Cautare

477 de rezultate pentru "reclame restaurant" (2.62 secunde)
O selecție de animații fast & furious, videoclipuri psihedelice si reclame socante, culese din arhive rare sau adunate de pe generosul YouTube, vor umple un program de doua ore destinat exclusiv publicului cu varsta de peste 18 ani.
Am asteptat troleibuzul in statie, decupata parca dintr-o carte in care se lasase frig, geamurile erau tixite de reclame pentru spectacole si cursuri de limbi straine, nu ma conduceam dupa nimic, asteptam doar statia la care trebuia sa cobor, fara sa le numar, stiam doar ca urma sa merg mult si casele pe langa care treceam le banuiam pe toate aceleasi, cu porti si cutii postale verzui atarnate pe ele, cu numerele scorojite si ascunse uneori intre frunze.
CSM vrea sa reclame un "conflict intre puteri" "Mi-am pus foarte serios problema in ce masura un aviz al carui caracter este consultativ imi garanteaza indeplinirea acestei atributii constitutionale.
Doi germani solizi asezati mai in spate, imbracati in negru, se aud din cand in cand repetand unul catre altul nume de magazine, firme si reclame care le ies in cale:
Pentru ca, doamnelor si domnilor, daca presedintele tarii, intaiul om care trebuie sa se supuna Justitiei pentru a da nu doar un exemplu, ci mai ales pentru a o face viabila si a o consfinti ca piatra de temelie a statului de drept democrat, promulga un articol de lege din Codul de Procedura Penala fara a avea habar de continutul sau si daca un ministru al Justitiei poate propune in 2010 un Cod de Procedura Penala plasat ca o culpa in spatele unui Parlament aflat sub presiunile presedintelui in cauza si a unui cabinet ce sta in umbra sa, atunci, cetateanul roman care chiar daca nu cunoaste in termeni profesionisti calificati circuitul legislativ al tarii si nu a studiat in termeni aplicabilitatea si functionarea legilor tarii are tot dreptul sa reclame aceasta stare de fapt.
A avut mai multe participari la auditii pentru reclame si clipuri de moda, in timp ce urma cursurile scolii de actorie.
Cei din miscarile DEZVALUIREA OZN, care continua sa reclame dezvaluirea unor secrete ale eventualelor colaborari intre guverne si nepamanteni, au nevoie - incheie Redfern - de un pumn solid in fata pentru a se trezi la realitate si a intelege ca aici nu este vorba doar despre incercarea de a obtine ca guvernul sa ne spuna adevarul.
Desi numeroase femei sunt discriminate la locul de munca sau in cadrul procesului de recrutare, putine ajung sa reclame diversele situatii de discriminare si hartuire cu care se confrunta.
informatie corecta, conform prospectului medicamentului Toate formele de materiale publicitare la OTC-uri (medicamente eliberate fara prescriptie medicala) - materiale educationale, spot-uri, reclame tv, radio, online, panouri expuse in farmacii, cabinete medicale -, care se adreseaza publicului larg, sunt evaluate de Agentia Nationala a Medicamentului (ANM).
Zilnic, televiziunile ne indeasa in ochi - industria publicitatii e falimentara, iar aceste reclame pica mana cereasca - noi si noi si noi pilule care ne vindeca, ne intremeaza, ne scot din morti, de stimuleaza erotic si ne schimba in somn visele cosmar cu vise mangaioase.
Artistul Haddon Sundblom a creat reclame pentru Coca-Cola cu Mos Craciun imbracat in rosu, devenind un simbol al culturii contemporane.
Pe strada, la televizor, in reclame publicitare sau, in fiecare dimineata, in propriul pat. Conform dictionarelor de specialitate, femeia este definita drept persoana adulta de sex feminin, muiere, femeie angajata pentru treburi gospodaresti.
- Un motiv de galceava l-a constituit prezenta in doua emisiuni consecutive Viata satului de la TVR a binomului Dragnea-Daea in care s-a vorbit despre domeniul cel mai performant al guvernarii - agricultura - emisiuni care au avut o audienta-record, ceea ce i-a pus pe ganduri si pe liberali lui Orban (cat vor mai fi ai lui) si pe plusistii lui Ciolos, care s-au grabit sa reclame la CNA.
- Am intrat in lumina reflectoarelor la o varsta frageda de 16 ani, initial m-am facut remarcata ca frumusete, am castigat multe concursuri de frumusete, apoi am facut multe foarte multe reclame si campanii de imagine, dincolo de munca din moda.
Insa daca actiunea de linistire a cartierului respectiv se va transforma intr-un fel de prigoana a rromilor, abia atunci vor trebui reprezentantii etniei sa reclame ceva.
Daniel Pancu a fost prezent in emisiunea Digi Sport Special si a comentat scandalul de la formatia ros-albastra.
Cu ocazia sarbatorilor, Audi lanseaza modelul RS e-tron GT complet electric. Christoph Waltz apare in reclama de sarbatori a marcii BMW.
de ce-om fi noi romanii asa de oropsiti? Am deschis televizorul si am prins finalul unei propozitii din textul unei reclame: pentru ca meritati!
de ce-om fi noi romanii asa de oropsiti? Am deschis televizorul si am prins finalul unei propozitii din textul unei reclame: pentru ca meritati!
Si-atunci poporul… ce sa mai zica? Sa spuna ca ii place sau sa reclame la medicul legist european? Ca la noi… la nimenea!
google-analytics.com