Cautare

262 de rezultate pentru "operatie" (3.09 secunde)
La ora actuala, Jim Milot isi revine dupa o operatie dintre cele mai delicate. ... Jim Milot s-a trezit din operatie constient.
De aceea, se recomanda ca, inainte de a lua decizia sa va impodobiti cu un desen tribal, sa verificati certificatul cabinetului unde intentionati sa faceti aceasta operatie.
I-au spus, cu calm englezesc, ca le pare rau, dar cheltuielile sunt prea mari pentru o operatie de anvergura a doua cancere si sanse reduse.
Dupa operatie, aceasta a publicat un mesaj pe o retea de socializare in care a spus ca Luca a avut cateva momente dificile dupa operatie, dar a trecut cu bine peste ele.
Jobs, in varsta de 48 de ani la acea vreme, a recunoscut ca a suferit o operatie, insa datorita faptului ca interventia a fost facuta din timp si pentru ca era vorba de un tip mai special de cancer, nu a avut nevoie de chimoterapie.
Ariana a decis ca este suficient si s-a hotarat sa apeleze la o operatie pentru micsorarea stomacului, care a fost un real succes.
Rugaciune inainte de o operatie Sufletul omului se deschide si se sensibilizeaza mai usor in vremea suferintei, fiind mult mai predispus la comunicarea cu Dumnezeu prin rugaciune. ... Rugaciune inainte de operatie - Doamne, Dumnezeul meu, marturisesc inaintea fetei Tale neputintele si slabiciunile mele cele multe.
Un pacient a luat foc pe masa de operatie, la Spitalul Judetean Timisoara. Cauza este necunoscuta. Un medic a incercat sa-l ajute, insa a suferit arsuri la randul sau.
In cazul in care, Doamne fereste!, este nevoie si de o operatie, atunci economiile familiei sunt puse la bataie, pentru ca nu cumva bolnavul sa fie lasat sa moara in spital.
Am vazut oameni care se pling ca nu pot merge la o operatie pentru ca nu au bani. ... Zilele trecute am auzit ca un medic a fost acuzat de Colegiu de malpraxis dupa ce a ucis un copil, facindu-i o banala operatie de apendicita.
- La Angelina Jolie a fost operatie de reconstructie a sanilor dupa extirparea glandelor mamare, deci dupa mastectomie bilaterala. Depaseste cazul chirurgiei estetice, este operatie de reconstructie.
Jill Biden a petrecut mai bine de opt ore in sala de operatie, timp in care medicii i-au indepartat trei leziuni canceroase.
Un tanar de 28 de ani a murit pe masa de operatie dupa ce suferise o banala fractura. Desi toate analizele au fost facute, nu a reiesit faptul ca aceasta ar fi suferit de vreo boala care sa ii interzica administrarea anestezicului.
Adriana Bahmuteanu si George Restivan au facut o operatie la pleoape pentru ca vederea le juca feste. Cei doi sustin ca vad mai bine ca inainte.
La o saptamana de la operatie, presedintele Traian Basescu a facut progrese considerabile, eventualele dureri pe care le-ar mai putea simti fiind normale, dupa cum considera medicii vienezi.
In septembrie anul trecut, inainte de demisie, trebuia sa plec la o clinica din Elvetia, unde obtinusem un card pentru o operatie experimentala la inima.
Starea lui s-a inrautatit, iar acum ar putea avea nevoie de o operatie. Potrivit stirileprotv.ro, fie exista o acumulare de lichid in plamani, fie una dintre coastele rupte i-a penetrat unul dintre plamani.
Nu o singura data am intalnit situatii in care, dupa adaugarea unor noi module de memorie ram, acestea au dus la descresterea evidenta a performantei calculatorului supus upgrade-ului. Daca ati efectuat sau planuiati o astfel de operatie, va sfatuiesc sa cititi cu atentie sfaturile de aici:
Am peste 45 de ani si consider ca pot sa-mi fac o operatie estetica de bun simt. De altfel, am mai apelat la ajutorul esteticienilor, mi-am injectat acid hialuronic pentru ridurile de expresie, la sfatul unei prietene.
Thompson, care a patronat un timp aceasta operatie, afirma ulterior: "Ne-am convins ca vederea la mari distante era un fenomen real, nu o inselatorie" chiar daca "nimeni nu stia cum sa-l explice".
google-analytics.com