Cautare

3752 de rezultate pentru "nuca p mihai stanjenel" (8.13 secunde)
In vara lui 1599, Mihai Viteazu cere incuviintarea imparatului habsburgic, pentru a putea organiza o incursiune in Transilvania. ... Mihai Viteazu devine guvernator imperial al Transilvaniei, realizand, astfel, prima unire a acestei provincii cu Tara Romaneasca.
Evaluatorul Rusu da cu nuca-n perete Pe 1.03.2002, firma DAGMAR COM SRL inchiriase de la persoana fizica Elena Tomescu, pe o perioada de 49 de ani, un spatiu comercial situat in Craiova, pe strada Imparatul Traian (fosta Siloz) nr.
In acest context, vicepresedintele PNL a apreciat ca "PSD ar trebui pus in colt, pe coji de nuca", pentru ca "nu a platit pentru ceea ce a furat in aceasta tara".
Vicepresedintele PNL Gheorghe Flutur a declarat sambata ca PSD ramane partidul care trebuie sanctionat din punct de vedere politic, apreciind ca formatiunea social-democrata ar trebui pusa pe coji de nuca, la colt, pentru ceea ce a furat in patru ani de guvernare.
- Nuca seamana in mod izbitor cu un mic creier uman, subdivizat in emisfera dreapta si cea stanga, creierul mare si creierul mic, iar cutele si incretiturile ei sunt similare neocortexului.
Nemtii si englezii il vor cu nuca!", ne-a spus Kalman Magyari. ... cozonac secuiesc cu nuca, cu zahar, cocos si scortisoara - la 10 RON.
cozonac traditional cu nuca - la 40 RON, pricomgidale - la 50 RON/kg, fondante - la 50 RON/kg, rulouri cu crema de vanilie - la 6 RON bucata, cremsnit - la 7 RON bucata, tarta - la 5 RON bucata, torturi de casa - la 55 RON/kg, chec - la 30 RON/kg, salam de biscuiti si prajituri de post - la 40 RON/kg, figurine din martipan - intre 5 - 15 RON", ne-a spus Gheorghita Ionescu.
Contin faina, nuca, lapte, zahar, oua, rahat, stafide, unt, smantana, drojdie, ulei, cacao, zahar vanilat si esenta de rom. ... nuca, cacao, stafide si 2.
"Am venit cu kurtos kolacs din cocos, nuca si scortisoara, care s-au dat foarte bine. In acest week-end vom merge la Palatul Sutu din Capitala", ne-a spus Magyari Attila.
ciocolata de casa, halvita, turta dulce, placinte cu nuca, cu mac - la 3 RON/ 100 de grame, bomboane Rafaelo - la 4 RON/ 100 de grame, bomboande fondante - la 5 RON/ 100 de grame, salam de biscuiti - la 4 RON/ 100 de grame, rulada - la 4 RON/ 100 de grame, prajitura Dobos - la 4 RON/ 100 de grame, grilias (crema caramel cu nuca) - la 5 RON/ 100 de grame, halvita - la 5 RON/ 100 de grame.
Am adus turta dulce, rulada de ciocolata, grillias (napolitana cu crema caramel si nuca ciocolata) - 6 RON, placinta de visine si placinta cu mac - 5 RON/ 100 de grame, dobos (cea mai cautata prajitura), turta dulce, ciocolata de casa, nuca caramelizata - 8 RON/ 100 de grame, migdale caramelizate - 8 RON/ 100 de grame, salam de biscuiti si nuga stafide, spune Radu Zbircea de la Sweet Delights din Oradea.
Avem kurtos kalacs cu nuca, cocos, ciocolata, zahar, scortisoara, susan, ceea ce foarte rar cumpara vizitatorii. La targurile astea mici vindem pe zi intre 100 - 150 de kurtos kalacs.
Cel mai cautat produs de la PANIA este cozonacul cu nuca. ... Cozonacii, la 45 RON bucat, contin nuca, stafide, cacao si zahar nerafinat, ne-a spus Ionut Achivoaie.
De data asta insa, nuca pe care Basescu incearca sa o sparga s-ar putea dovedi prea tare.
Imediat, domnul Tariceanu a fost pus la colt, pe niste nici macar simbolice coji de nuca, si certat cu severitate didactica pentru limbajul suburban.
aici o stiuca umpluta cu legume, acolo cornulete cu nuca, miere si lamaie verde, aia e placinta cu stafide, cu mere si gutui...".
Acestia pot fi pregatiti ca o prajitura cu miez de nuca si miere sau un aluat in forma cifrei opt, fiert in apa cu mirodenii si nuca.
In deschiderea show-ului, artistii Global Records Vanotek, Yanka si Nicoleta Nuca au bucurat spectatorii veniti la eveniment. Nicoleta Nuca a cantat noul ei single Castele de nisip pe care urmeaza sa il lanseze oficial curand.
Radu & Ivana â€" Feel My Love (Official Video) https://www.youtube.com/watch?v=Ls0jYSLML9A&sns=fb Andrei Prodan a facut parte din proiectul The Marker si din duo-ul de producatori The Farmers,, alaturi de Claudiu Ursache, care au compus si produs multe piese precum Jameia , Hurricane â€" Antonia, Spre mare, Tu si eu â€" INNA, Proconsul, Nicoleta Nuca Linistea, Nu sunt.
Antonia, Loredana Groza, Delia, Nicoleta Nuca, Vanotek, Georgian, Yanka.
google-analytics.com