Cautare

908 de rezultate pentru "nr gratuit telekom" (2.87 secunde)
Oamenii isi vor putea schimba gratuit scandenta ratei si isi vor putea refinanta fara niciun cost creditele pe care le au la diferite banci.
Pentru a-i ajuta sa isi protejeze bunurile, din 2009 UNIQA Asigurari pune gratuit la dispozitia clientilor sai beneficiul UNIQA MeteoAlert, o avertizare prin SMS cu privire la fenomenele meteo extreme care urmeaza sa aiba loc, unica pe piata locala de asigurari.
Cu aceasta ocazie, toti abonatii Dolce vor putea urmari gratuit in perioada 1 iunie-1 iulie 2012 canalul Dolce Sport, indiferent de tipul de pachet ales pentru serviciul de televiziune, a mai precizat operatorul.
CFR Calatori impreuna cu BookLand isi propun sa transforme mijloacele de transport feroviar in spatii prietenoase fata de cititori, care vor gasi in vagoane carti interesante si putea de asemenea sa-si descarce gratuit pe telefon o carte electronica.
Comanzi si primesti polita gratuit, in aceeasi zi sau o poti ridica din cele peste 15 locatii din Bucuresti MARE ATENTIE: ... De aceea am creat autoreminder.ro - introduci datele de expirare si te anuntam cand expira, gratuit, fara nici o obligatie din partea ta.
Meciul va putea fi urmarit GRATUIT de suporteri, pe Arena Nationala. ... Accesul este gratuit. "Dupa 8 ani, putem ajunge din nou la un turneu final.
Toti alergatorii care participa la probele evenimentului sportiv Raiffeisen Bank Maraton Bucuresti, din 2-4 octombrie, sunt asteptati la cortul UNIQA Asigurari pentru a-si testa gratuit sanatatea.
Pentru fiecare abonament realizat pentru unul dintre produsele ClickNet Express, clientul poate beneficia gratuit de o casuta de e-mail cu capacitate de 100 MB si o licenta gratuita pentru Counter-Strike TM 1.6 si Counter-Strike Condition Zero TM.
FinZoom Financial Services, membra a Finzoom Financial Guide Network, a lansat un portal financiar - www.finzoom.ro - care compara gratuit si in detaliu toate ofertele de credite de pe piata, informeaza un comunicat al companiei.
Si nu oricum, ci vrea ca toti cetatenii sa aiba acces gratuit la Internet la viteza de 2 Mbps, exact cum se intampla in tarile foarte dezvoltate care ofera Internet wireless gratuit in marile orase.
Music Radio este un post de radio ce poate fi ascultat gratuit pe calculator sau prin podcast. ... Prin apel la 388 utilizatorii PrePay Music pot asculta Music Radio si pe telefonul Orange, gratuit pana la 1 iulie 2007.
Serviciul pune la dispozitia utilizatorilor abonament gratuit, un aparat mobil gratuit (oferit în custodie pe toata durata contractului), cartela SIM preactivata, pâna la 1.200 de minute lunare gratuite (pot fi folosite de catre client atât de pe telefonul fix, cât si de pe cel mobil) si tarife speciale (dupa depasirea minutelor incluse).
De asemenea, clientii Cosmote aflati in roaming au la dispozitie serviciul informativ gratuit "Bon Voyage SMS", prin care acestia, indiferent unde calatoresc, primesc la intrarea in tara vizitata, un mesaj text cu informatii despre tarifele de roaming corespunzatoare retelei in care se afla.
In luna aprilie vor fi recrutate cele 20 de biblioteci care aplica pentru acest program. Computerele vor fi instalate gratuit si personalul bibliotecilor care vor beneficia de ele va fi specializat tot gratuit.
Aplicatia Google Maps pentru telefonul mobil poate fi descarcata gratuit de la http://m.google.ro/maps/.
Furnizorilor de serviciu universal li se vor putea impune obligatia de a transmite persoanelor cu deficiente de vedere, la cerere si gratuit, conditiile contractuale de prestare a serviciilor, facturile simple sau alte materiale promotionale tiparite cu fonturi mai mari, in limbaj Braille sau prin posta electronica intr-un format care este compatibil cu majoritatea programelor de citire a documentelor, de a asigura accesul facil in punctele proprii de lucru pentru persoanele cu deficiente locomotorii si de a asigura accesul prin mesaje scurte scrise sau text-relay la numarul unic pentru apeluri de urgenta.
Blu-Ray Player-ul Curtis Mathes putea fi cumparat in anul 2009, de pe Target.com, cu 76 de dolari (fara transport), in timp ce in 2010 un Samsung BD-C5500 cu transport gratuit putea fi achiziyionat cu doar 50 de dolari de pe HP Home & Office.
Astfel, Facebook incearca sa vina in intampinarea tuturor printr-o aplicatie ce in primele cateva luni de la lansare va fi oferita gratuit de catre operatorii de telefonie mobila, fara a se folosi nici un pachet de date dedicat.
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless Despre razboiul investitiilor si al preturilor dintre RCS si UPC:
"Prin programul Google Engage, participantii vor primi acces gratuit la resurse educationale pentru a-si creste atat propria afacere, cat si afacerile clientilor. ... Prin inscrierea in program, agentiile au totodata acces gratuit la certificare Google AdWords, putand deveni "Google Certified Partner"", potrivit datelor comunicate de Google.
google-analytics.com