Cautare

942 de rezultate pentru "revista" (8.16 secunde)
La doar 25 de ani, Mariana Andrade Costa se bucura de o cariera de succes si de un pictorial incitant in revista iepurasului cu papion.
Revista britanica Nuts a selectat 100 de sotii de fotbalisti din intreaga lume si si-a pus cititorii sa voteze. Cheryl Cole, Victoria Beckham, Abigail Clancy, Ilari Blasi, Alex Curran sau Noemi Lenoir sunt in topul celor mai BUNE femei de fotbalisti.
Brazilianca VIRGINA care a pozat GOALA pentru PLAYBOY a generat incasari istorice Catarina Migliorini, brazilianca virgina in varsta de 20 de ani care a pozat in decembrie in revista Playboy, a adus publicatiei, conform presei internationale, un record istoric de vanzari.
Primarul Mangaliei, Zamfir Iorgus, a facut, la inceputul sedintei, o scurta trecere in revista a proiectelor care vor avea prioritate in bugetul local.
Eleva la Ibraileanu, unde facea naveta de la Podu-Iloaiei, Tamara - care scria si ea pe atunci la revista - il invita, pur si simplu, pe poetul Emil Brumaru - pe atunci de 34 de ani, medic la Dolhasca, insurat de 10 ani - la majoratul ei, pe 15 iunie.
Tot in acele zile navigatorul W3 este instalat pe VMS/CMS, iar revista CERN Computers Newsletter anunta navigatorul W3 al comunitatii HEP (fizica energiilor inalte).
Premiul special pentru cea mai apreciata revista care promoveaza Romania si cultura poporului roman, pentru obiectivitatea de care a dat dovada in jurnalism - agentia de presa ASII ROMANI.
Nati Meir, care a ajuns in Parlament pe listele PRM, este nemultumit de faptul ca a aparut poza sa pe post de Hitler, avand ca titlu "Hai sictir, Nati Meir, ca mirosi a cimitir!", in revista pe care o conduce Vadim Tudor.
180.000 pentru Muzeul Tarii Crisurilor, 205.000 pentru Teatrul de Stat, 200.000 pentru Filarmonica, 40.000 pentru Scoala de Arte "Francisc Hubic" si 5 .000 de lei pentru revista "Familia".
Potrivit Realitatea.net, Andreea Bereclanu si Andrei Zaharescu ar fi divortat inca din primavara, dupa 15 ani de casnicie, scrie Wowbiz.ro, citand revista Ciao.
Fundatia Amfiteatru si Revista Vacante si Calatorii organizeaza joi, 5 decembrie 2013, ora 16.30 la Vernisajul Salonului National de Fotografie Turistica, eveniment ce va avea loc la Teatrul Evreiesc de Stat, Bucuresti.
De ceva vreme, Andrei Costin Victor corecteaza revista "Cristale si pietre" de la De Agostini (ajunsa acum la numarul 85).
Cu aceasta ocazie, persoanele pasionate de fashion au putut afla care sunt tendintele sezonului in materie de incaltaminte si de accesorii, discutand despre noua colectie ECCO cu gazda serii, Raluca Leafu de la revista The ONE.
- monostih de Eugen Deutsch din revista "Codul lui Eugen", nr. 11 (iulie 2009) Fericirea e o motivare pe care viata si-o da ei insasi.
Neincrezatoare, Diane ezita, spunand ca nu are studii in domeniu, la care i se raspunde Why don't you? Asa ia nastere iconica rubrica din revista, unde va deveni fashion editor ulterior si va fascina cu pictorialele memorabile.
Implineam 20 de ani si aveam sa debutez inr-o revista care avea sa-mi gazduiasca o parte din prozele de mai tarziu.
Hispanitas, Hatson, Aqua Carpatica, Mionetto, Alka, Stretto. Parteneri media: Revista Etiquette, ReplicaVedetelor.ro, Eva.ro, Kudika.ro, Garbo.ro, Kfetele.ro, BusinessWoman.ro.
primul articol publicat, primele discuri din colectie, initierea celei mai prestigioase surse de informare pop-rock din anii '70 (revista "Saptamana"), primele emisiuni la Radio - la redactia muzicala apoi la celebrul Program 3.
SINTEZA: Ana Blandiana: Corectitudinea politica limiteaza si chiar incalca dreptul la libertatea opiniei (Autori: Bogdan Stanciu, Mihaela Orban si Vakarcs Lorand) - Un exercitiu de imaginatie:
Mi-am dorit, pe rand, in functie de varsta si anotimp, sa fiu musafir (strict influentata de tratatiile primite si indeosebi de borcanele cu dulceata de cirese amare ori serbet de pe la 5 ani, din vizitele in care bunicii jucau rummy sau pinnacle, iar eu se presupunea ca ar trebui sa stau cuminte), mama, medic, inginer agronom sau zootehnist, politist, mai ales cand citeam revista Pentru Patrie primita de la buna mea prietena, fiica sefului de post, iar in verile in care imi faceam veacul la paraul din capatul satului si culegeam pietre, arheologia mi se parea fascinanta.
google-analytics.com