Cautare

58047 de rezultate pentru "numar telefon pentru internet" (7.02 secunde)
Delfin pentru cei care vorbesc mult, respectiv "Pantera" pentru cei care vor sa stea pe Internet. ... Cosmote pluseaza la minute si mesaje in retea, insa oferta in afara retelei si cea de Internet este foarte slaba.
Organizatiile judetene ale celor doua partide de guvernamant dau dovada de delasare in ceea ce priveste prezenta pe internet.
Aceasta situatie este si urmarea faptului ca plata prin internet se face cu ajutorul unui card special, care costa aproximativ 18 dolari. Persoanele foarte ocupate pot plati taxele si impozitele prin internet.
Din luna august, ROMTELECOM a initiat o noua campanie de promovare, in presa scrisa, radio, TV si Internet , pentru serviciul de acces la Internet prin dial-up, ClickNet Start. ... Ea este reprezentativa pentru oamenii care navigheaza pe Internet , se informeaza peste medie si doresc sa stie cat mai multe.
Era colaborarii publice pe internet este înca la "pubertate", a declarat fondatorul Wikipedia, Jimmy Wales, într-un interviu acordat Agentiei France -Presse."Guru" al comunicarii on line, de 42 de ani, Jimmy Wales, în încercarea de a demonstra impactul pe care îl are Wikipedia, a facut referire la o calatorie pe care a întreprins-o recent în India, unde a întâlnit un tânar care i-a povestit ca a folosit informatiile de pe Wikipedia pentru a trece examenele clasei a XI-a.
televizorul cu internet. ... Televizorul viitorului va avea neaparat internet.
Cum Internetul face parte din viata fiecaaruia dintre noi, pe Internet putind gaasi tot ceea ce te intereseazaa sau cel putin citeva piste in acest sens, am incercat saa vedem cit de vizibili sint parlamentarii gaalaateni in paginile virtuale.
Mai mult de 65 la suta dintre utilizatorii de Internet s-au declarat influentati de publicitatea online si dau mai departe mesaje legate de brand, produs sau serviciu, este concluzia studiului "Voice of Internet User" (VIU), realizat de Asociatia IAB ROMANIA si eResearch Corp, in perioada iunie-iulie 2010.
Numarul utilizatorilor de servicii de Internet va ajunge, la finele acestui an, la un nivel dublu fata de cel din 2004, a declarat ieri ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy.
Numarul utilizatorilor de Internet din Romania s-a apropiat de cinci milioane, astfel ca rata de penetrare este de aproximativ 23%, cea mai scazuta din Uniunea Europeana, potrivit InternetWorldStats, citat de Mediafax.
Vitezele la Internet in Europa sunt mai mici decat promit operatorii Un studiu realizat in Europa a scos la iveala faptul ca viteza medie de acces la Internet este mai mica decat cea promisa de operatori.
Simulare computerizata a votului din 9 decembre O harta interactiva realizata pentru site-ul DeCe News permite prognozarea rezultatelor la parlamentare, pe baza unei simulari computerizate a votului din fiecare colegiu. ... Harta interactiva permite utilizatorilor sa afle distributia votului prognozata pentru fiecare colegiu.
Cu toate ca cel mai mare numar de familii care beneficiaza de ajutor social se afla in orasul Constanta, raportat la numarul total de locuitori ai orasului, nu se poate spune ca problemele sunt foarte mari.
pe masura ce vitezele conexiunilor de Internet au crescut, si volumul traficului de date a fost mult mare. Compania Cisco estimeaza ca traficul de Internet contorizat de 20 de gospodarii obisnuite in 2011 este mai mare decat tot traficul de Internet inregistrat in 2008!
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Calitatea serviciilor, nerespectarea clauzelor contractuale si lipsa de comunicare au fost principalele cauze invocate de primele trei persoane care au apelat la portarea numerelor de telefon, acestea fiind contactate telefonic pe 30 octombrie de presedintele Autoritatii Nationale pentru Comunicatii (ANC).
Potrivit procurorului Viorel Porumb, seful DIICOT Botosani, operatiunea a vizat opt locatii din judetele Botosani, Constanta si Iasi, cele mai multe, cinci la numar, din judet.
Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiilor (ANRCTI) intentioneaza sa lanseze un registru al abonatilor companiilor de telefonie mobila care va contine numerele de telefon si date de identificare ale acestora.
pentru femei - curatitor, infirmier, ospatar, menajera, hamal, bucatar, asistent medical, vanzator, barman, confectioner, iar in cazul barbatilor - zidar, sofer, mecanic, dulgher, montator, magaziner, sudor, tamplar, hamal, curatitor.
Dupa cum probabil v-ati dat seama, in ultima vreme sunt interesat tot mai mult de solutiile mobile de internet fix. Parte pentru ca sa am internet in masina, parte pentru ca o sa am probabil nevoie de asa ceva la o casa la tara.
google-analytics.com