Cautare

104 de rezultate pentru "petrica" (3.41 secunde)
Marian Ralea, Stefan Banica Sr., Emilia Popescu, Dana Dembinski, Cornel Vulpe, Serban Celea, Virginia Mirea, Petrica Popa, Petre Lupu, Radu Duda, Paul Nadolschi, Valeriu Arnautu, Daniel Constantinescu intra in jocul dinamic al pasiunilor si al minciunii imaginat de Carlo Goldoni.
Alaturi ii vor fi Răzvan Cojanu un contrabasist de top la ora actuala, cunoscut si din colaborarile cu Petrica Andrei, Marius Vernescu si il veti putea revedea pe redutabilul baterist Claudiu Purcarin.
Ionica Minune - acordeon, Petrica Andrei - pian. Invitati: Jean Stoian - ghitara, Costel Nitescu - vioara, Razvan Cojanu - contrabas, Laurentiu stefan - tobe.
In fruntea ei se aflau Doinita, pe numele ei stiut Ana Blandiana, Romica Rusan, scriitor si sot, conjudeteanul meu, jurnalistul Petrica Bacanu.
Alina Petrica in rolul Lois Lane, Iulia Gavril ca Martha Kent, Ernest Fazekas ca Alexander Luthor, Gruia Sandu in rolul lui Alfred Pennyworth si Claudiu Istodor ca Perry White.
si de indragitul Petrica Matu Stoian - 13 August 2016, recitaluri sustinute de solista de muzica etno Aida si de Constantin Enceanu - 14 August 2016, recitaluri sustinute de indragitele soliste de muzica populara Nineta Popa si Elena Merisoreanu - 15 August 2016, recitaluri sustinute de formatia de muzica etno Mandrele si de Radu Ille Spectacolele se vor desfasura, incepand cu ora 18:00, pe scena amenajata special in fata Salii de spectacole Barbu Stirbei, pe platoul din fata Consiliului Judetean Calarasi.
Vor fi prezenti pe scena, alaturi de Ioana Sandu, invitati speciali precum Alexandru Jula si Stela Enache (amandoi au lansat tot la Eurostar si tot la Magazinul Muzica, exact acum un an albumele Stela Enache - Cantecele mele - dublu album si Alexandru Jula - Ultimul Romantic), Polina Manoila - interpreta de muzica populara si romante, Saveta Bogdan - interpreta de muzica populara, Petrica Pana - muzician, dirijor, realizator TV, Victoria Dutu - artist plastic, scriitoare, Alexandru Vilmanyi si Ionel Bratu - Voicescu - compozitori, Rares Dragomir - interpret de muzica pop, Camelia Florescu - interpreta si textiera, Titus Andrei - realizator si prezentator emisiuni muzicale la Radio Romania Actualitati.
George Calin - Ambasador Conventia ONU Geneva, muzicianul Petrica Pana, textiera Camelia Florescu, Mariana Cristinoiu, Lucia Popescu Moraru, Florin Silviu Ursulescu, Doru Ionescu, Olivia Cristina Sima, Mircea Nicolau s.a.
Burada Ovidiu Silviu (21 de ani), cel care a organizat violul in grup, a primit 8 ani si 4 luni de inchisoare, Burlacu Paul Andrei (28 de ani) - 7 ani, Avadanei Silviu (22 de ani) - 7 ani, Bolboceanu Petrica (23 de ani) - 7 ani, Boicu Ionut Bogdan - 5 ani si 8 luni si Rotaru Alin Dumitru (19 ani) - 5 ani si 8 luni, potrivit adevarul.ro.
- Orele 11.00-11.45-pe traseul Orizont-platoul din fata Casei de cultura, parada ansamblurilor artistice ale delegatiilor straine invitate de Primaria Municipiului Calarasi si a participantilor la Concursul national de cantec popular LA FÂNTÂNA DORULUI (organizat, in cadrul Zilelor Municipiului Calarasi, de catre Palatul Copiilor) - Ora 11.00-Deschiderea targului de mesteri populari din tara si din judet, pe platoul din fata BCR - Ora 14.00-Nunta de Aur-editia 2017, la Salon Hestia - Orele 17.30-18.00-pe scena din fata Prefecturii, spectacol oferit de ansamblurile invitate din orasele infratite cu municipiul Calarasi - Orele 18.00-20.30 â€" pe scena din fata Prefecturii, spectacol oferit de participantii la concursul national La fantana dorului - Orele 20.30-21.30-concert muzica populara Petrica Matu Stoian Ziua de duminica, 24 septembrie, va debuta la ora 10.00, pe platoul din fata Prefecturii, unde, timp de o ora, vor avea loc un concurs de table, dar si jocuri si concursuri distractive pentru copii.
Ana Ciontea, Andrei Ciopec, Ciprian Chiriches, Dana Marineci, Manuela Ciucur, Alina Petrica, Sandra Ducuta, Alexandra Pascu, Mario Ionescu-operator TV si martor la evenimente.
PETRICA de 24 de ani din Bucuresti, a condus un motociclu marca Yamaha, pe Soseaua Viilor dinspre Str. Dr. Constantin Istrati catre Sos.
Cauza mortii artistului ar fi fost un stop cardiorespirator.
profi univi Petrica Roman, Radu Vasile sau Adrian Nastase, profesorii s-au haiducit de foame si au iesit la raspantii, iar caminele studentesti s-au transformat in lagare de refugiati.
Nea Petrica imi tunde cainele. Cand il chem vine la cabinetul doctorului si timp de trei ore, numai cu foarfecele, imi vaduveste javra de mult prea multul sau par.
Tot reprezentantii Guvernului in teritoriu la "datorie", un Petrica Munteanu care nu se da batut de la nici un eveniment de genul si...
Petrica Nita, fiul cunoscutului procuror din Constanta, Teodor Nita, si-a luat viata cu arma tatalui sau. Inainte de a-si pune capat zilelor, barbatul a trimis un mesaj de adio.
Petrica Nita, fiul cunoscutului procuror din Constanta, Teodor Nita, si-a luat viata cu arma tatalui sau. Inainte de a-si pune capat zilelor, barbatul a trimis un mesaj de adio.
Lucratori din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 4 au inceput urmarirea penala impotriva lui C. PETRICA de 24 de ani din jud. Ilfov, sub aspectul savarsirii infractiunii de contrafacere.
Petrica de 37 de ani, I. Catalin de 22 de ani, I. Alexandru de 51 de ani si F. Marian de 25 de ani, toti din Bucuresti, care, prin taierea gardului imprejmuitor, au patruns in curtea unei institutii si au sustras bare metalice de la mai multe sere.
google-analytics.com