Cautare

1064 de rezultate pentru "revelion grecia" (2.51 secunde)
Programul Euro 2012 (8 iunie - 1 iulie) Euro 2012 va incepe in Polonia, vineri, 8 iunie, la ora 19:00, cu o partida a echipei gazde, care va juca impotriva castigatoarei titlului European in 2004, Grecia, si se va incheia in Ucraina pe 1 iulie cu finala ce se va desfasura la Kiev.
S-a INAUGURAT drumul care ne duce in GRECIA in 6 ore Dupa 68 de ani, a fost deschis punctul de frontiera Makaza, la granita intre Bulgaria si Grecia, care este situat pe cel mai scurt drum intre Bucuresti si Marea Egee.
Ion Cristoiu) Cine urmareste cristoiublog.ro, gazeta de perete a gindurilor mele aiurite, va fi bagat de seama c-am consacrat Referedumului din Grecia doua interventii: ... Situatia din Grecia a starnit in spatiul public romanesc o uriasa galgaiala de vorbe mai mult sau mai putin proaste.
„Un pachet de cinci zile in Bran sau pe Valea Prahovei poate costa de la 2 milioane de lei vechi, cazare la pensiune de doua margarete, cu mic dejun inclus, pana la 6 si 8 milioane de lei, in functie de masa de Revelion si de numarul de margarete“, ne-a declarat Dorin Iscru, reprezentant al Agentiei Turist Center.
Romanii au cheltuit la sfarsitul anului trecut peste 30 de milioane de euro pentru pachetele turistice de Revelion, din care circa 24 de milioane de euro in statiunile turistice din tara, potrivit unui comunicat al Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR).
Revelion cu sau fara zapada Oferta pentru iarna si Revelion din acest an este, in opinia operatorilor din turism, una foarte avantajoasa, mai ales pentru destinatiile din afara tarii, preturile fiind mai mult decat tentante.
Grecia - tortul de Anul Nou O traditie greceasca, raspandita intre timp si la alte popoare, este tortul de Anul Nou. ... Chile - Revelion alaturi de rudele moarte Chilienii, mai precis locuitorii orasului Talca, isi sarbatoresc Anul Nou alaturi de rudele moarte.
Grupul Cosmote a lansat, vineri, iPhone 3G in Grecia, prin Cosmote Grecia si in Bulgaria prin Globul, au anuntat oficiali ai grupului.
Tolo, cea mai frumoasa statiune din Grecia - grupul nostru a fost format din 8 persoane: ... Se spune despre statiunea Tolo ca este cea mai frumoasa din Grecia, asemanatoare statiunilor Marmaris sau Oludeniz din Turcia (acum, dupa ce am ajuns si la Marmaris, nu mai pot afirma acest lucru...).
Ruperea relatiilor diplomatice cu Grecia a fost determinata de atrocitatile grecilor fata de invatatorii si fruntasii aromanilor. ... In primul rand, aromanii au fost supusi dupa 1913 presiunilor nationaliste din partea statelor in care au fost incorporati:Grecia, Bulgaria, Serbia, Albania.
Neintelegerile istorice dintre Grecia si Turcia pun in pericol misiunile NATO, avertizeaza secretarul general al aliantei. ... In ambele situatii, neintelegerile dintre Turcia si Grecia impiedica obtinerea unui acord, sustine Anders Fogh Rasmussen.
Oricum, despre banii europeni sustin ca au invatat primarii doljeni recent scoliti de CRFCAPL Craiova in Grecia. ... Primarii doljeni Nicolae Dragoi, din Dabuleni, Constantin Vasile, din Bucovat, Dumitru Dinca, din Dragotesti, si Ion Dinu, din Maglavit, sustin ca in Grecia au tinut-o numai in cursuri si seminarii.
Premierul Victor Ponta a anuntat astazi ca va discuta in cursul zilei cu presedintele Traian Basescu si cu guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, pentru a crea un grup de lucru care sa incerce atenuarea efectelor situatiei din Grecia asupra sistemului bancar romanesc si asupra Romaniei.
Pe plan extern, situatia din Grecia dar si a altor state din zona euro au condus la deprecierea monedei nationale. ... "consecintele unei astfel de decizii sunt foarte greu de anticipat complet" nu doar atat pentru Grecia, care va fi afectata semnificativ, ci pentru intreaga economie europeana, inclusiv pentru Romania.
"A aparut acest scurtcircuit in momentul in care undeva la periferia zonei euro s-a aprins un foc, de unde s-a molipsit toata Europa, si anume in Grecia.
Spania, Irlanda si Grecia au imprumutat in ultima perioada aproape 10 miliarde de euro prin emisiuni de obligatiuni. ... Spania, Irlanda si Grecia, tari cu deficite si datorii publice mari, au reusit sa atragă
Romania pur si simplu a extins lista "economiilor bolnave din Europa", devansand in aceasta privinta Grecia, Portugalia si Spania.
De ce Grecia solicita Germaniei aproape 100 miliarde euro, afirmand ca acest stat ii este dator? De ce Germania se angajeaza sa ajute Grecia dar nu ca o obligatie din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, ci ca o sustinere comunitara?
Handbalista de la SCM Craiova a fost convocata de Radu Voina la nationala pentru ultimele doua partide din preliminariile Campionatului European 2012, cu Portugalia si Grecia.
Tot cu 8 puncte este si Serbia, pe locul secund, care obtine si ea calificarea la turneul final, dupa victoria de miercuri, in deplasare, cu Grecia, scor 21-26. Portugalia, cu 4 puncte, si Grecia cu 0, ocupa locurile 3-4.
google-analytics.com