Cautare

5714 de rezultate pentru "program de functionare examinare permise auto vaslui" (4.63 secunde)
In 2010, atitudinea si deciziile proactive au fost carti castigatoare pe piata de materiale de constructii.
RCA-ul, taxa auto si biletele RATB. CARBURANTI • Acciza pentru benzina fara plumb s-a majorat de la 452 de euro/1.000 litri la 467 euro/1.000 de litri, incepand cu 1 ianuarie.
Pe piata auto autohtona s-au vandut mai putine masini ca in Luxemburg. Vanzarile de autoturisme noi in ducat, care are o populatie de nici jumatate de milion de locuitori, au depasit 13.000 de unitati.
Anvelopele "de iarna" nu sunt bune iarna Cei care au achizitionat in anii trecuti anvelope notate doar "Alpin", "Winter" sau "Mountain" fara marcajul "M plus S" sunt nevoiti in acest an sa le schimbe cu unele noi, potrivit Ministerului Transporturilor.
Peste 150 de masini au putut fi admirate in acest weekend la Exporom Auto Show si 4Tuning FEST, la EXPOROM, in Pantelimon. ... Alaturi de automobilele noi, pot fi admirate zeci de masini modificate dupa imaginatia fiecarui proprietar pasionat.
Forma initiala a taxei auto, suspendata pana la 31 decembrie 2012, a reintrat in vigoare de la 1 ianuarie, insa Guvernul are in vedere modificarea acesteia in prima sedinta din 2013, pe 4 ianuarie.
Au lumini de zi cu LED 4 modele Dacia - Logan, Logan MCV, Sandero si Sandero Stepway - beneficiaza de o restilizare in aceasta toamna, cu ocazia Salonului Auto de la Paris (1-16 octombrie).
Auto Schunn Magazine informeaza: ... Progresul automobilului a fost influentat de o femeie - Bertha Benz, prin viziune si dedicatie absoluta. Miscati de exemplul ei, am creat editia de primavara a revistei Auto Schunn Magazin, pentru a omagia toate femeile care prin pasiunea lor fac lumea mai buna.
La data de 29 iulie 2010, in jurul orei 21.30, S. ANDREI de 26 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel, pe str. ... Dupa ce a trecut de un imobil, a surprins si accidentat grav pe S.
La data de 27.10.2010, mai multe confederatii sindicale vor organiza in Capitala, un miting in Piata Victoriei, intre orele 10.00 - 11.00, urmat de un mars catre Piata Constitutiei, intre orele 11.00 - 14.00 si un miting in Piata Constitutiei, intre orele 14.00 - 22.00.
Politia rutiera face unele recomandari pentru conducatorii auto care se afla in trafic miercuri, in ziua manifestarilor publice. PENTRU CONDUCATORII AUTO CARE CIRCULA DINSPRE ZONA DE NORD A CAPITALEI • P-ta. ... Arcului de Triumf - Bd. ... Arcului de Triumf - Bd. ... Arcului de Triumf - Bd.
Secretele rovinietei auto: unde sa o faci si cand iti vine amenda daca ai uitat de ea - De ce platim rovinieta in Romania? ... Rovinieta este taxa de drum pe care toti soferii o platesc inca din 2002.
Un scandal rasunator se invarte in jurul dietei Dukan, o cura de slabire pe baza de proteine folosita mult si de romance.
Comitetul National pentru Situatii de urgenta a decis astazi noi restrictii, pentru a limita valul 5 al pandemiei de COVID-19. In spatiile publice pot fi purtate doar masti chirurgicale si FFP2, iar cele textile nu vor mai fi permise.
Intr-o lume ce devine din ce in ce mai interconectata, intr-o Romanie care isi deschide economia si turismul tot mai mult spre restul lumii, activitatea de rent-a-car se impune ca o necesitate.
Agentia Fondului de Mediu a decis ca inca 4.160 de proprietari de rable sa poata beneficia de o masina noua prin reluarea Programului "Rabla", care va dura doua luni, intre 15 septembrie si 15 decembrie.  Agentia Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat lista producatorilor validati si a agentilor economici autorizati sa desfasoare activitati de colectare a vehiculelor scoase din uz, in limita sumei de 12,48 milioane RON.
Romanii vor putea cumpara si monta sisteme energetice ecologice, subventionate in proportie de 90% de stat, prin programul Casa Verde, demarat ieri de Executiv. Programul Casa Verde este destinat tuturor romanilor care locuiesc la casa, dar si asociatiilor de proprietari sau companiilor.
Continuam publicarea Regulamentului de organizare si functionare al Consiliului de Monitorizare: ... - (1) Biroul resurse umane/juridic/economic/administrativ functioneaza in subordinea directa a presedintelui Consiliului de monitorizare, fiind condus de un sef birou.
"Nu neintelegerile ar putea crea o stare de diconfort, ci mai ales faptul ca au existat anumite voci care au avut pareri personale si, uneori, si datorita noua, care nu am reusit sa dam informatiile complete, pentru ca a fost o perioada mai complicata, de vacanta si fiecare si-a format din pacate sau nefericire propria impresie, in functie de informatiile pe care a reusit sa le afle si s-a ajuns la anumite interpretari care nu erau riguros exacte", a spus Nica, raspunzand unei intrebari, dupa intalnirea de la Palatul Victoria.
Cristiana Bigan, directorul executiv al OJPC, ne-a comunicat ca inspectorii au verificat legalitatea functionarii agentului economic (inclusiv licenta emisa de ANRSC privind prestarea serviciului public de salubrizare). ... De asemenea, s-a verificat afisarea denumirii unitatilor si programul de functionare; existenta contractului de prestari de servicii;
google-analytics.com