Cautare

1585 de rezultate pentru "nunta sabin si nicoleta ilie" (3.25 secunde)
La standul colectionarului Ilie Marin gasiti obiecte din argint si diverse bijuterii din argint cu pietre, la targul din Piata Amzei. Ilie Marin participa in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 10.00 - 18.00 la targul organizat in Piata Amzei.
Grupurile reunite ale senatorilor USL au efectuat in perioada 18-19 iunie o vizita de lucru in judetul Constanta, la invitatia vicepresedintelui Senatului Nicolae Moga, a liderului Grupului PNL Puiu Hasotti, a presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, dar si a senatorilor Alexandru Mazare si Mircea Banias.
Alianta "Dreptate si Adevar" Gorj tremura din toate incheieturile, liderii locali ai PNL si PD sicanandu-se si amenintandu-se cu orice prilej, ultima bomba fiind lansata pe piata de Dan Morega, liderul PNL Gorj, care a spus ca va dispune controale in urma carora sa fie inlocuiti pedistii cu functii de conducere.
Liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega, nu mai are decat un singur reprezentant in cadrul Consiliului Local Targu Jiu, Liviu Calniceanu trecand cu arme si bagaje la colegii sai de alianta din PD.
La propunerea ministrului Apararii, presedintele Basescu a semnat joi decretul privind rechemarea in activitate a lui Ilie Botos. ... Ilie Botos a demisionat din functia de procuror general acum o luna, in urma scandalului declansat de disparitia lui Omar Hayssam.
Organizatia PNL Gorj este verificata de o echipa de la Bucuresti, condusa de Antonel Tanase, presedintele comisiei de cenzori a PNL, aceasta urmand sa stabileasca modul in care au fost stranse cotizatiile si donatiile de catre sefii de institutii descentralizate chemati la raport de Morega.
Ministrul de Externe, Adrian Cioroianu, va discuta vineri, 1 iunie, in Colegiul Director al ministerului, cateva cazuri de coruptie aflate in atentia institutiei, existand indicii si informatii privind astfel de situatii, a anuntat ieri purtatorul de cuvant al MAE, Ilie Banica.
Secretarul general al Guvernului, Ilie Bolojan, si-a anuntat demisia in cadrul sedintei de ieri a Guvernului, dupa ce luni si-a lansat candidatura la Primaria Oradea, din partea Partidului National Liberal.
Social-democratul Ilie Sarbu a fost ales, marti, de plenul Senatului, din turul al treilea, cu 43 de voturi, presedinte al acestei Camere, in urma demisiei lui Nicolae Vacaroiu, care a ajuns la sefia Curtii de Conturi.
In sedinta Coalitiei de luni trebuie luata o decizie categorica in privinta aliantei cu PD-L, a spus, astazi, Ilie Sarbu, vicepresedintele PSD, atentionand, totodata, ca PD-L nu mai poate sa apara in fata oamenilor ca "fetita nevinovata care, dupa ce a comis greseala, arunca vina pe partenerul in care avea incredere".
Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, afirma ca verificarile Corpului de Control al premierului vizeaza toate contractele incheiate de ministere si de agentiile subordonate acestora. ... Nu am niciun fel de emotii ca vor gasi ceva pentru ca nu am inca niciun contract, asa cum stiti", a spus Ilie Sarbu.
Ministrul Agriculturii, senatorul de Timis Ilie Sarbu, a declarat, intr-o conferinta de presa sustinuta la Timisoara, ca in PSD nu se discuta despre iesirea de la guvernare si nici despre o eventuala inlocuire a lui Mircea Geoana drept candidat pentru prezidentiale.
Liderul PSD Timis, Ilie Sarbu, fostul ministru al Agriculturii, a declarat ca in Parlament functioneaza o noua majoritate, formata din PSD, PNL si UDMR, iar un protocol intre aceste formatiuni urmeaza sa fie semnat "probabil" dupa primul tur al alegerilor prezidentiale.
Liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega, doreste ca Finantele Publice si Garda Financiara sa inceteze controalele in perioada campaniei electorale.
Liberalii au renuntat sa mai critice adversarii de la alte partide si au inceput un "razboi fratricid". In cursa pentru conducerea partidului au intrat Dan Ilie Morega si Gheorghe Orzan.
Cu toate ca este mai mult de un an si jumatate pana cand va debuta campania pentru alegerile locale, trei dintre partidele din Gorj au declansat o precampanie electorala cu acuzatii dure, pentru fotoliul de primar din municipiul Motru.
Romania Libera informeaza ca motiunea de cenzura are sanse de reusita, citandu-l pe Ilie Sarbu, liderul grupului parlamentar PSD din Senat.
Lipsa de performanta si miscarile abulice si neconvingatoare ale PSD-ului de cand e condus de Victor Ponta, precum si cateva declaratii nefericite ale acestuia facute in ultimele doua saptamani ale lui decembrie 2010, au determinat formarea unei aliante a unor importante capetenii pesediste ( o alianta greu de imaginat, in alte conditii) din toate factiunile partidului, alianta care are ca unic scop inlaturarea de urgenta a micului Titulescu din functia de presedinte al social-democratilor.
Senatorul Ilie Sarbu prevesteste "furtuna" din PDL Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat miercuri la Radio France International ca, dupa Conventia Nationala a Partidului Democrat Liberal, o parte a membrilor acestui partid "se vor reorienta".
Geoana si-a tradat partidul.
google-analytics.com