Cautare

1907 de rezultate pentru "pierderea gustului de pe limba" (3.76 secunde)
Astazi, 7 aprilie 2011, am semnat decizia de inregistrare, si deci de protectie pe intreg teritoriul UE a primului produs cu Indicatie Geografica Europeana din Romania: Magiunul de prune Topoloveni, anunta in 2011, comisarul European pentru Agricultura, domnul Dacian Ciolos.
A treia editie a evenimentului Italian Wine and Food Day a avut loc recent, la Sala Panoramic, la Hotelul Marshal Garden Bucuresti, fiind organizata de catre Agentia Italiana pentru Comert Exterior Bucuresti si Camera de Comert Italiana pentru Romania, sub patronajul Ambasadei Italiei.
Vara ne zambeste anuntandu-ne clipe magice, si odata ce am intrat in luna iunie nu e prea devreme sa te decizi asupra vinului si felurilor de mancare de care doresti sa te bucuri in acest sezon. Asocierea felurilor de mancare cu vinurile este o adevarata stiinta.
Ca sa intelegeti cu cine aveti de-a face, va marturisesc din start ca mi se spune mama bolilor - felurite afectiuni din diverse domenii imi dau tarcoale relativ frecvent. Tocmai de aceea, cele mai importante investitii ale mele nu sunt vestimentare, ci farmaceutice.
Emil Florescu participa la toate targurile de produse traditionale organizate la Bucuresti. Recent, acesta a fost prezent la targul de Sfintii Petru si Pavel organizat in curtea Muzeului Satului. Acesta a venit cu palinca si tuica puse in sticle superbe, de colectie, de forme si marime diferite.
Emil Florescu participa la toate targurile de produse traditionale organizate la Bucuresti, in special la cel organiat in curtea MTR si la cel de la Facultatea de Agronomie.
Nu a presei in general, ci a presei invadate de khmerii portocalii. Cauza simpatiei de care se bucura Mona Musca e asemanatoare celei care explica simpatia pentru Monica Macovei.
Nu a presei in general, ci a presei invadate de khmerii portocalii. Cauza simpatiei de care se bucura Mona Musca e asemanatoare celei care explica simpatia pentru Monica Macovei.
Claudiu Tusac, candidatul PSD la Primaria municipiului Mangalia, vorbeste pe masura intarzierilor la intalnirile pe care si le stabileste - adica mult. In rest, stie sa faca glume, dar, la fel ca multi dintre contracandidatii actualului primar al Mangaliei, Claudiu Tusac are multe de reprosat lui Zanfir Iorgus.
Presedintele Traian Basescu s-a decis sa-si perfectioneze limba engleza. Dar nu cu un profesor, ci ascultand versiunea in limba engleza a BBC.
Manifestarile din Transilvania dedicate Zilei maghiarilor de pretutindeni, mai ales cele de la Odorheiu Secuiesc, s-au desfasurat fara amploarea si incidentele interetnice asteptate.
Membrii PC, impreuna cu reprezentantii uniunilor culturale si ONG-urilor din Transilvania, au adoptat - la contramanifestatia de ieri de la Alba Iulia, desfasurata sub genericul "Limba romana nu se negociaza" - o rezolutie in care ii cer presedintelui UDMR, Markó Béla, sa-si ceara scuze publice poporului roman pentru declaratiile din 15 martie.
Adaugam la acestea inca un numar de cazuri, raportate din tari din zona noastra geografica. O prima intamplare pleaca de la o relatare a lui Valeri Kostadinov.
Cursuri pentru initierea spargatorilor se transmit in comunitatile informationale din Romania * Cei interesati au acces la manuale si filme didactice * Acestea sunt pe intelesul tuturor * Legislatia nu reglementeaza accesul si detinerea acestor materiale * Cei interesati pot cumpara si celebrele pontoarce, la un pret de nimic * Spargatorii profesionisti se pot informa fara restrictii despre conditiile de participare la Campionatul Mondial al Spargatorilor Prima data au fost incuietorile.
Acestea sunt primele cuvinte pe care le poate spune un bebelus, cuvinte care iti vor insenina ziua si o vor face memorabila pentru fiecare dintre voi, parintii lui.
FARCAS) In perioada de dupa 1968, ufologia din Romania a fost puternic influentata de personalitatea lui Ion Hobana (1931-2011).
FARCAS) Am mentionat, intr-un episod anterior, ca, la initiativa lui Calin Turcu, a functionat, incepand din 1974, un grup informal, autointitulat RUFOR (prescurtare dupa Romanian UFO Researchers -Cercetatorii romani OZN), care a publicat, intre 1979 si 1986, 27 de numere ale unei reviste samizdat cu acelasi nume:
Alexandru Safta ) Este un subiect care pare sa tina exclusiv de latura spirituala, sau filosofica, a lucrurilor. Este o chestiune pe care cei mai multi oameni fie o resping din principiu, fie nu o cunosc suficient.
FARCAS) Am expus, de-a lungul mai multor articole, ipoteza conform careia civilizatii cosmice extrem de vechi, numite hipercivilizatii, ar trebui sa se afle, inca de multa vreme, in preajma noastra. Am prezentat si patru categorii de posibile dovezi:
unul pentru selectarea de administratori de cetatenie romana in urmatoarele domenii: administratie publica europeana, drept, economie si audit, iar cel de-al doilea pentru selectarea de secretari de cetatenie romana, in vederea constituirii de liste de rezerva care vor fi utilizate pentru ocuparea posturilor vacante din cadrul institutiilor europene.
google-analytics.com