Cautare

477 de rezultate pentru "prezentare" (3.04 secunde)
In loc de prefata Este pentru prima data cand fac o prezentare a unei personalitati din afara domeniului meu, care este lingvistica. ... Pentru aceasta scurta prezentare am ales o serie de fapte care ilustreaza o viata dedicata cu har ingrijirii sanatatii semenilor sai.
Ieri, a avut loc deschiderea anului universitar al Facultatii de Horticultura Bucuresti, la care au participat Rector Sorin Mihai Campeanu - Presedintele CNR, Presedintele AUF, Prorector Florin Stanica - enciclopedia usamv, responsabil Centrul de Cercetare Hortinvest, Coordonare Serviciu International " Burse, Prorector Razvan Teodorescu - responsabil Centru de Consiliere si Orientare in Cariera, Statiuni didactice si de cercetare Moara Domneasca, Pietroasa, Istrita, Prorector Dumitru Dragotoiu - zootehnie, nutritie, hrana sanatoasa si Decanul Facultatii de Management si Dezvoltare Rurala - Toma Dinu - Prezentare Targ Agroturism si responsabil Centrul de Consiliere si Orientare in Cariera - Oana Mihalascu.
- O prezentare a dvs. ... - O prezentare a Centrului de Sanatate Medicina Alternativa Medireflex. - Centrul de Sanatate Medireflex este un cabinet medical privat, in care isi desfasoara activitatea medicul alaturi de terapeuti specializati in medicina alternativa.
Si pot sa va spun ca in perioada urmatoare va trebui sa iesim cu o prezentare in fata opiniei publice pe cele patru directii strategice pe care le-am stabilit legate de actiunea guvernamentala.
Si pot sa va spun ca in perioada urmatoare va trebui sa iesim cu o prezentare in fata opiniei publice pe cele 4 directii strategice pe care le-am stabilit legate de actiunea guvernamentala.
Corina Cretu a precizat ca Ion Iliescu a facut o prezentare mai ampla a tuturor proiectelor mari pe care le-a inceput privind strategiile, dezvoltarea durabila, proiectele culturale si o trecere in revista a tuturor actiunilor desfasurate.
De asemenea, coordonatorul programului de dezvoltare a infrastructurii rurale, Marian Petrache, va face o prezentare in legatura cu stadiul aplicarii Ordonan-tei 7, referitor la programe de dezvoltare a infrastructurii din mediul rural.
Fiindca si noi avem anumite curiozitati, inainte de a-i face o prezentare adecvata procurorului sef Moldovan, pentru ca sa stie si satmarenii cine conduce lupta anticoruptie pe aceste meleaguri (ca bihorenii stiu destul de bine in urma dezvaluirilor din presa locala), ne permitem sa-i adresam public mai multe intrebari.
Ministrul si-a motivat decizia prin faptul ca botosaneanca si-a asociat imaginea cu cea a PSD, participind la festivitatea de prezentare a candidatilor pentru Parlament din judetul Ilfov, organizata la Voluntari.
- de prezentare a candidatului), am 6 mari proiecte... Rep.: N-ati iesit prea bine in poza... Claudiu Tusac: Nu sunt fotogenic, dar sunt frumusel eu, asa...
Documentele pot fi depuse timp de 30 de zile, pana in 17 iulie. Data de 14 iulie, este termenul-limita de intocmire si prezentare a listelor electorale.
Dupa o pertinenta si detaliata prezentare a tuturor factorilor care ar putea fi susceptibili de o influenta negativa asupra mediului din zona unde se va construi complexul facuta de Alexandru Pinta, realizatorul studiului de impact, Bogdan Sandu, administratorul Holland Development Group, a incercat sa raspunda temerilor cetatenilor Constantei afirmand:
Pentru a evita explicatiile prezumtive la care va recurge dl Emil Boc, facem noi, pe scurt, o scurta prezentare a imprejurarilor in care acest Guvern isi justifica propria incapacitate prin apelul la situatiile cu totul exceptionale - razboi, dezastre naturale, sinistru etc.
Au fost puse in discutie subiecte precum declararea averilor, proiect de lege sprijinit de Guvernul Romaniei, "care presupune o prezentare a averilor si intereselor demnitarilor, cea mai transparenta lege de gen din Europa", dupa cum arata Puiu Hasotti.
Pe ecranele videoproiectoarelor a rulat apoi un videoclip spectaculos de prezentare, in care facea vizite de lucru, ori dadea la lopata sau la coasa in calitate de primar al Clujului sau de prim-ministru.
"Plenul Curtii Constitutionale a hotarat sa solicite guvernului sa dispuna masurile necesare pentru actualizarea listelor electorale permanente la data de 29 iulie si sa transmita Curtii numarul persoanelor inscrise in listele electorale permanente, pentru a se putea stabili daca referendumul national pentru demiterea presedintelui este valabil in conformitate cu dispozitiile art.5, alin.2 din Legea 3/2000", articol 5, alineat 2, cu care am inceput si cu care inchei aceasta scurta prezentare.
Acesta a facut o scurta prezentare a prevederilor tratatului, a clauzelor de salvgardare si a modalitatii in care sunt activate.
Emil Boc isi organizase deja campania electorala interna, care in noile conditii va fi doar o prezentare a liniilor principale pe care vrea sa le impuna partidului.
vineri, 24 iunie a.c.) prezentare la Tribunalul Constanta. Nu stiu ce s-a intamplat pentru ca nu sunt in judet.
Scurta prezentare realizata de presedintele executiv Adrian Nastase a lasat impresia ca, brusc, PSD s-a transformat in aliatul de nadejde al PNL.
google-analytics.com