Cautare

891 de rezultate pentru "razvan" (4.06 secunde)
Presedintele Consiliului Judetean Constanta (CJC), Nicusor Constantinescu (foto), si Razvan Murgeanu (foto), secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii, au semnat ieri, 6 august a.
Mihai Razvan Ungureanu, directorul SIE - cu sustinerea PD-L. Ungureanu, fost liberal, detine atuuri pentru functia de presedinte si ar reprezenta asul din maneca lui Basescu pentru alegeri.
Adrian Nastase publica pe blog un text intitulat "Academicianul Razvan Theodorescu", pe care il puteti citi in continuare. 'L-am sunat aseara pe domnul Theodorescu.
• Vrabie Razvan Codru din partea Organizatiilor Societatii Civile; ... • Pop Razvan Codrut - Grupul parlamentar PNL din Senat; • Opre Ancuta Geanina - Grupul parlamentar PSD din Senat;
"De la seful scorpionilor la seful spionilor" Presedintele Traian Basescu a schimbat tusea cu junghiul prin desemnarea diplomatului istoric Mihai Razvan Ungureanu in functia de prim ministru al Guvernului Romaniei in locul juristului filosof Emil Boc. ... Cu ce altceva s-a remarcat pana acum Mihai Razvan Ungureanu?
"De la seful scorpionilor la seful spionilor" Presedintele Traian Basescu a schimbat tusea cu junghiul prin desemnarea diplomatului istoric Mihai Razvan Ungureanu in functia de prim ministru al Guvernului Romaniei in locul juristului filosof Emil Boc. ... Cu ce altceva s-a remarcat pana acum Mihai Razvan Ungureanu?
Premierul desemnat Mihai Razvan Ungureanu a anuntat miercuri, la Parlament, lista cu noii membri ai Cabinetului, una de "profesionisti exceptionali", asa cum le-a facut caracterizarea seful SIE.
Guvernul poate fi picat in Parlament Conducerea Uniunii Armenilor s-a reunit miercuri pentru a stabili cum va vota la investirea guvernului Mihai Razvan Ungureanu.
Iar Mihai Razvan Ungureanu, directorul SIE si prim ministru pe teava, s-a "conformat". ... Chiar daca suntem obligati sa le acordam prezumtia bunei-credinte incepand de la Mihai Razvan Ungureanu in jos.
Guvernul Ungureanu a depus juramantul la Cotroceni Premierul Mihai-Razvan Ungureanu si ministrii Cabinetului sau au depus juramantul de investitura in functii, joi seara, la Palatul Cotroceni, in fata presedintelui Traian Basescu.
Premierul Ungureanu vrea ca programul legislativ al Guvernului sa poata fi pus in aplicare ‘fara ragaz‘ Premierul Mihai-Razvan Ungureanu si-a exprimat, joi, speranta ca relatia Guvernului cu Parlamentul sa fie coerenta, astfel incat actele normative promovate de Executiv sa poata fi puse in aplicare "fara ragaz", informeaza Palatul Victoria.Ungureanu a participat, joi, la o sedinta organizata de Departamentul pentru Relatia cu Parlamentul (DRP) avand ca tema desfasurarea activitatilor din cadrul relatiilor dintre Guvern si Parlament.
"Prima preocupare a premierului Mihai-Razvan Ungureanu ar fi trebuit sa fie dialogul cu Opozitia" Liderul PNL Crin Antonescu a afirmat joi ca in contextul grevei parlamentare si a lipsei de comunicare dintre Putere si opozitie prima preocupare a premierul Mihai-Razvan Ungureanu ar fi trebuit sa fie realizarea unui dialog pe acest subiect cu partidele din opozitie.
"Cuza domnitor, Basescu tradator", "Basarabia este Romania" Update 15:00 - Premierul Mihai Razvan Ungureanu si omologul sau moldovean, Vlad Filat, dar si ministrii celor doua cabinete au fost huiduiti de un grup de circa 20 de persoane, sambata dupa-amiaza, la iesirea din sediul Universitatii Alexandru Ioan Cuza, unde a avut loc o "sedinta comuna a guvernelor roman si moldovean".
Victor Ponta, scrisoare deschisa catre Mihai Razvan Ungureanu:
Opozitia il ameninta pe Ungureanu cu o motiune la Senat Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca opozitia ia in calcul depunerea unei motiuni simple impotriva Guvernului, in eventualitatea in care prim-ministrul Mihai Razvan Ungureanu va ceda presiunilor din coalitie si va aloca fonduri pentru primarii puterii.
"Constat ca domnul Mihai Razvan Ungureanu a renuntat la stacheta serioasa si inalta pe care eu voiam sa purtam discutiile intre primul-ministru in functie si liderul opozitiei propus pentru aceasta functie, un nivel al discutiilor care sa se refere la lucruri foarte concrete:
Adica, Razvan Dumitrescu, Oana Stancu si Adrian Ursu sunt cei mai tari pe langa premierul Ungureanu, ei au facut presiuni sa fie revocat Blejnar.
Centrul de Studii si Cercetari Infopolitic a publicat primul sondaj realizat dupa caderea guvernului Mihai Razvan Ungureanu, transmite Romania TV.
Dragos Doros, recent instalat in postul de secretar de stat in Ministerul Finantelor, a fost numit de catre premierul demis Mihai Razvan Ungureanu drept responsabil national cu autorizarea finantarii Phare, Facilitatea de tranzitie si SAPARD, informeaza mediafax.ro.
Clasamentul mai arata ca Victor Ponta, Sorin Oprescu si Crin Antonescu ocupa primele trei locuri in preferintele electoratului, fiind urmati de Mihai Razvan Ungureanu, Dan Voiculescu si Vasile Blaga.
google-analytics.com