Cautare

9258 de rezultate pentru "oprirea apei craiova august 2010" (4.89 secunde)
in perioada dumneavoastra de jucator la Fiorentina (1972 -1987) ati jucat in Cupa UEFA cu Universitatea Craiova in doua editii (1973-74 si 1982-83), dar in ambele, Fiorentina, cu dumneavoastra titular, a fost eliminata din primul tur.
Este posibil ca abia in luna august sa intalniti pe cineva a carui stralucire orbitoare sa rivalizeze cu cea a dumneavoastra. ... Aceasta situatie se va repeta pe 31 august si pe 2 noiembrie.
Adevarul despre 23 August (Autor: Marian MOROSAN) Dupa ce a fost confiscata de catre comunistii impuscatului din Scornicesti, semnificatia zilei de 23 August a capatat conotatii diverse si controversate in ultimii 18 ani.
In luna noiembrie 2011 comparativ cu luna noiembrie 2010, productia industriala obtinuta in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia a inregistrat cresteri la nivelul judetelor Olt (+11,4%), Gorj (+4,3%) si scaderi in Dolj (-41,6%), Mehedinti (-28,8%) si Valcea (-20,1%), potrivit datelor Directiei Regionale de Statistica Dolj.
Johnson Controls a demarat recrutarile de personal pentru fabrica de la Craiova, care se va deschide chiar in incinta Ford. ... Furnizorii de componente si echipamente pentru autoturismele care vor fi produse la Ford au inceput sa se replieze in jurul fabricii din Craiova.
In scurt timp preturile gigacaloriei si apei potabile vor creste simtitor. ... Mai mult decit atit, edilul a mentionat si faptul ca tariful apei va fi majorat din cauza pagubelor provocate sistemului de apa si canalizare de inundatii, care au lovit judetul anul trecut.
Romanii investesc din ce In ce mai mult In echipamente de tratare a apei pentru consum si industrie.
Pe 22 martie sarbatorim Ziua Mondiala a Apei. ... Cu ocazia celebrarii Zilei Mondiale a Apei 2016, in ziua de miercuri 22 martie 2017, se va desfasura un Simpozion, organizat de catre Administratia Nationala Apele Romane, sub egida Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor.
Ministrul Sanatatii, d-na Sorina Pintea, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca probele chimice prelevate de catre inspectori din 7 puncte de colectare a apei din Bucuresti sunt in limitele normale.
Gigantul american General Motors nu mai este interesat de achizitionarea uzinelor Daewoo din Craiova. Firma constructoare de masini din Detroit doreste insa in continuare sa achizitioneze motoarele fabricate la Craiova.
Furnizorul de scaune pentru autoturismele Ford B-Max care se vor produce in Banie, Johnson Controls, a inaugurat ieri noua fabrica de la Craiova, in prezenta a numeroase autoritati locale si centrale.
- In aprilie 1983, in returul semifinalei Cupei UEFA de la Craiova, Universitatea - Benfica 1-1, ati curmat - cu un gol - visul Craiovei de a juca finala Cupei UEFA 1983.
Insa, pentru anul 2010, Ford nu a primit nici pana acum transa de ajutor de stat, desi termenul dat de lege pentru plata lui a expirat in aprilie 2011, potrivit OUG nr. ... unor investitii la Craiova:
A trecut si ziua de ieri, cea de 23 August, fosta mare sarbatoare comunista, cu ocazia careia tot poporul nu se ducea la munca.
ELECTROPUTERE Craiova este un exemplu pentru ceea ce inseamna privatizare ratata.
Ultimele detalii ale contractului dintre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului si Ford, privind privatizarea Automobile Craiova, urmeaza sa fie puse la punct în cursul zilei de astazi.
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
asa i s-a parut lui Marin Sorescu Craiova, privita de sus, de la Simnic, de sub ulm. ... Caragiale spunea despre Craiova ca este un oras din care iti vine sa pleci, nu sa vii in el. ... Daca o iubesti, Craiova ti se pare frumoasa;
google-analytics.com