Cautare

74 de rezultate pentru "promenada" (3.33 secunde)
Vasile Milea, nr.4, sector 6 si in Promenada, Calea Floreasca 246 B, sector 1. Plecand de la sloganul "Cumperi BIO la preturi naturale", Bioritmo importa marci de top sau desface produse locale certificate, in cadrul retelei proprii de magazine, precum si prin intermediul shop-ului online www.bioritmo.ro.
Planul Urbanistic Zonal PARC SFINTII APOSTOLI - PODUL CALICILOR propune reconstruirea Podul Calicilor, dar si amenajarea unui parc cu spatiu verde, arbori, alei pentru promenada si trotuare pentru plimbari cu bicicleta in zona Bisericii Domnita Balasa, situata in spatele blocurilor din Piata Unirii, langa Palatul de Justitie.
Pentru sfaturi de frumusete si ingrijire, salonul poate fi contactat la adresa: Calea Floreasca, nr 246B (in incinta Promenada Mall), sau pe pagina de Facebook: https://m.facebook.com/TheBarBeautySalon/.
Zona de restaurante, dar si patinoarul din Promenada Mall din Bucuresti sunt deschise pe data de 1 Ianuarie, intre orele 14:00-20:00.
In primavara acestui an, se va deschide Belle Vie, primul concept inovator de farmacie - drogherie din Romani, in Promenada Mall, (nivel 1, Calea Floreasca, nr.
Gymboland Promenada si Gymboland Veranda au pregatite ateliere vesele de decupaj si scriere in care tot primavara este laitmotiv. Martisoare si flori de hartie obtinute cu migala si amuzament vor aduce un zambet de satisfactie pe chipul celor mici.
In cadrul Bookfest, ii gasiti la standul G 04 si pe cei de la Treasure Tea and Coffee ce au magazine in Mall Promenada si Mega Mall la nivel minus 1.
Noaptea Cercetatorilor este un eveniment ce se desfasoara anual in peste 350 de orade din Europa, cu sprijinul Comisiei Europene, aducand stiinta in mijlocul publicului. In Bucuresti, sunt organizate activitati si in Promenada Mall si Piata Universitatii.
Arhitectul vedea in timp, cand malul Dunarii pana la Chiciu ar fi devenit o promenada de cativa kilometri. El mi-a descris atunci cum ar putea sa arate portul turistic Calarasi.
Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Bucuresti si Prefectura, Viitorul Spital Metropolitan, Calea Floreasca, la Mall Promenada;
Am insa convingerea ca -asa cum ni s-a promis- mai avem de suportat pana la mijlocul lunii mai si gata, avem promenada mult dorita!
Conditiile pe litoral lasa, deci, de dorit si in afara de "discotecile” in care urla manelele si curg valuri de bautura, statiunile au fost destul de pustii, chiar si incluzand numarul considerabil de constanteni iesiti la promenada sau la lenevit pe plaja.
A iesit un fel de promenada, unde sint de toate nu numai mici si bere, nu mai e inghesuiala din anii trecuti, fara discutie e mai interesant.
Saa zicem caa ati iesit pe Falezaa cu familia pentru caa v-a dat canicula afaraa din casaa, v-ati vinturat vreo oraa-douaa pe promenada curataa bec, ati dat o turaa cu baarcuta model UE inchiriataa pe maaruntis de la debarcaderul cel nou de pe Falezaa, iar dupaa aceea ati urcat si ati coborit de citeva ori scaarile rulante de la Elice, caa le place la nebunie copiilor si au buzunarele doldora de fise.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
google-analytics.com