Cautare

57479 de rezultate pentru "pentru" (4.42 secunde)
Ce putem face pentru a avea sarbatori cat mai linistite cu putinta sau pentru a trece prin aceasta perioada fara a deveni mai obositi si mai stresati decat inainte?
Erste Bank din Austria a platit 3,751 miliarde euro pentru 61,8% din actiunile BCR.
Andrei P.) Imbolnavirea creierului apare si atunci cand ne izolam in tableta, in Facebook si in telefon, dar si pentru ca nu facem cateva exerciTii simple de respiratie imediat dupa trezire.
Ion Iliescu a declarat ca intelege neincrederea romanilor in clasa politica, considerand ca pentru aceasta situatie "exista o vina comuna, colectiva si obiectiva". ... "Este un moment crucial pentru Romania .
Cosntantin Fratila si Victor Manea - doi candidati pentru Primaria municipiului Constanta carora le place sa vorbeasca. ... Bifam intarzierea lui Victor Manea, si trecem la interviul care a decurs dupa cum urmeaza si cu ferma convingere a celor doi ca va exista un tur doi pentru Primaria Constantei.
Ken MacFarlane, vicepresedinte productie al Ford Europa, aflat luni in Craiova, a acordat pentru GdS un interviu in exclusivitate, el fiind primul oficial de rang inalt al Ford Europa care se adreseaza cititorilor nostri.
Desi aproape toate studiile de pana acum s-au concentrat pe grupuri mici de femei, aceasta cercetare incepe sa raspunda la unele dintre intrebarile cele mai importante cu privire la siguranta sarcinii pentru femeile cu antecedente personale de cancer de san si cu privire la siguranta a tratamentului cancerului de san in timpul sarcinii.
S-a dat startul pentru cursa proiectelor de dezvoltare rurala. Suma alocata pentru prima sesiune este de 195 de milioane de euro.
S-a dat startul pentru cursa proiectelor de dezvoltare rurala. Suma alocata pentru prima sesiune este de 195 de milioane de euro.
Liderii USL au declarat pentru gandul ca, in urma centralizarii datelor venite din teritoriu, dupa efectuarea sondajelor de opinie, scorul Uniunii la nivel national este situat intre 60 - 66%.
Desi, pentru prima oara in viata mea postdecembrista, nu mai urmaresc campania electorala cu deosebita atentie, multumindu-ma doar sa arunc un ochi la mersul confruntarii, asemenea unei gospodine care se ocupa cu altceva in bucatarie cat timp oala cu ciorba isi vede de treaba ei pe aragaz, am acceptat sa fiu secund la interviurile luate de moderator lui Traian Basescu, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza. ... Dispozitia se aplica si pentru persoanele juridice nerezidente.
salariile mici vor creste accelerat, s-ar putea sa vedem un nou producator auto care sa vrea sa faca masini in Romania, cine va oferi angajati va lua noi investitii, polarizarea economiei se va accentua, vor fi cautati pensionari pentru a fi angajati (Autor:
Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la Palatul Cotroceni, ca nu va abandona lupta impotriva coruptiei pentru ca a primit mandat din partea alegatorilor de a merge pana la capat.
Pentru consumatorii care sint arondati la Distrigaz Sud, scumpirea va fi mai mare, de 25%, fata de Distrigaz Nord, unde majorarea va fi de 19%.
Intre timp, premierul Calin Popescu Tariceanu a convocat ieri conducerea PNL pentru a discuta despre masurile pe care le va lua executivul in cazul unor alegeri in toamna.
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni.
Mesaj din SUA pentru Romania.Un punct de vedere american privitor la prezentul si viitorul Romaniei Textul de mai jos este o scurta conferinta - sustinuta intr-unul din amfiteatrele Facultatii de Drept - de Wess Mitchell, presedintele CEPA.
Primaria Craiova cheltuieste zilnic peste 500 de milioane de lei vechi pentru zone verzi, cimitire, banci, gardulete, cosuri de gunoi si arteziene Primarul Craiovei, Antonie Solomon, n-a ascuns niciodata faptul ca tine extrem de mult ca orasul sa fie "aratos"
- Pentru toate exista o vreme, si orice lucru de sub ceruri isi are timpul sau: un timp pentru a te naste si un timp pentru a muri; un timp pentru a sadi si un timp pentru a smulge; un timp pentru a ucide si un timp pentru a vindeca;
google-analytics.com