intampla in o comuna" "Am discutat in principiu proiectele de infrastructura si de alta natura pe care judetele componente ale euroregiunii 2SE, respectiv, Constanta, Braila, Constanta, Buzau, Vrancea si Tulcea le vor accesa incepand cu 1 ianuarie 2007 din fondurile structurale europene.
Aceasta initiativa a deputatilor PNL vine dupa scandalul de la Consiliul Judetean Vrancea, unde mai multi consilieri ai Aliantei au incercat fara succes sa-l inlocuiasca din functie pe actualul presedinte al CJ Vrancea, Marian Oprisan (PSD).
PNL-ul sau presedintele, al carui nemaipomenit ministru cum o lauda pe Monica Macovei nu punea Justitia sa se atinga de baronul Oprisan la Vrancea? Si nu se atingea Justitia de Oprisan pentru ca firmele apropiate de Basescu si PD asfaltau in Vrancea", a declarat Victor Manea.
google-analytics.com