Cautare

4547 de rezultate pentru "rezultate olimpiada de biologie 2012 liceul m eminescu" (3.74 secunde)
Anul sportiv 2012: Un an bun pentru echipa nationala de fotbal a Romaniei Anul 2012 a fost unul bun pentru echipa nationala de fotbal, care a inregistrat o serie de rezultate pozitive, cu un grup de jucatori care s-a inchegat si poate readuce Romania in elita internationala.
Cornel COMAN) Nu incetez a ma minuna, la fiecare 15 ianuarie, de piosenia standardizata cu care celebram "nasterea poetului national". Nici vorba sa inclin spre tabara literatilor care l-au denumit pe Eminescu "cadavrul din dulapul culturii romane".
Profesorul de limba si literatura romana Nicolae Scaunas, cetatean de onoare al orasului Calarasi, sustine ca Mihai Eminescu a trecut prin Calarasi, in anul 1882.
Editura National are placerea si onoarea de a va prezenta editia integrala Mihai Eminescu, alcatuita din 11 volume, care cuprinde intreaga opera a poetului nostru national, editie critica ingrijita de istoricul literar Acad.
Grupul Evenimentul Romanesc, ai carui actionari sunt jurnalistii Ion Cristoiu si Vlad Pufu, a cumparat Editura Eminescu de la scriitoarea Silvia Cinca. Tranzactia a fost parafata saptamana trecuta, de catre fostul proprietar, scriitoarea Silvia Cinca, si de directorul general al Grupului Evenimentul Romanesc, jurnalistul Vlad Pufu.
15 ianuarie este ziua lui Mihai Eminescu, dar si Ziua Culturii Nationale. Anul acesta se implinesc 171 de ani de la nasterea marelui poet. ... Data la care se sarbatoreste aceasta zi este data nasterii poetului national al romaanilor, Mihai Eminescu (1850-1889).
Mai exact, in aceasta seara vom asista la ceremonia de start, pentru ca Olimpiada a inceput deja cu meciurile de fotbal. Vom asista la 26 de discipline sportive, desfasurate pana pe 12 august, data la care Olimpiada de la Londra va lua sfarsit.
1.596.000 de telespectatori erau cu ochii atintiti la TVR 1 in minutul de aur (19.09) al finalei de gimnastica feminin de la sol Finala la sol a concursului de gimnastica feminin de ieri a fost cel mai urmarit program tv al zilei de 7 august 2012, TVR 1 intrecand cu transmisiunea directa de la JO 2012 orice alt program tv de pe piata.
Gala CELE MAI FRUMOASE POEZII DE DRAGOSTE ALE ADOLESCENTILOR a avut loc la Muzeul National al Literaturii Romane din Bucuresti (str.
Finala Campionatului European de fotbal 2012 se va disputa intre Spania si Italia, duminica 1 iulie de la ora 21:45 pe stadionul Olimpic din Kiev si va fi transmisa in direct de posturile de televiziune, Dolce Sport 1, Dolce Sport HD, TVR 1 si TVR 1 HD.
Gradina Botanica a Institutului de cercetari Biologice este o gradina botanica amplasata in Jibou, judetul Salaj, infiintata in anul 1968 din initiativa profesorului Vasile Fati. Ea ocupa spatiul parcului de agrement al castelului medieval care a fost resedinta familiei Wesselényi. Suprafata gradinii botanice este de 24 ha.
Isi petrece copilaria si primii ani de scoala la Botosani: ... V-VII, 1958-1961), studii liceale la Botosani si Calarasi - Liceul nr. 1 (1961-1965), Facultatea de Limba si Literatura Romana (1965-1970) si Facultatea de Filosofie (1971-1972) la Universitatea din Bucuresti.
167 de ani de la nasterea poetului, Mihai Eminescu. Luceafarul, cel mai lung poem de dragoste din lume In fiecare an, pe data de 15 ianuarie, Mihai Eminescu, Luceafarul poeziei romanesti ajunge la inimile celor care il omagiaza.
Asemenea unui reactor nuclear care a incetat sa functioneze, opera lui Eminescu nu inceteaza sa raspandeasca radiatii. A trecut peste un secol de cand pana-i “s-a abatut“, pentru totdeauna, “de la trebi“ si tot mai avem parte de revelatii.
Alti sefi ai fostului partid de guvernamant, printre care si Adrian Nastase, afirma ca stenogramele sunt de fapt compilatii ale unor discutii si ca in cadrul sedintelor nu s-au facut inregistrari.
Astazi, de ziua nasterii lui Eminescu, aceia dintre noi care tin sa-si mai aduca aminte de ea - si de Poet - se pot opri, bunaoara, asupra unor lucruri si intelesuri mai putin sau deloc stiute din scrierile sale.
Din Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau, omagiu la 100 de ani de la unirea Basarabiei cu Romania.
Echipa de fotbal a Scolii nr. ... din Craiova (in prezent structura care apartine de Scoala nr. ... 1 "Obedeanu", cu scorul de 5-1. ... 37 "Mihai Eminescu") a fost desemnat de organizatori cel mai bun portar. In faza grupelor s-au inregistrat urmatoarele rezultate:
Primaria Craiova a anuntat astazi ca pentru executia lucrarilor de deviere a retelelor tehnico-edilitare aferente construirii pasajului subteran se vor institui restrictii temporare de circulatie rutiera, dupa cum urmeaza:
Intrebat despre votul exprimat, Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat (PSD), Ion Iliescu, sustine ca a votat "cu cei care fac parte din Parlamentul European si care au sprijinit Romania si inainte ca aceasta sa devina stat comunitar, dar si dupa anul 2007. ... Nu e loc de propaganda.
google-analytics.com