Cautare

705 de rezultate pentru "poze concert dalaras" (2.87 secunde)
Concert Directia 5, Lock Your Love Corner” - un spatiu in care cuplurile pot lega renumitele lacate ale iubirii”, ca un simbol al dragostei lor, si o expozitie cu tablouri emblematice, care surprind dragostea in decursul istoriei, sunt cateva dintre surprizele care ii asteapta pe vizitatorii Plaza Romania cu ocazia Valentine's Day.
Nu este recomandata prezenta copiilor la eveniment din cauza sunetului extrem de puternic, insa, daca parintii aleg sa vina alaturi de cei mici, acestia vor avea acces in zona de concert doar in baza unui bilet valid, indiferent de varsta.
Compact, in concert la Buzau la 40 de ani de la infiintare (Autor: ... Pe 15 iunie, rockerii clujeni vor canta Ca pe vremuri, intr-un concert alaturi de alte doua trupe consacrate ale muzicii romanesti, Holograf si Cristi Minculescu & Iris, la Arenele Romane.
Cu ocazia aniversarii, ParkLake deruleaza campania Sarbatoreste un an alaturi de ParkLake, prin care organizeaza o multime de activitati care sa aduca zambete pe fetele vizitatorilor - concert aniversar Smiley, mii de vouchere cadou, tombola aniversara care va oferi prin tragere la sorti un Land Rover Discovery si multe premii pe loc, in valoare totala de peste 80.000 de euro.
https://UMR.lnk.to/Sting57PR Marti seara, 17 octombrie, Sting a sustinut primul sau concert in Cluj, la Sala Polivalenta, iar Universal Music Romania i-a inmanat in seara evenimentului, discul de aur pentru vanzarile albumului 57th & 9th.
Golan Symphonic marcheaza data unui nou concert:
Pare a fi imbatranit 20 de ani de la ultimul concert in care l-am vazut, dar ramane un monstru sacru, care inspira respect doar prin prezenta.
ParkLake, impreuna cu Radio Romania Muzical, dar si cu Orchestrele si Corurile Radio Romania, ii invita pe bucuresteni sambata, 8 septembrie, incepand cu ora 19:00 sa participe la un concert special.
Potrivit Reuters, focurile de arma s-au auzit la circa o ora dupa ce incepuse un concert al unei trupe rock din California Eagles of Death Metal.
Deschiderea oficiala va fi incheiata cu un concert de muzica clasica oferit de DUO STOICA.
Un concert organizat in pandemie la noi in tara a facut mare valva, regulile fiind foarte stricte in aceasta perioada. La Sala Palatului din Bucuresti, un concert s-a desfasurat cu mii de oameni, in ciuda restrictiilor dure.
- Vara asta va fi mai potolita, pentru ca avem un program ce presupune un concert in fiecare saptamana in alt oras, in cadrul unor evenimente organizate de o firma de bere (Timisoreana), asa ca nu ramane mult timp pentru excursii mai lungi.
O scurta poveste, despre inceputurile Facebook Facebook a inceput ca o poveste frumoasa, a oferit un loc unde oamenii sa impartaseasca idei, poze, evenimente etc.
Pentru executie aveam nevoie de planurile curtilor, ale cladirilor, amplasarea acestora in curte si cat mai multe poze. ... Apoi, foaia cu fotografii si ultima foaie, cu acoperisul, asteriala, asa cum reies din poze si calcule.
Mergeti, totusi, la Sectia 14 si dati acolo o declaratie, va vor arata ei poze cu hoti. ... Ei or sa va prezinte si poze cu infractorii, sa-i identificati.
Niste poze impartasite? ... poze, conversatii, emoticonuri, filme. Din aceasta perspectiva, infidelitatea in era digitala este probabil mai dureroasa ca oricand.
Primul corp fotografiat a trecut cel mai lent si am facut mai multe poze: ... Cu ajutorul unui aparat digital Sony DSC-P52 a facut o multime de poze.
Pentru executie aveam nevoie de planurile curtilor, ale cladirilor, amplasarea acestora in curte si cat mai multe poze. ... Apoi, foaia cu fotografii si ultima foaie, cu acoperisul, asteriala, asa cum reies din poze si calcule.
PSD vine cu poze doveditoare Si social-democratii acuza PD si PLD ca folosesc functionari publici si institutii descentralizate in campania electorala, prezentand in acest sens un set de poze din judetul Ialomita.
Bonus, pentru cei curiosi, a oferit si o brosura frumos colorata, despre realizarile din Mangalia, ilustrata cu poze de pe Internet, in care se vad inclusiv niste munti mareti, proiect lasat probabil pentru al doilea an de mandat.
google-analytics.com