Cautare

1276 de rezultate pentru "pascal andrei" (3.60 secunde)
Agentia Nationala de Integritate a sesizat Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in vederea efectuarii de cercetari cu privire la savarsirea de catre Andrei Valentin Sava, deputat in Parlamentul Romaniei (legislatura 2008-2012), a infractiunii de fals un declaratii.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn, iar in cadrul targului de Craciun de la Sala Dalles puteti sa achizitionati sculpturile sale in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau. ... Mai gasiti si candele, potcoave si ingerasi sculptati in lemn de Andrei Burtea.
• 6 feb 2007 - Ministrul demisionar de Externe, Mihai Ungureanu, precizeaza ca a discutat cu omologul sau moldovean, Andrei Stratan, despre parcursul european al Chisinaului, explicandu-i acestuia ca sustinerea Romaniei nu este suficienta si ca Moldova are nevoie de sprijin si din partea altor tari UE.
Candidatul independent in 2004 la alegerile locale, omul de afaceri Andrei Lisinschi, a devenit cel mai recent membru al organizatiei PD Galati Cu toate ca a mai avut si in urma cu 5 ani o tentativa de aderare la o formatiune politica si dupa ce a candidat independent la functia de edil-sef al municipiului Galati la alegerile din vara trecuta, omul de afaceri Andrei Lisinschi s-a hotarit abia anul acesta, mai exact in cu doua zile in urma, sa se inscrie intr-un partid.
Alexandru Baciu, Radu Muntean, Razvan Radulescu - Un etaj mai jos Cea mai buna imagine (lung metraj) Andrei Butica - Acasa la tata Daniel Kosuth - Lumea e a mea Tudor Lucaciu - Un etaj mai jos Marius Panduru - Aferim! ... Andrei Cohn Carmen - Regia:
Democrat-liberalul Cosmin Paun a tinut sa le multumeasca ieri formatiunilor politice care si-au prezentat sustinerea fata de candidatul PD-L la Primarie, Andrei Lisinschi, pentru turul al doilea al alegerilor locale, dar si celor care au ramas neutri.
Dupa ce a primit sutinerea primarului municipiului Piatra-Neamt, candiatul la Primaria Galati din partea Partidului Democrat Liberal, Andrei Lisinschi a primit ieri si sprijinul lui Emil Boc, primarului Clujului si presedinte al PD-L, aflat ieri la Galati.
Cum si-a cucerit Andrei Nastase iubita! Andrei Nastase, fiul fostului premier Adrian Nastase, si Bianca Ciuvat, iubita lui, sunt impreuna de circa trei ani, perioada in care cei doi sustin ca s-au simtit extrem de bine.
A murit Andrei Gheorghe. Prezentatorul si realizatorul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. Omul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop cardio-respirator, au constatat legistii prezenti luni seara la locuinta acestuia, conform unor surse judiciare.
Tian Jing, Pedro Pascal, Matt Damon Gen film: ... Marele Zid ii mai are in distributie pe Jing Tian, Pedro Pascal, Willem Dafoe si Andy Lau.
Peste 2000 de artisti au urcat pe scena, printre acestia aflandu-se Maria Ciobanu, Ionut si Doinita Dolanescu, orchestra Lautarii” din Chisinau condusa de maestrul Nicolae Botgros, membrii Orchestrei Nationale Valahia”, dirijor Marius Zorila, Mariana Ionescu Capitanescu, Marcela Fota, Steliana Sima, Ansamblul Geghard Dance Ensemble” din Armenia, Floarea Calota si Ioana Calota, Ansamblul Dhoad Gypsies of Rajahstan” din India, Cornelia si Lupu Rednic, Nicolae Furdui Iancu si Tudor Furdui Iancu, Ansamblul Lada” din Serbia, Matilda Pascal Cojocarita, Stefan Cigu, Horatiu Cigu si Alin Pascal.
Numita si "cincizecimea" sau Duminica Rusaliilor, aceasta sarbatoare incheie ciclul pascal, la 50 de zile dupa Inviere. Este o zi bogata in traditii ce trebuie respectate cu sfintenie, ca sa nu ne pedepseasca Rusaliile!
Aceasta intrevedere va fi urmata de vizita Papei Francisc la Catedrala Nationala, unde va fi primit, la ora 17:00, de catre Preafericitul Parinte Patriarh Daniel, care va rosti un cuvant de salut pascal, urmat de un cuvant de raspuns al Sanctitatii Sale”.
Pe de alta parte, Romania literara apare la Bucuresti in ianuarie 1990, sub conducerea unui comitet director, din care fac parte Octavian Paler, Alexandru Paleologu, Nicolae Manolescu, Andrei Plesu, Gabriel Dimisianu, Valeriu Cristea si Roger Campeanu, cu Stefan Augustin Doinas care semneaza editorialul primului numar.
- Romania literara apare la Bucuresti inianuarie 1990, sub conducerea unui comitet director, din care facparte Octavian Paler, Alexandru Paleologu, Nicolae Manolescu,Andrei Plesu, Gabriel Dimisianu, Valeriu Cristea si Roger Campeanu,cu Stefan Augustin Doinas care semneaza editorialul primului numar.In prezent, revista este editata de Fundatia Romania Literara.
De aproape doua luni de zile, reprezentantii Prefecturii judetului Constanta nu reusesc sa ia legatura cu subprefectul de sorginte liberala Cosmin Andrei (foto).
Stiu ca nu este o munca usoara, dar este una de echipa si o voi duce la bun sfarsit impreuna cu prefectul Ion Florescu si subprefectul Liviu Andrei.
Consilierul local Sorin Andrei (foto) si-a anuntat ieri, in mod oficial, candidatura pentru presedintia PNL Mangalia, in cadrul alegerilor interne care vor avea loc in luna septembrie.
"Sper ca cei doi (Dan Bittman si Andrei Gheorghe - n.r.), impreuna cu oamenii tehnici de la Ministerul Finantelor, cum ar fi pe Trezorerie sau fonduri structurale, sa gaseasca modalitatea sa transmita informatia intr-un mod perceptibil", a spus Vladescu in Parlament.Dan Bittman, membru al formatiei Holograf, a declarat ca va face legatura intre "viata reala" si cea a politicienilor.
Adrian Nastase, in scrisoarea adresata lui Andrei:
google-analytics.com