Cautare

7686 de rezultate pentru "piata obor" (4.84 secunde)
Vizitatorii isi pot alege bradul de poveste intr-una din cele 7 expozitii cu vanzare din Noua Piata Obor, Bd. Floreasca, Mega depozitul Voluntari, Kaufland Mihai Bravu, Bd-ul Basarabia, Piata Alba Iulia, Baneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni si Macromall Brasov.
Participam la toate targurile de produse ecologice si traditionale din Bucuresti, organizate la Agronomie, Romexpo, Muzeul Taranului Roman, Piata Obor, Piata Revolutiei, Vitan", ne-a spus Iulia Corau din Maramures.
Testari gratuite pentru depistarea virusului Hepatitic C se vor face si marti, in zona Piata Unirii (langa magazinul H&M) si la Piata Obor.
Stefan cel Mare si strada Lizeanu din Capitala. Traficul se desfasoara doar pe un sens, dinspre Piata Obor spre Piata Victoriei.
Cortegiului funerar i s-au alaturat zeci de mii de oameni pe traseul de la Piata Palatului pana in Dealul Mitropoliei. ... Oamenii prezenti in piata Palatului Regal l-au aplaudat si l-au aclamat pe Rege:
Planuri de viitor Pentru 2006, Banca Comerciala Romana vizeaza o cota de piata de 25-30%, dupa lansarea celui de-al treilea fond deschis de investitii- BCR Expert, potrivit vicepresedintelui executiv al bancii, Dan Bunea.
Într-o jumatate de zi, printre brokeri si cotatii atipice, am observat clienti panicati, o piata în cadere, din care au lipsit cele mai lichide companii.
Evenimentele se vor desfasura in Piata Constitutiei, Piata Universitatii, Parcul Cismigiu si Centrul Vechi. ... • Piata Constitutiei "rEvolutia Muzicii Usoare Romanesti" Un eveniment de exceptie va avea loc in Piata Constitutiei, sambata, 20 septembrie, incepand cu ora 20.00, unde se va desfasura "rEvolutia Muzicii Usoare Romanesti".
Vremurile erau tulburi, banii aveau valori relative, ca si astazi, si mergeam in piata cu ea si o auzeam cum comenteaza: ... Bainuiesc ca, pe vremea aceea, la facultate nu se invata economia de piata.
Comerciantii de produse industriale mutati din Piata nr.1 in Piata de Vechituri se pling ca sint in pragul falimentului, vinzarile scazind dramatic in acest an.
Desi aceasta valoare nu este una foarte mare, ea are darul de a influenta semnificativ si de a crea dificultati în cazul unor iesiri bruste de pe piata româneasca, tinând cont de lipsa de adâncime a pietelor financiare din România.
La mai bine de o saptamâna de la începerea noului an, piata imobiliara din Craiova este înca amortita.
La mai bine de o saptamâna de la începerea noului an, piata imobiliara din Craiova este înca amortita.
Preturile produselor alimentare vor inregistra pe piata romaneasca o crestere peste rata devalorizarii monedei nationale, in maxim o luna si jumatate, a declarat, pentru ROMPRES, presedintele Romalimenta, Sorin Minea.
Acestora li se adauga pasajele de la Charles de Gaulle sau Piata Presei Libere, la care lucrarile ar fi trebuit sa fie in plina desfasurare, dar al caror termen de incepere ramane necunoscut.
• de la gara - 12-15 roni (depinde de aglomeratie) • de la Universitate, Piata Unirii, Piata Romana, Piata Victoriei - 8-10 roni • de la Baneasa - 15-18 roni • dinspre Berceni (i.e.
Piata este un imens focar de infectie autorizat, culmea, de catre DSP, o alta Institutie care da curs neregulilor ce permit ca prin mizeria existenta sa se poata crea riscuri de imbolnavire a populatiei. ... in aceasta asa zisa piata oricand gasesti un focar de infectie, administrat de Primaria Calarasi.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, in data de 07.10.2014, va avea loc un miting in Piata Victoriei. ... Kiseleff, gradual, daca situatia o va impune, intre Piata Arcul de Triumf - Piata Victoriei.
Negocierile politice reduse la nivelul precupetelor din Obor nu vor reusi sa confere unui eventual cabinet PSD-UDMR si stabilitatea necesara unei guvernari pe termen lung.
Preturile sunt negociabile!", ne-a spus Andrei Vasile, care va fi la targul de la Piata Obor intre 4 - 6 septembrie.
google-analytics.com