Cautare

7758 de rezultate pentru "paraschiv roman strada republici" (2.82 secunde)
Dialoguri peste timp cu Viorel Roman Reporter: ... Cancelara Angela Merkel preia ideea imediat de la Karl Peter Schwarz si altii din presa democrata occidentala, ca Viorel Roman, si de aici scandalul. ... Viorel Roman:
Nu pentru bani, pentru ca avea destui, ci de dorul familiei, al prietenilor si, mai ales, ca sa fie doctor la el acasa, sa salveze pacientul roman si, de ce nu, poate chiar sa indrepte ceva in sistemul sanitar romanesc, atat de ancorat in trecut.
Acum am ajuns la o situatie aproape disperata a Fondului de Pensii si asta afecteaza chiar functionarea bugetului, functionarea statului roman. ... Bun, acum spera, aduceti-va aminte si vor veni probe ca s-a sperat sa se scoata sindicatele in strada, la un moment dat, pentru indepartarea presedintelui.
Sunt roman si imi apar tara si neamul! ... Integritatea nationala, interesul romanesc, limba romana si demnitatea poporului roman nu se negociaza!
fostele republici sovietice asiatice, China. ... Pentru ca, de fapt, nu vorbim foarte frumos pe strada sau prin presa despre minoritatile noastre traditionale, maghiarii si romii. ... "Cutare s-a tiganit" - e banal sa auzi asa ceva in familie sau pe strada.
Reproducem in continuare alte extrase din pagina de Facebook a lui DON PEDRO, care ne ajuta sa intelegem substratul bataliei de pe frontul romano-roman:
La Moscova, cu prilejul intalnirii la nivel inalt a conducatorilor statelor membre ale Tratatului de la Varsovia, intre Nicolae Ceausescu si Mihail Gorbaciov are loc un schimb dur de replici, presedintele roman insistand pentru organizarea unei intalniri a reprezentantilor partidelor comuniste, cu participare sovietica, si pentru sporirea de catre Uniunea Sovietica a livrarilor de materii prime, in special petrol si gaz metan.
Ca daca o sa iasa cinci milioane de oameni in strada, ce spui: ... Cine iese in strada, domnule presedinte? Pentru ca ies in strada sindicalisti multimiliardari, care au cheltuit o gramada de bani la o televiziune.
Gheorghe Popescu, primarul din Fantanele) de a pietruit o strada cuprinsa in proiectul SAPARD. I-am spus sa nu o pietruiasca tocmai pe aceea, sa ia o alta strada, dar el a vrut-o pe aceea, pentru ca era la vedere. Acum vrea sa pietruiasca din nou aceeasi strada.
Cred ca nu trebuie explicat prea mult, imaginile din strada se suprapun la perfectie cu definitia rebeliunii. ... Strada, la indemnul instigatorului Iohannis, impiedica exercitiul liber al celor care au castigat un mandat de la popor.
"Aroganta puterii scoate oamenii in strada" Jurnalul National: ... "Lumea a iesit in strada pentru ca am luat masuri economice dure". ... Oamenii isi striga nemultumirile in strada, si sunt nenumarate.
Acestea sunt lucrurile fundamentale pe care eu mi le doresc pentru Romania de astazi si de maine, cea din strada si cea de dincolo de strada.
Agentii volanti care incheie polite RCA in strada sustin ca aceasta practica este singura lor sursa de venit si cer autoritatilor sa le elibereze autorizatii pe masute, in schimbul platii unei taxe la bugetul local.
Ancorad - Domarcons - SCT Bucuresti, pentru bulevardul 1 Mai, SCT - Domarcons - Ancorad, pentru strada A.I. Cuza, Domarcons - SCT - Ancorad, pentru strada Brestei, SCT - Domarcons - Ancorad, pentru strada T.
Ancorad - Domarcons - SCT Bucuresti, pentru bulevardul 1 Mai, SCT - Domarcons - Ancorad, pentru strada A.I. Cuza, Domarcons - SCT - Ancorad, pentru strada Brestei, SCT - Domarcons - Ancorad, pentru strada T.
Formularele de cerere si declaratiile pe propria raspundere privind componenta familiei si veniturile acesteia completate de beneficiari se vor depune pana pe 26 septembrie la unul dintre Centrele Sociale Multifunctionale pentru persoane varstnice de pe Strada Nufarului, nr. 47, strada Sf. ... 1, strada Cazaban, nr.
Publicul va putea vizita gratuit expozitiile din cele trei spatii de expunere ale muzeului, la SEDIU (Strada Progresului 4), la SECTIA TEZAUR SI ARHEOLOGIE (Strada 1 Decembrie 1918), si la SECTIA ETNOGRAFIE (Strada 1 Decembrie 1918, Bloc Arcadia). ... SEDIU, Strada Progresului nr.
Strada Masina de Paine; ... Strada Peris intersectie cu Strada Tesatoarelor; ... Strada Zamfir Arbore intersectie cu Strada Nicolae Apostol; ... Strada Luncsoara;
Sefii Politiei romanesti au descoperit ca sint tare putini politisti pe strada comparativ cu cei care stau prin birouri.
O prima fotografie a portului cu ambarcatiuni cu vele Odata cu proclamarea Independentei de stat, la 9 mai 1877, interesul autoritatilor vremii pentru aceasta zona creste, mai ales ca la discutiile din timpul Congresului de pace din anul 1878 se dorea ca impreuna cu Dobrogea de Nord la regatul roman sa fie alipita si o regiune din jurul orasului Silistra.
google-analytics.com