Cautare

61315 de rezultate pentru "o tanara din horonic" (8.66 secunde)
Un liceean de 19 ani a agresat sexual o tanara de 24 de ani in scara unui bloc de pe bulevardul Unirii din Buzau. ... "Am vazut-o pe geam cand a venit la intrarea in bloc, si m-am dus sa deschid cand a sunat la interfon.
In revista Idealuri a Colegiului National "Iulia Hasdeu", o tanara de 17 ani, Alina Avadanei, eleva in clasa a XI-a, scrie un articol interesant intitulat "Nu te lasa doborat de cuvinte". Mentionam un pasaj din randurile scrise de Alina Avadanei:
Cum a reusit sa arate spectaculos Ariana Omipi, o tanara din Noua Zeelanda, a reusit sa slabeasca aproape 60 de kilograme in doar 11 luni cu o dieta simpla.
Cazul Caracal - Cronica unei crime anuntate la 112 /Politia a intervenit dupa 19 ore / Politistii au cerut imperativ sa intervina fara mandat, dar procurorul nu a permis interventia decat la ora 6:00 Alexandra, o tanara eleva de 15 ani, din Dobrosloveni, nu mai stia nimeni nimic de miercuri, de la ora 10:00.
O tanara a furat banii donatii pentru copii ca sa-si plateasca bagajul suplimentar, pe Aeroportul din Timisoara
O tanara in varsta de 36 de ani a murit pe loc, in aceasta dimineata, dupa ce masina in care se afla s-a izbit frontal de piciorul unei pasarele, in zona Pipera din Bucuresti.
Accidentul din Pipera, in care o tanara a murit pe loc, ar fi fost provocat intentionat de sofer, respectiv fostul sot al femeii.
La doar cateva zile dupa ce o mama s-a aruncat de pe un bloc alaturi de cei doi copii ai ei, o alta tanara i-a urmat modelul si a plonjat in gol de la etajul cinci al unui bloc din oras.
O eleva din Barlad a fost santajata de trei baieti cu o fotografie indecenta in care aparea o tanara dezbracata care semana cu ea.
Tanara babysitter din Cluj Napoca, care a inchiriat in preasma festivalului Untold 15 apartamente pe care nu le detinea insa.
Aseara, o tanara si-a injunghiat mortal sotul dupa o disputa in familie. In locuinta acestora, din zona Bucur-Obor din Capitala, unde a fost ucis barbatul, se afla si copilul acestora in varsta de patru ani. ... Avea o fire foarte artagoasa ea!", a spus un vecin.
Fosta campioana olimpica la atletism Gabi Szabo a afirmat ca a avut o propunere din partea PNL de a candida pentru un post de parlamentar, dar a refuzat-o, pe motiv ca este prea tanara pentru a se gandi la politica.
Un medic legist a cerut instantei interzicerea unor medicamente pentru slabit, dupa ce o studenta la medicina care suferea de bulimie a murit din cauza lor.
Este vorba despre o profesoara de balet - Laura Cretu - care are nevoie de o operatie urgenta.
De la an la an, suprafata de vita-de-vie autorizata pentru producerea vinurilor cu denumire de origine controlata (DOC) s-a diminuat din cauza inlocuirii vitei batrane cu vita tanara, prin programul de reconversie/restructurare.
O alta tanara talentata care a scris pana acum doua romane (ce urmeaza a fi tiparite) este si Alina Avadanei ce intra acum in clasa a XI-a A.
Nu poti visa la o astfel de femeie, daca nu oferi nimic in schimb Barbatul care are indrazneala sa doreasca o femeie tanara si frumoasa - are dreptate. El va spune ca natura ii cere sa vrea o femeie impecabila.
"O fata asa de tanara ca sa stea cu un barbat de varsta lui inseamna..." Sergiu Nicolaescu a murit si a fost dus pe ultimul drum, insa ecourile decesului marelui cineast nu s-au stins.
Presa rusa vorbea inca din 2008 despre o racire intre cei doi, zvonurile potrivit carora Putin ar avea o amanta cu 31 de ani mai tanara amplificandu-se acum.
Senatorul Alexandru CORDOS a adresat o intrebare d-lui Remus Pricopie, Ministrul Educatiei Nationale, pe tema sprijinului pentru absolventii de liceu. ... Astfel, din totalul celor 52.389 de candidati, au promovat 11.666, respectiv 22,27 la suta conform datelor publicate de Ministerul Educatiei Nationale.
google-analytics.com