Cautare

10721 de rezultate pentru "revelion grecia 50 euro placinta branza" (4.90 secunde)
euro BNR GAZDUIESTE REUNIUNEA "COLEGILOR DE CLASA" DE LA FMI SI BM Romania, al doilea mare client al Fondului Monetar International din Uniunea Europeana dupa Grecia, va gazdui in acest weekend reuniunea rotativa a constituantei FMI si a Bancii Mondiale, structura organizatorica condusa de Olanda si care reprezinta inclusiv interesele Bucurestiului in comitetele directoare ale celor doua institutii financiare internationale.
In ultimul an, pierderea bruta a companiei a crescut de peste sase ori, de la 1,67 milioane de euro in 2010, la 10,8 milioane de euro in 2011.
Vanzarile Carrefour, al doilea mare retailer la nivel mondial, au crescut usor in primul semestru, la 38,8 miliarde euro, iar grupul a inregistrat o pierdere de 31 milioane euro, mai redusa fata de rezultatul negativ de 249 milioane euro din aceeasi perioada a anului trecut, potrivit Mediafax.
Unicul hotel care are deja pregatita oferta pentru Revelion este "President", de patru stele, din Mangalia.
De Revelion, Gigi Becali nu a avut parte de nicio mancare aparte sau de vreun tratament special. ... Gigi Becali s-a rugat la Dumnezeu si la Sfantul Vasile, in noaptea de Revelion, pana s-a dat ora stingerii.
Dupa ce a petrecut Craciunul cu gasca lui de prieteni la Brasov, a schiat si s-a simtit bine in vacanta, Alejandro a avut parte de un Revelion la fel de frumos in compania amicilor sai, de data asta in Capitala, care s-a lasat si cu peripetii.
"Pe 30 seara, scena va fi terminata, pentru ca avem repetitii undeva incepand cu ora 15.00, pe scena vor urca artistii pentru repetitie", a spus primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, care a mers sa vada stadiul lucrarilor la scena din Piata Constitutiei, unde municipalitatea organizeaza petrecerea de Revelion 2014.
Christian Ciocan a petrecut un Revelion de vis! ... "Pentru ca despre Revelion se vorbeste mult (si inainte si dupa), Pentru ca unii isi programeaza din timp petrecerea acestei seri, Iar altii hotarasc cu cateva momente inainte de deschiderea evenimentului, Asa dupa cum v-am obisnuit, Am sa va spun:
Revelion 2015 in Piata Constitutiei din Bucuresti Miercuri, 31 decembrie 2014, de la ora 21:00, Primarul General Sorin Oprescu invita bucurestenii la petrecerea de Revelion HaHaHappy New Year!, care se organizeaza pentru a 7-a oara consecutiv in Piata Constitutiei din Bucuresti.
isi cumpara haine noi pentru a intampina noul an asa cum se cuvine, dupa care, in prima zi, imediat dupa Revelion, imbraca un costum de baie rosu ca focul si intra in mare cu o cupa de sampanie in mana!
un revelion european, din bani guvernamentali. Cei 150.000 lei vor fi acordati fiecarui municipiu resedinta de judet, pentru a organiza petreceri de Revelion grandioase, care vor marca intrarea Romaniei in Uniunea Europeana.
De Revelion, cel mai mare succes l-ar avea televiziunea care ar avea-o ca invitata pe Elodia. ... De Revelion cea mai in voga rochie ar fi cea purtata de Elodia, mancarea cea mai buna, cea mancata de Elodia...
In Municipiul Bucuresti, cu ocazia "Revelion 2011", in perioada 31.12.2010 - 01.01.2011, se vor desfasura mai multe manifestari cultural-artistice in Piata Constitutiei, Piata George Enescu, Opera Nationala Romana si Parcul Drumul Taberei, precum si in restaurante, cluburi, discoteci si alte obiective.
Salariul minim din Romania, de 153 de euro, a fost al doilea cel mai mic din Uniunea Europeana (UE) in luna ianuarie, doar Bulgaria, cu 123 de euro, inregistrand un venit minim mai scazut, potrivit unui studiu al Eurostat, Biroul de Statistica al Comisiei Europene (CE).
135 EURO/ persoana (pot suferi modificari) - taxele locale impuse de primariile orasului (se achita personal, la receptia hotelului) intrarile la obiectivele turistice - asigurarea medicala - asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice) - excursiile optionale.
„Un pachet de cinci zile in Bran sau pe Valea Prahovei poate costa de la 2 milioane de lei vechi, cazare la pensiune de doua margarete, cu mic dejun inclus, pana la 6 si 8 milioane de lei, in functie de masa de Revelion si de numarul de margarete“, ne-a declarat Dorin Iscru, reprezentant al Agentiei Turist Center.
Revelion cu sau fara zapada Oferta pentru iarna si Revelion din acest an este, in opinia operatorilor din turism, una foarte avantajoasa, mai ales pentru destinatiile din afara tarii, preturile fiind mai mult decat tentante.
gogosi cu branza si stafide - la 5 RON, gogosi cu ciocolata si gem de caise - la 5 RON, cozonac domnesc - la 30 RON/kg, tiramisu, Alba-ca-Zapada, Alexandra cu afine, prajituri cu miere si gem, prajitura cu dovleac, cu branza, salam de biscuiti.
Urmand traseul strabun al transhumantei, de la munte la ses, ciobanii din Bran, dar si Moeciu, Brasov, Sibiu coboara de la munte cu telemea, urda, cas afumat, branza cu busuioc sau patrunjel, branza de burduf si in coaja de brad, pastrama delicioasa, carnati si caltabos precum si alte delicii specifice zonelor de unde provin.
La standul lui Constantin Gheorghe din curtea MTR gasiti suberek cu branza, suberek cu carne de vita, dar si cu placinta de spanac.
google-analytics.com