Cautare

255 de rezultate pentru "poze" (3.14 secunde)
Mihaela Radulescu a pus cateva poze cu ea de la eveniment in tinuta care a starnit un val de comentarii rautacioase. ... E pacat ca voi vedeti doar poze, adica ipostaze statice, in miscare se vedea altfel.
Ca sa poata impartasi cu toata lumea bucuria unei poze reusite, Alexandru a deschis o pagina pe un cont de socializare dedicata orasului in care s-a nascut si pe care nu l-ar parasi pentru nimic in lume.
Plaja mea preferata era chiar acolo, se numeste Metalia, este deosebita, in opinia mea, de aceea i-am facut o multime de poze, din toate unghiurile. ... Peste tot privelistea minunata impunea nenumarate opriri pentru poze.
Profilul lui de Fb e plin de poze cu buchete uriase de trandafiri, pisici, horoscop si poze care-ti transmit cat de singur, ranit si romantios e el.
Cand Nuti a aparut la televizor si in poze, cu mopul in mana sau pe bicicleta, toti au strigat in cor ca e o muista ipocrita si au huiduit-o pana n-au mai putut.
Seara, m-am culcat cu cod portocaliu de viscol si dimineata m-am trezit cu chef de facut poze. ... Vazusem, seara, niste rate pe Borcea (un brat al Dunarii) si voiam sa le fac poze pentru pasaport.Viscolul nu prea mai era viscol.
Erau niste stalpuleti care nu erau asigurati, lumea se urca pe ei si facea poze cu turnul.
S-a urcat pe un tren ca sa faca poze, dar s-a electrocutat. ... O studenta de 22 de ani s-a urcat pe un vagon de tren si a a scos telefonul mobil, sa faca poze.
Insiruiri de pagini care contin poze, multe poze, si explicatii atat de imbecile incat te intrebi daca la finalul celor patru sau opt clase copilul tau va sti ceva.
Este secretar de stat! Miron Mitrea: Daca-i secretar de stat, cu atat mai grav este, daca se ocupa de poze. Ion Manzana:
Uninominal, sa fie, dar pentru toti (!?) - Obama, Madona etc "Ideea este votul uninominal, si mi se pare ca este cel putin fatarnicie, daca nu renuntarea la principiul uninominalului cand te prezinti, intotdeauna, in poze de grup.
Sesizarea sa are drept fundament, pe langa marturia senatorilor prezenti in sedintele respective in sala, si articole si poze aparute in ziare, pe tema votului multiplu, precum si stenogramele lucrarilor de plen.
100 DE POZE: Vezi topul celor mai sexy 100 de neveste de fotbalisti din lume! Revista britanica Nuts a selectat 100 de sotii de fotbalisti din intreaga lume si si-a pus cititorii sa voteze.
Pe retelele de socializare, peste un milion de oameni o urmaresc in fiecare zi, iar ea ii rasplateste cu poze si filmulete din sala de antrenament.
Pe masura ce descopar reactii haioase, poze, caricaturi ne-vulgare si reusite, le voi publica, scrie Radu Tudor, pe blogul sau.
Cea mai simpla metoda de a verifica toate aceste caracteristici este fie sa va documentati temeinic pe site-ul producatorului sau prin downloadarea manualului televizorului, ori pur si simplu mergeti in magazin cu un stick plin de poze, muzica, filme si sa vedeti ce si cum citeste player-ul integrat.
Pana acum, utilizatorii de Facebook puteau incarca fotografii doar in albumele foto create de ei. Fiecare album este limitat la 1.000 de poze.
Fosta componenta a trupei Spicy a postat pe contul de Facebook mai multe poze in care apare nemachiata. Fanii au dat, fireste, like.
Astfel, a facut mai multe poze si le-a postat pe contul lui oficial de Facebook. "S-a schimbat schimbarea! Ii multumesc lui Rares pentru indemanare....", a scris Serban Huidu in dreptul fotografiilor respective, conform cancan.ro.
icoane vechi de 100 de ani - la 80 RON, obiecte de alama, bronz, argint, insigne, monezi, bancnote, tablouri, sfesnice - toate intre 5 - 50 RON, documente din perioada interbelica, poze interbelice - intre 10 - 30 RON, medalii, sifoane vechi - la 40 RON, glob pamantesc (dinainte de 1989) - la 20 RON, tacamuri vechi si chiar si un telefon vechi din perioada interbelica, din ebonita - la 90 RON.
google-analytics.com