Cautare

4260 de rezultate pentru "popescu cristina" (2.85 secunde)
Presedintele interimar al PD-L Gorj, deputatul Cosmin Popescu, si-a dat demisia din functie si asteapta ca Biroul Permanent National sa numeasca o persoana din afara Gorjului in fruntea partidului, pentru a linisti taberele celor care si-au anuntat candidatura la sefia filialei judetene.
În baza unor sesizari primite de la Garda Financiara si Directia Generala a Finantelor Publice, Serviciul de Investigare a Fraudelor împreuna cu procurorii au declansat o ancheta în contabilitatea firmelor administrate de Ion Popescu si Constantin Pârjol, ambii din Târgu Jiu.
În baza unor sesizari primite de la Garda Financiara si Directia Generala a Finantelor Publice, Serviciul de Investigare a Fraudelor împreuna cu procurorii au declansat o ancheta în contabilitatea firmelor administrate de Ion Popescu si Constantin Pârjol, ambii din Târgu Jiu.
În baza unor sesizari primite de la Garda Financiara si Directia Generala a Finantelor Publice, Serviciul de Investigare a Fraudelor împreuna cu procurorii au declansat o ancheta în contabilitatea firmelor administrate de Ion Popescu si Constantin Pârjol, ambii din Târgu Jiu.
Unul dintre acestia este fara indoiala Mitica Popescu. In timp ce Florin Piersic ciocnea o cupa de sampanie cu presedintele tarii la Cotroceni, pe Facebook au aparut imagini sfasietaoare cu Mitica Popescu. ... Cum traieste de fapt marele actor roman, Mitica Popescu?:
Cine sunt cei doi copii ai lui Cristian Tudor Popescu! Iata cum arata si cu ce se ocupa fiul cel mare al acestuia Cristian Tudor Popescu este unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti din Romania. ... Tudor Popescu, fiul cel mare, si Cristian Popescu, fiul cel mic.
Irinel Popescu, presedintele Congresului Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor, saluta prezenta la acest eveniment a profesorului Victor Velculescu, o somitate in domeniul oncologiei Intre 18 si 21 septembrie, Palatul Parlamentului gazduieste cel de-al 23-lea Congres Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor (IASGO), eveniment care reuneste peste 250 de speakeri din 35 de tari.
De asemenea, presedintia a nominalizat-o pe Romina Surugiu, iar Guvernul l-a propus pe Gabriel Tufeanu, iar doi dintre cei alesi fiind deja angajati ai TVR, si anume Mihai Radulescu si Ioana Catalina Popescu.
Primaria Cernavoda, cu sprijinul deputatului Cristina Dumitrache (foto), a organizat pentru locuitorii orasului o tombola intitulata "Fii european in 2009", cu ocazia alegerilor europarlamentare.
Cristina Barbos a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... De asemenea, am adus brose in forma de fluturi, cu pietre semipretioase puse in mijloc", ne-a spus Cristina Barbos.
Cristina Barbos participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Au mers bine pandantele din coral, scoicile (pandante, lantisoare), labradoritul si larimarul", ne-a spus Cristina Barbos.
Cristina si Andreea sunt o prezenta constanta a targurilor organizate in curtea MTR. ... Inedite sunt si caciulitele viu colorate, crosetate de Cristina, din lana si acril.
Cristina si Andreea, mama si fiica, participa la targurile traditionale Piata Taraneasca si Mester(esti) din curtea MTR.
Cristina Maria Fildan participa la targul organizat de Fundatia Kogaion in curtea MTR cu fete de masa, perdele, bijuterii din lut polimeric, papusele facute manual, portelanuri pictate, clowni, la 15 Ron, bjjuterii din argint, la 60 Ron, ne-a spus Cristina Maria Fildan de la handmade-online.ro.
În caz contrar, penelistii sunt de parere ca se va ajunge la sume asemanatoare celor din 2007, când celor trei spitale li s-au dat în total 7,5 miliarde de lei vechi. Desi anul trecut nu a zis nici „pâs“ când prin bugetul initial au fost alocate celor trei spitale din subordinea primariei trei miliarde de lei vechi destinate reparatiilor, proaspata sefa a liberalilor craioveni, Cristina Calangiu, a iesit vineri la rampa cu reprosuri la adresa municipalitatii.
Propunerea PSD pentru functia de director executiv al Casei Judetene de Pensii (CJP), Cristina Samoila si-a intrat pe deplin in drepturi. ... Tocmai din acest motiv intentionez sa realizez caravana", a spus Cristina Samoila.
Directoarea Spitalului Judetean Craiova, Cristina Calangiu, a fost ieri victima unei glume menite sa tensioneze relatiile bune pe care le are cu PSD Dolj. ... In hartia de confirmare, la expeditor figureaza chiar numele directoarei spitalului, Cristina C. ... Cand a auzit de existenta faxului, Cristina Calangiu a chemat politia.
"Un alt motiv major al acestui val de scumpiri il constituie cerintele de calitate ale normelor europene in privinta imobilelor", afirma Cristina Ivanciuc, expert imobiliar din cadrul Agentiei "Apex" din Mangalia.
"Pentru anul viitor, in contextul legalizarii utilizarii detectoarelor de radar, estimam o dublare a vanzarilor", ne-a declarat Cristina Vranceanu, reprezentanta unei companii importatoare si distribuitoare de detectoare.
"In exclusivitate pentru "Financiarul", directorul Autoritatii de Management a Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU), Cristina Zevedei, a declarat ca rezultatele auditului intreprins de Comisia Europeana asupra activitatii modului de gestionare a liniilor de finantare din Fondul Social European nu sunt finalizate si ca informatii certe despre posibilitatea "dezghetarii" unei linii de finantare importante - 8 milioane de euro, blocate in primele luni ale acestui an, vor fi date publicitatii in maximum o luna.
google-analytics.com