Cautare

232 de rezultate pentru "operatii" (3.56 secunde)
Nimic suprinzator, daca tinem seama ca media de operatii realizate saptamanal de domnia sa este intre 20 si 22 de interventii.
Raluca a fost diagnosticata cu cancer mamar, iar de atunci, tanara de 35 de ani a trecut printr-un lung sir de operatii si nenumarate cure cu citostatice. ... Insa, cancerul a revenit de fiecare data si mai agresiv, iar frumoasa tanara a fost supusa unui lung stir de operatii.
In Suedia, nimeni nu-si face operatii estetice. ... Mi-am facut lifting de sprancene, doua operatii la pleoape, am injectii in pometi, in buze si putin Botox.
Operatii si complicatii In septembrie 2015, aceasta fusese diagnosticata cu un carcinom triplu negativ la san, cea mai invaziva si rara celula maligna.
In consecinta, costurile, foarte ridicate pentru astfel de operatii, ar trebui suportate de catre paciente.
Categoriile spitalelor precum si sumele ce trebuiesc platite pentru diferitele tipuri de operatii medicale sint stabilite de catre Ministerul Sanatatii care totodata acorda si un fel de categorie unui spital, asemanator cu clasificarea hotelurilor. Daca spitalul efectueaza operatii complicate, acestea sint tarifate corespunzator si platite scump.
In ziua paradei militare din Rusia, Fortele pentru Operatii Speciale din NATO incep exercitiile in Romania si alte 13 tari. Exercitiile sunt planificate si coordonate de Comandamentul Statelor Unite pentru Operatii Speciale in Europa si ofera militarilor implicati ocazia de a testa tacticile de lupta.
Artista a suferit in ultimii ani doua operatii chirurgicale la nas: ... - Am doua operatii estetice la nas, pentru ca prima nu a iesit bine si a trebuit sa-mi fac alta.
Un barbat a cheltuit o avere pe operatii pentru a arata ca idolul sau, David Beckham!
Materialele necesare pregatirii votarii personalului aflat in teatrul de operatii din Afganistan au fost transportate in cursul zilei de 27 noiembrie a.c., cu o aeronava C-130 Hercules, apartinand Fortelor Aeriene Romane.
Probabil ca este la moda ca guvernantii sa faca operatii in strainatate. Nu este insa si moda romanilor de rand, platitori de taxe catre stat.
Voiculescu a declarat ca a tinut sa faca publica o astfel de scrisoare pentru a demonta zvonurile potrivit carora absentele sale ar fi cauzate de necesitatea unei operatii de cancer.
“Activitatea dumneavoastra reprezinta o punte intre Bucuresti si Washington si o activitate care a salvat multe vieti de romani si americani in teatrele de operatii“, i-a spus Basescu, in cadrul ceremoniei de la Palatul Cotroceni, facand probabil referire si la actiunile din timpul crizei ostaticilor romani din Irak.
• Monica Iacob-Ridzi, Elena Udrea si Radu Mazare au primit premiul "Pitiponceala politica pe banii nostri" "Se acorda politicienilor-vedeta, care isi fac operatii de imagine pe bani publici, injectand colagen media in fata opiniei publice.
In al doilea rand, lipsa de personal, mai ales pentru proiectele care nu necesita operatii complexe si specializare, va pune angajatorii sa mareasca salariile pentru a-si tine oamenii si pentru a atrage altii noi.
Potrivit unui comunicat al MapN, toti militarii care actioneaza in zona sunt militari profesionisti, avand experienta in teatre de operatii internationale.
Aceasta industrie relativ noua implica un set de operatii efectuate de echipa de promovare in sensul cresterii pozitiilor unui site web in lista de rezultate ale cautarilor, pentru anumite cuvinte sau expresii cheie, interesante si relevante din punctul de vedere al afacerii respective.
in primul rand afisarea de informatii mai mult sau mai putin statice cu forma de text, imagini si sunete (asa-numitele pagini web), apoi posta electronica e-mail, transferul de fisiere de date si informatii, chat, video si video on demand, telefonie si telefonie cu imagine prin Internet, televiziune prin Internet, e-commerce, sondari de opinie, mediu pentru raspandirea stirilor, mediu pentru toate genurile de grafica si muzica, deschiderea unei sesiuni de lucru de la distanta, grupuri de discutii pe teme prestabilite, jocuri interactive prin retea, operatii bancare (Internet banking) si multe, multe altele.
Asemenea operatii sunt destinate sa ne dea presentimentul just al viitoarelor noastre posibilitati de cultura majora. Recititi de exemplu legenda poetizata Soarele si luna din colectia Teodorescu si veti gasi viziuni prin nimic interioare celor mai admirate din marile poeme ale omenirei, de la Divina Comedie pana la Faust.
Erau prevazute si alte operatii complementare. (2) Intr-o a doua faza, invatacelul trebuie sa treaca prin tehnici noninvazive de control si "sincronizare emisferica" a frecventelor din creier (de pilda, a celor relevate prin electroencefalograma).
google-analytics.com