Cautare

5135 de rezultate pentru "restaurare si consolidare alaturi de inocsa" (6.50 secunde)
Asociatiile de proprietari care nu sunt de acord sa consolideze cladirile cu risc seismic ridicat au fost amenintate de catre Laszlo Borbely, ministrul delegat pentru Lucrari Publice, ca vor fi evacuate fortat.
Primariile pot interveni si fara acordul proprietarilor pentru expertizarea, proiectarea si executia lucrarilor de consolidare a cladirilor cu risc seismic ridicat, potrivit unor propuneri de modificari legislative.
Consiliul ministrilor de finante ai Uniunii Europene cere Romaniei sa-si reduca deficitul bugetar pana in 2011 Consiliul ministrilor de finante ai Uniunii Europene, EcoFin, a cerut Romaniei sa isi reduca deficitul bugetar sub limita de 3% din Produsul Intern Brut (PIB) pana in 2011.
Coca-Cola HBC va transfera liniile de productie ale fabricii din Iasi in Republica Moldova si productia din Floreni, judetul Suceava, la unitatea invecinata, din Poiana Negri, a anuntat, joi, compania.
Dupa ce au aflat ca nu-si pot termoizola apartamentele fara autorizatie de construire daca blocul este mai inalt de doua etaje, craiovenii sunt instiintati ca pot apela in schimb la credite cu garantie guvernamentala pentru reabilitarea energetica.
Compania Nationala de Administrare a Drumurilor Nationale din Romania (CNADNR) a semnat doua contracte cu finantare externa, atribuite prin licitatie deschisa, cu firma Billfinger Berger Baugesellschaft m.b.H in valoare totala de 12.691.992 euro, fara TVA, a anuntat institutia.
"Raman inca niste vulnerabilitati in domeniul arieratelor, in special cele de la nivel local. Acolo, sunt multe si inca stocul lor nu a avut inca un trend descrescator accentuat", a declarat in cadrul unui interviu pentru HotNews.ro Mihai Tanasescu.
De ce gripa este mai complicata si mai frecventa la copii (Autoare: Magda Marincovici / mariustuca.ro) In perioadele de epidemie, un copil din trei si un adult din 10 fac gripa.
Start la lucrarile de la Pasajul Unirii! Incepand de duminica, 19 iunie, circulatia rutiera in Pasajul Unirii va fi oprita, timp de doua luni, pana la inceputul lunii septembrie, ca urmare a inceperii lucrarilor de consolidare si punere in siguranta a acestuia.
BODRUM (cunoscut in istorie ca Halikarnas), locul de nastere al parintelui istoriei Herodot, ca si in cazul celorlalte orase colonizate inca din Antichitate, a suferit pierderi insemnate din ruinele anticului oras.
Cel mai laborios proiect pentru imaginea Romaniei in USA si pentru sprijinul comunitatii romano-americane s-a desfasurat cu succes recent, la Hollywood, unde au participat nume importante din cinematografia americana.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Farcas) Mentionam in episoadele anterioare ca pe 20 iunie 2013 s-a anuntat terminarea operatiei de desecretizare si punere la dispozitia publicului a tuturor documentelor OZN aflate in posesia Ministerului britanic al Apararii, operatie care a tinut cinci ani si a implicat in total 209 fisiere, cu aproximativ 52.000 de pagini.
Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Nicholas Taubman, impreuna cu secretarii de stat Lucia Ana Varga, din cadrul Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor si Ionel Mantog, din Ministerul Economiei si Industriilor, au deschis cea de-a treia Conferinta Anuala pe Probleme de Mediu din Romania - Sectoarele Apa si Minerit.
Actiuni in perioada 9-13 noiembrie 2012 Senatorul Toni Grebla, insotit de staful sau de campanie, s-a intalnit in perioada 9-11 noiembrie cu alegatorii din Jupanesti, Carbunesti, Turburea, Scoarta, Albeni si Prigoria.
Senatorul Niculae Badalau a sustinut o declaratie politica intitulata 'Monumentele istorice, cea mai buna "carte de vizita" a unui popor' , pe care o puteti citi in continuare.
Sarbatorile Pascale au fost un bun prilej pentru majoritatea politicienilor si oamenilor din administratia doljeana de a sta alaturi de familie si de a se bucura de cateva clipe de liniste.
Binecunoscuta realizatoare tv si radio a lansat recent un nou concept de eveniment: conferintele de sanatate si frumusete "Traieste Sanatos cu Simona". Prima tema abordata de vedeta in cadrul conferintei a fost "Sanatatea e mai buna decat toate". Alaturi de Simona, la eveniment s-au aflat:
Alaturi de prezentatoarea TV si radio, la eveniment s-au aflat si dr. ... Ruxandra Constantina, medic de familie; ... Gabriela Man, nutritionist si Calin Novacescu, antrenor al Clubului Sportiv Dinamo.
Situata in Vestul Europei, Franta are limite Belgia, Luxemburg, Germania, Elvetia, Italia, Monaco, Marea Mediterana, Spania, Andorra, Oceanul Atlantic si Canalul Manecii.
google-analytics.com