Cautare

982 de rezultate pentru "prefixed judete" (2.99 secunde)
Platile la hectar se vor acorda în 24 de judete Platile la hectar din fonduri europene se vor acorda de la sfârsitul saptamânii viitoare în 24 de judete, unde controlul administrativ si pe teren a fost finalizat, a declarat ministrul agriculturii, Dacian Ciolos."În 24 de judete, controlul a fost finalizat si, în aceasta saptamâna, va începe etapa de calcul si autorizare a platilor la hectar.
Platile la hectar se vor acorda în 24 de judete Platile la hectar din fonduri europene se vor acorda de la sfârsitul saptamânii viitoare în 24 de judete, unde controlul administrativ si pe teren a fost finalizat, a declarat ministrul agriculturii, Dacian Ciolos."În 24 de judete, controlul a fost finalizat si, în aceasta saptamâna, va începe etapa de calcul si autorizare a platilor la hectar.
De altfel, si alte judete din aceasta regiune stau mai bine decat altele cu o populatie mult mai numeroasa.
Vodafone a facut primul pas, joi, 9 februarie, anuntand ca va prelungi termenul de plata a facturii cu 7 zile pentru clientii din 19 judete afectate de vremea extrema si donarea a 5.000 de euro catre Crucea Rosie.
Avertizare COD GALBEN de ploi si vant in Capitala si 20 de judete.
• Capitala si 33 de judete intra de joi seara pana vineri dimineata sub avertizare cod galben de ploi si vijelii, iar vineri, intre orele 09.00 si 21.00, vor ramane sub avertizare 28 de judete.
Cod portocaliu de ninsori pentru Bucuresti si alte 11 judete din sud-estul tarii Meteorologii au emis un cod portocaliu de ninsori pentru Bucuresti si alte 11 judete din sud-estul tarii, valabil vineri intre orele 02.00 - 18.00, si cod galben pentru alte 15 judete, valabil de joi, la ora 22.00, pana vineri, ora 20.00.
Au fost judete care au dat in judecata direct Ministerul Educatiei si Cercetarii, si a caror procese dureaza inca si acum, cum este cazul judetului Pitesti.
Sint trei judete in tara in care griul a incoltit in proportie de peste 20 la suta. ... In sedinta de guvern de astazi, am propus declararea starii de calamitate pentru unele judete.
Uniunea Civica Maghiara (UCM) incheie in aceasta luna actiunea de strangere a semnaturilor pentru inregistrarea Partidului Civic Maghiar, conducerea formatiunii sustinand ca mai are nevoie doar de cateva sute de semnaturi din doua judete si din Capitala.
Anuntata descentralizare a invatamintului va face ca inspectoratele scolare din judete sa raspunda direct in fata primarilor sau a presedintilor consiliilor judetene.
Mai sunt cateva colegii disponibile in fiecare dintre judete si cateva judete la care decizia se va lua in cursul saptamanii viitoare, pentru ca dorim sa-i trimitem pe colegii nostri sa se confrunte cu cei care-i vor alege la toamna in Parlament", a declarat coordonatorul politic al campaniei, Bogdan Olteanu.
Potrivit lui Liviu Marian Pop, la actiune au participat sindicalisti din 18 judete, inclusiv de la Buzau, unde profesorii se afla, in aceste zile, in greva.
Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a declarat luni ca, in decursul saptamanii viitoare, urmeaza sa se intalneasca cu reprezentantii celor sase judete care nu au nicio groapa de gunoi functionala, in vederea gasirii de solutii privind depozitarea deseurilor. Cele sase judete depoziteaza, in acest moment, gunoiul in spatii ilegale.
Potrivit surselor Hotnews.ro, liberalii si conservatorii au propus ca PSD sa desemneze candidati in 21 de judete, iar ACD in 20, urmand ca la primaria Capitalei sa se stabileasca candidatul in functie de sondaje.
Azi (miercuri - n.r.) am avut intalnire cu primele patru judete - Buzau, Dambovita, Ilfov si Ialomita.
117/2010 care prevede ca firmele din alte judete care au sedii secundare deschise in Dolj platesc impozitele la organele fiscale din zona unde isi au sediile principale (societatile-mama) a bagat "in priza"
Presedintele de acum Traian Basescu vrea sa faca o noua impartire administrativa pe motiv ca sunt prea multe judete si ca s-ar cheltui bani mai putini pe administratie.
Declaratiile lui Oltean au starnit o furtuna de contradeclaratii din partea UDMR, primul afectat de ideea stabilirii celor 8 judete in detrimentul celor 16 regiuni cate prevede propriul proiect de lege al UDMR aflat in dezbaterea Camerei Deputatilor.
"Basescu le-a promis ungurilor 5 judete la intalnirea secreta cu Vicktor Orban" Presedintele Traian Basescu s-ar fi intalnit in secret cu premierul Ungariei, Viktor Orban, pentru a-l ruga sa convinga UDMR sa nu iasa de la guvernare si le-ar fi promis ungurilor 5 judete - cel putin asta a declarat Corneliu Vadim Tudor intr-o emisiune televizata.
google-analytics.com