Cautare

77 de rezultate pentru "otilia demian" (3.07 secunde)
Acestia, in urma eliberarii adeverintelor se duc la peco si in baza actului doveditor primesc combustibilul", a declarat pentru cotidianul "Replica" Boris Parpala, directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Constanta. (Otilia RADUTA)
Producatorii agricoli trebuie sa declare toate parcelele si sa respecte Bunele Conditii Agricole si de Mediu pe toata suprafata cultivata. (Otilia RADUTA)
(Otilia RADUTA)
1535, 1536 - 1/1536, 1539, 1532 - 1/1532. Agentiile de voiaj CFR anunta ca in data de 1 mai vor fi inchise. (Otilia RADUTA)
Alaturi de organizatori, sponsori si oficialitati, la evenimentul Mamaia Exotic Car Show va fi invitat si ministrul Turismului, Elena Udrea. (Otilia RADUTA)
Cu acest prilej edilul doreste acordarea de subventii tinerilor navodareni, dar si deblocarea pietei imobiliare din orasul Navodari. (Otilia RADUTA)
Vreau sa fie asa cum a fost de 1 mai, nebunia din Mamaia", a declarat Radu Mazare, primarul Constantei. (Otilia RADUTA)
Asa se face ca toti tinerii au incheiat antecontractele cu avans 0, insa multi dintre ei nu vor avea posibilitatea de a cumpara locuintele nici macar dupa finalizarea lor. (Otilia RADUTA)
Merita sa vii sa muncesti pe litoral, pacat insa ca vara nu tine decat 3 luni", a declarat Cristi Mitus, pitestean. (Otilia RADUTA)
R. L. , detinatoarea brandului Meli Melo - Paris. (Otilia Raduta)
Cei mai multi dintre acestia castiga procesele, iar noi respectam decizia instantei", a declarat Gabriela Voicu, care a mai precizat ca, in anul 2009 au fost intentate 250 de procese, iar restul pana la 1300 sunt din anul 2008. (Otilia RADUTA)
Tot in administratia RAEDPP-ului este si Tara Piticilor, regia avand in plan construirea unei fantani arteziene, in locul mini lacului existent la ora actuala in parc. (Otilia RADUTA)
"In urma controalelor nu am constatat nici o abatere, insa din pacate satul este aproape de zona arabila, unde gunoiul de grajd este folosit ca si ingrasamant", ne-a declarat Mihaela Gherasim, comisar in cadrul Garzii de Mediu Constanta. (Otilia RADUTA)
Societatea THR Marea Neagra administreaza 34 de hoteluri in cinci statiuni aflate pe tarmul Marii Negre, respectiv Eforie Nord, Eforie Sud, Venus, Saturn si Neptun si se afla printre cele mai mari societati de gen din sud-estul Europei. (Otilia RADUTA)
Societatea Enjoy Club SRL a fost infiintata in anul 2007, in Alba Iulia, asociatii acesteia fiind Vasile Eugen Sabau, Ioan Daniel Schiau, Darius Gheorghe Popa si Ioan Vlad Steau. (Otilia RADUTA)
Agentia Nationala pentru Resurse Minerale va organiza, la inceputul lunii noiembrie, o licitatie pentru concesionarea celor 30. 000 de kilometri patrati. (Otilia RADUTA)
In schimb, suprafetele cultivate cu soiuri hibride sunt mult mai restranse, ocupand o suprafata de 1. 212 hectare. (Otilia RADUTA)
Zonele in care se gasesc cele 23 de blocuri ANL sunt: Faleza Nord si pe strada Traian, zona Faleza-Sud, strada Brizei I, zona Faleza Sud, strada Brizei II. (Otilia RADUTA)
"Poezia se numeste Poza Veche, de Otilia Cazimir. Este o poezie foarte sensibila, la care tin foarte mult, pentru ca ma reprezinta.
printre ei si Mihai Albu, Catalin Botezatu, Mihaela Glavan, Otilia Flonta, Florentina Stoenescu, Elena Perseil, Anca Radulescu, Rhea Costa, Liza Panait sau Doina Levintza.
google-analytics.com