Cautare

4516 de rezultate pentru "radu ciurea sorin" (3.39 secunde)
Programul national de constructie de autostrazi pentru 2007-2013, aprobat la ultima sedinta de guvern, prevede realizarea a 1.800 de kilometri de autostrada si un necesar financiar de 13 miliarde de euro, a declarat ministrul Transporturilor, Radu Berceanu.
Primarul Constantei, Radu Mazare (foto), a vizitat ieri, 18 mai a. ... Radu Priban, proiectantul general, prezent si el la eveniment, a promis ca pana in aprilie - mai 2010 constructia blocurilor va fi gata.
Giga TV are un nou director general, Radu Preda, seful Finantistilor Radu Preda, fost redactor-sef la Saptamana Financiara si actual director al saptamanalului Finantistii, va prelua conducerea televiziunii Giga TV, controlata indirect de Gheorghe Stefan, cunoscut sub numele de Pinalti.
amenda de 20.000 de lei (propusa de Radu Herjeu) si somatie publica (propusa de Monica Gubernat).
Radu Beligan: "M-am nascut intr-o familie saraca" Invitat la emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3, actorul Radu Beligan si-a destainuit viasa, vorbind despre familie, cariera si destin. Radu Beligan a destainuit ca s-a nascut intr-o familie modesta, cu patru copii si cu o situatie financiara moderata.
Actorul Radu Beligan, a murit, miercuri, la Spitalul Elias, la varsta de 97 de ani, anunta News.ro.
Radu Deac este noul director executiv al Agentiei Nationale de Transplant Profesorul doctor Radu Deac, personalitate a chirurgiei cardiovasculare, este noul director executiv al Agentiei Nationale de Transplant, numit de ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.
Dupa ce haosul din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost inlaturat prin venirea comisarului sef Sorin Oprea, fostul director al Directiei Antidrog din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, linistea si continuitatea operativa a politistilor au intrat in normalitate.
Sau poate ca, din contra, exista un interes atat de mare incat rezolvarea interimatului care nu lasa IPJ Constanta sa-si linisteasca apele nu isi mai gaseste rezolvarea… Pe de alta parte, desi adus din Bucuresti pentru o perioada de timp determinata, inspectorul sef Sorin Oprea va ramane la conducerea IPJ Constanta mai mult decat se astepta.
Fostele glorii ale Craiovei Maxima, Rodion Camataru si Sorin Cartu, au fost invitate la sedinta de ieri a AG.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a obtinut, ieri-seara, un nou mandat de presedinte al partidului, rezultatele preliminare aratand ca Geoana a intrunit 981 de voturi, in timp ce contracandidatul sau, Sorin Oprescu, a obtinut 395 de voturi.
Senatorul Sorin Oprescu si-a depus, luni, la Organizatia PSD Sector 1, demisia din partid.
Senatorul Sorin Oprescu si-a depus marti la Biroul Electoral Municipal, candidatura ca independent pentru functia de primar general al Capitalei, prezentand peste 40.000 de semnaturi de sustinere a candidaturii.
Consilierul local Sorin Andrei (foto) si-a anuntat ieri, in mod oficial, candidatura pentru presedintia PNL Mangalia, in cadrul alegerilor interne care vor avea loc in luna septembrie.
Sorin Oprescu, Primarul general al Bucurestiului, este vazut in turul al doilea al prezidentialelor chiar de unii dintre fostii sai colegi de partid.
Ion Solcanu a declarat ca scrisoarea lui Octav Cozmanca adresata membrilor si electoratului PSD merita intreaga atentie, adaugand ca PSD si-a pierdut identitatea, inhamandu-se la guvernare din interese oculte, dar ca nu este decis sa se implice in sprijinirea lui Sorin Oprescu, deoarece statutul de independent i-ar crea mari probleme in turul al doilea.
activitatea lui Octav Cozmanca de a pune pe picioare o echipa de sprijin pentru doctorul Sorin Oprescu, posibil candidat la alegerile prezidentiale. ... Primarul Capitalei Sorin Oprescu isi va anunta miercuri candidatura pentru Presedintia Romaniei, sustin surse din stafful de campanie condus de Octav Cozmanca.
Mult asteptata lansarea a lui Sorin Oprescu are loc azi, la ora 16,00, la hotelul de patru stele Caro, pe bd. ... Fostul lider social-democrat Octav Cozmanca a declarat, luni, ca primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, isi anunta, luni dupa-amiaza, candidatura la Presedintia Romaniei.
Aceasta este Romania lui Sorin Oprescu descrisa de candidatul la presedintie intr-o emisiune de televiziune. Sorin Oprescu isi doreste in Romania o stare de normalitate.
Singura solutie viabila pentru Romania, in acest moment, o reprezinta un Guvern de uniune nationala, a declarat vicepresedintele PDL Sorin Frunzaverde (foto).
google-analytics.com