Cautare

61621 de rezultate pentru "notele la examenul de suplinire din 6 august 2010 din jud caras se" (6.82 secunde)
La data de 6 septembrie 2010, ora 15.00, Sectia 6 Politie a fost sesizata de catre Dispeceratul 112 - Sector 2 cu privire la faptul ca in b-dul.
In noaptea de 17/18 decembrie 2010, in jurul orei 03,00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 23 Politie i-au prins in flagrant pe aleea Barajul Bistritei, pe D. MIHAI de 24 de ani din jud.Calarasi si S. SORIN de 36 de ani din jud.
La data de 11 noiembrie 2010, in jurul orei 23.40, C. Stefan de 44 de ani din jud. Giurgiu, avand permisul de conducere retinut, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe bld. ... Cand a ajuns la intersectia cu P-ta Romana, a surprins si accidentat grav pe N.
In 2010, atitudinea si deciziile proactive au fost carti castigatoare pe piata de materiale de constructii.
La data de 04 noiembrie 2010, in jurul orei 02.30, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 19 Politie i-au prins in flagrant pe str. ... FLORIN de 20 de ani, S. NELU de 18 ani si L.
Dupa rezultatele dezastruoase din educatie, Executivul lui Dacian Ciolos a picat, si el, la BAC! ... - Notele de la Bacalaureatul din acest an demonstreaza ceea ce se stia deja… si anume, faptul ca Educatia nu a fost, decat pe hartie, una dintre prioritatile Guvernului Ciolos!
La data de 30 august 2010, in jurul orei 09:00, B. Gheorghe de 28 de ani din judetul Neamt, a condus un moped, pe trotuar, pe Calea Crangasi dinspre str.
Guvernul s-a angajat in negocierile cu Fondul Monetar International (FMI) sa concedieze 74.000 de bugetari pana la finele acestui an, dupa ce a disponibilizat deja 27.000 de salariati, si sa renunte la minim 15.000 de angajati din sectorul public in 2011.
Cristian Socol publica pe standard.ro articolul "Salariile si pensiile vor reveni la normal. ... Am scris in analiza anterioara ca masurile de austeritate vor trebui mentinute cel putin pana in 2013.
Gata si cu bacul de anul asta, gata si cu contestatiile. Absolventii de liceu isi pot lua linistiti diplomele acasa si pot merge mai departe pe drumul lor, cu tot comportamentul unora din timpul celor patru ani:
Politicianul Ilie Sarbu s-a nascut la 26 mai 1950, in localitatea Ciuta din judetul Caras-Severin. Cariera A absolvit Institutul Teologic din Sibiu in anul 1975 si managementul la Facultatea de Stiinte Economice din Craiova.
Masurile financiare anuntate pana acum pentru acest an au bagat spaima in romani, care vor avea si mai putini bani in buzunare si taxe mai mari de platit.
700 de localitati rurale inundate in vara anului 2010 vor beneficia de finantare. Guvernul a aprobat, in sedinta de ieri, lista localitatilor rurale care vor beneficia de finantare prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) pentru refacerea infrastructurii rutiere comunale afectate in urma inundatiilor din iunie-august 2010.
Romania Libera publica un articol despre caderea Guvernului Boc care devine din ce in ce mai dificil de sustinut in Parlament. Articolul este intitulat "Cum s-a prabusit PDL la 12%" si il puteti citi in continuare.
Sorin Ion, secretar de stat la Ministerul Educatiei, a declarat pentru Euronews Romania ca exista doua posibile scenarii pentru examenul de Bacalaureat. Daca greva se incheia pana la sfarsitul saptamanii, probele vor incepe normal. In caz contrar, exista posibilitatea echivalarii probelor de competente.
108 din Constitutia Romaniei, republicata, Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare. ... - Regulamentul de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. ... 876 din 26 octombrie 2006, cu modificarile ulterioare, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza: ... La articolul 21, alineatul (1) se modifica si va avea urmatorul cuprins:
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Rata de succes se mentine la peste 70%, a anuntat Ministerul Educatiei dupa ce au fost facute publice notele obtinute de absolventii claselor a XII-a la examenul de Bacalaureat 2023.
La data de 06 august 2010, in jurul orei 10.30, B. Sorin de 28 de ani jud. Prahova, a condus un ansamblu de vehicule format dintr-un autovehicul marca MAN care tracta o semiremorca, pe bld.
700 de pacienti aflati in comunitati rurale dezavantajate din judetele Timis si Caras-Severin, majoritatea persoane in varsta, care nu se pot deplasa la un spital, au beneficiat de servicii medicale de calitate, cu ajutorul unei solutii de telemedicina.
google-analytics.com