Cautare

249 de rezultate pentru "oltean" (2.69 secunde)
Procentul este considerat mic de catre liderul judetean, desi la nivel de conducere centrala rezultatele au fost apreciate de Ioan Oltean ca multumitoare.
Ioan Oltean - deputat PD de Bistrita-Nasaud; Bogdan Pascu - deputat PC de Ialomita; Mihail Lupoi - senator PNL de Dolj;
Un alt parlamentar care a returnat o parte din bani este deputatul PD-L Ioan Oltean. Acesta a dat inapoi 400 de milioane lei si ne-a declarat ca, pana la sfarsitul lunii februarie, va restitui si restul sumei.
Aceasta este compusa din Vasile Blaga, Radu Berceanu, Cezar Preda, Romeo Raicu, Ioan Oltean, Elena Udrea si Mircea Toader (din partea PD) si Valeriu Stoica, Florin Popescu, Gabriel Sandu, Cristian Boureanu, Marian Hoinaru si Valentin Mircea (de la PLD).
Eugen Nicolicea si Valer Dorneanu (PSD), Ioan Oltean (PD-L), Lucian Bolcas (PRM); secretari: Valeriu Zgonea (PSD), Dan Radu Rusanu (PNL), Daniela Popa (PC),Valeriu Tabara (PD-L), chestori:
Presedintele de sedinta, democrat-liberalul Ioan Oltean a anuntat ca motiunea "Agricultura si dezvoltarea rurala, spre dezastru" nu a intrunit suficiente vouri pentru a fi adoptata, doar 56 deputati votand in favoarea documentului si 134 "impotriva".
Gradul de saturatie a ajuns pana acolo incat, in sedinta de ieri a Biroului Permanent National, liderii PDL au cerut daca nu ruperea aliantei, atunci macar o riposta dura impotriva PSD, unul dintre cei mai vehementi in acest sens fiind vicepresedintele Ioan Oltean.
Vicepresedintele PD-L, Ioan Oltean, a vorbit despre persoane ca Ioan Rus, Vasile Dancu, Vasile Puscas si Constantin Simirad, proaspat exclus din PSD dupa ce si-a anuntat sprijinul pentru Traian Basescu la alegerile prezidentiale.
Preda sa respecte disciplina de partid, nu sa scrie pe bloguri, ii transmite vicepresedintele Ioan Oltean. Intr-o postare pe blog, Preda raspunde criticilor directe formulate ieri de Boc pe tema observatiilor lansate de europarlamentarul PD-L pe tema necesitatii modernizarii partidului.
De altfel, vicepresedintele PD-L Ioan Oltean, un apropiat al lui Vasile Blaga a declarat, joi, ca "in PD-L, anul acesta, este deschisa lupta pentru orice functie, inclusiv cea de presedinte" "E deschisa lupta pentru orice functie in partid, inclusiv pentru cea de presedinte.
Pana in prezent, si alti democrat-liberali au venit cu propuneri privind noua sigla a partidului, Cristian Preda propunand "marul", in timp ce vicepresedintele Ioan Oltean a propus "para", nemultumit de idea colegului sau europarlamentar.
Sunt niste broscoi asa de mari, apropo de colegul dumneavostra de aici (Ioan Oltean, presedinte PD-L Bistrita-Nasaud - n.r.), nu ca nu pot sa ii inghit, nici nu pot sa deschid gura cand ii vad.
Vicepresedintele Ioan Oltean a spus, mai mult ca sigur, adevarul astazi, cand a declarat, la Bistrita, ca o restructurare a guvernului este exclusa, iar o remaniere va avea loc doar dupa o eventuala noua motiune a opozitiei.
In paralel, liderul PSD si membrii grupului de la Cluj aveau intalniri de taina cu cei ai PD, pentru a discuta despre cedarea sefiei Camerei catre Ioan Oltean sau Cristian Radulescu, desi finalmente, succesorul lui Nastase a fost liberalul Bogdan Olteanu.
In aceste conditii, Arcas si Chelaru si-ar putea salva pozitiile detinute daca vor fi dispusi sa-l tradeze pe Toma si sa atraga de partea lui Ponta si alti colegi din tabara pesedistului oltean.'
Ioan Oltean, ironic: "Transmiteti-i salutari din partea mea Monicai Macovei". Roberta Anastase, ironic: "Sa puna propunerile pe hartie si vedem.
La sfarsitul saptamanii trecute, sute de angajati din sistemul bugetar oltean au iesit in strada, nemultumiti de taierile salariale, dupa ce executivul a aplicat masurile de austeritate.
La sfarsitul saptamanii trecute, sute de angajati din sistemul bugetar oltean au iesit in strada, nemultumiti de taierile salariale, dupa ce executivul a aplicat masurile de austeritate.
sedintele institutiei in care se vor dezbate si vor fi votate Legea pensiilor, Legea salarizarii unice si Legea bugetului sa fie conduse de vicepresedintele Ioan Oltean, in locul Robertei Anastase.
De asemenea, la reuniune s-au aflat presedintele PDL, Emil Boc, europarlamentarul PDL Elena Basescu, precum si lideri ai partidului, printre care Vasile Blaga, Adriean Videanu, Ioan Oltean, Roberta Anastase sau Gheorghe Flutur.
google-analytics.com