Cautare

62440 de rezultate pentru "numarul angajatilor din primarii conform ordonanetei de urgenta din 30 06 2010" (4.42 secunde)
Numarul de autoturisme noi inmatriculate a scazut cu 43,67% in aprilie, la 4.999 de unitati, fata de aceeasi luna din 2010, cand au fost inmatriculate 8.875 de masini, potrivit datelor publicate de Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).
Ministrul dezvoltarii regionale si locuintei, Vasile Blaga, a declarat ieri ca reprezentantii alesilor locali sunt chemati vineri la Bucuresti, pentru a stabili o schema de functionare a administratiilor locale, deoarece unele primarii au un numar exagerat de angajati.
Pensia de urmas a sotului supravietuitor â€" ce trebuie sa stim? Desi asigurarile sociale de batranete publice sunt individuale, de ele pot beneficia sotul supravietuitor si copiii, in cazuri care tin mai degraba de asistenta sociala.
Lia Olguta Vasilescu, Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, a publicat pe Facebook urmatoarele precizari, privind masurile care vor aduce mai multi bani pentru milioane de romani:
Editia din octombrie a tIMOn gazduieste 51% din disponibilul de locuinte noi. Necesarul de locuinte noi in Bucuresti este imens. Astazi, 8 octombrie, se deschide a doua editie din aceasta toamna a targului imobiliar tIMOn, la World Trade Center.
Aproximativ 200 de persoane s-au imbulzit la Prefectura Dolj pentru a afla cum pot obtine bani pe o noua schema de finantare guvernamentala din Fondul Social European.
Firmele noi apar precum ciupercile dupa ploaie, desi oficial nu am iesit din criza. Probabil ca oltenii au descoperit domenii noi de activitate, aducatoare de profit, ca altfel nu se explica afluxul de firme noi, intr-o perioada in care economia ramane amortita, iar previziunile nu sunt tocmai bune.
Directorul Fiscului doljean, Eugen Calinoiu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca statul are sanse minime sa recupereze datoriile istorice provenite din rambursarile ilegale de TVA.
Directorul Fiscului doljean, Eugen Calinoiu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca statul are sanse minime sa recupereze datoriile istorice provenite din rambursarile ilegale de TVA.
Din lipsa de fonduri, Gelu Iordache (foto), primarul orasului Baneasa, a decis de doua luni sa nu mai plateasca salariile angajatilor din subordine, pentru a putea plati, in schimb, facturile la energia electrica, decontarea transportului la profesori si acordarea ajutorului social celor nevoiasi.
Copilotul fusese desemnat recent cetatean de onoare al orasului Mioveni - Arges, de unde era originar, pentru meritele sale in salvarea vietilor. ... Pilotul Petre Catuneanu este din Buzau, iar sotia sa este profesor la Liceul pentru nevazatori din Buzau.
Romania va avea un ritm de crestere economica, in medie, de 5,9% pe an. Intre 2008 si 2010, inflatia se va reduce, treptat, pana la 2,5%, iar deficitul bugetar va ramane in jurul a 2% din PIB.
Guvernul s-a angajat in negocierile cu Fondul Monetar International (FMI) sa concedieze 74.000 de bugetari pana la finele acestui an, dupa ce a disponibilizat deja 27.000 de salariati, si sa renunte la minim 15.000 de angajati din sectorul public in 2011.
Inspectorii ITM Dolj au descoperit ca angajatorii invoca verbal criza financiara pentru a motiva neregulile pricinuite angajatilor. Din cauza conditiilor economice precare, munca la negru ia amploare in Craiova, au informat oficialii ITM.
Ghidul alegerilor locale, duminica 10 iunie Romanii isi aleg duminica, 10 iunie, o noua administratie locala - primari, consilii locale, presedinti de consilii judetene si consilii judetene. ... primarii vor fi alesi intr-un singur tur de scrutin - locul 1 ia totul.
Eurodeputata PSD Daciana Sarbu a intocmit o lista de intrebari adesate premierului si guvernului actual pe o tema importanta: programul privind consumul de fructe de catre elevii romani.
Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Gorj, Ion Calinoiu, vorbeste, intr-un interviu acordat GdS, despre modul in care se impart fondurile catre primarii, situatia economica a judetului si despre batalia politica declansata pentru sefia CJ GdS: Cat la suta din terenurile agricole din Gorj sunt nefolosite?
Exista foarte putini conducatori auto care nu au fost niciodata opriti in trafic de agenti rutieri. ... Traiesc cu impresia ca au o multime de drepturi, iar politistul rutier trebuie sa le respecte si sa faca doar treburi justificate.
Primarii din localitatile riverane Dunarii, reuniti ieri in cadrul unui grup de lucru cu conducerea Prefecturii Dolj, au dat verdictul: pe langa refacerea digurilor, autoritatile trebuie sa se gandeasca si la crearea de poldere pentru inundare controlata in caz de urgenta.
Tot mai putine firme din Oltenia intra sub incidenta Legii falimentului. In unele judete, numarul insolventelor s-a diminuat simtitor, iar in altele a crescut usor.
google-analytics.com