Cautare

6028 de rezultate pentru "nastase gabriel serban video accident rutier vladuleni" (2.72 secunde)
Terapie cu jocurile video. Copiii suferinzi de autism prefera jocurile cu eroi si le resping pe cele cu lupte, violente Jocurile video ar putea avea efect pozitiv in cazul copiilor cu autism si al copiilor cu tulburari de atentie si hiperactivitate.
Gabora Laurentiu Gabriel: ... Bejancu Serban: ... Bejancu Serban: ... Bejancu Serban: ... Bejancu Serban: ... Bejancu Serban: ... Gabora Laurentiu Gabriel: ... Bejancu Serban: Don Pedro, Johannis o sa fumege.
Dosarul "Zambaccian", cu Basescu autor Procesul "Zambaccian", care l-a trimis pe Adrian Nastase din nou in puscarie, a fost o mascarada judiciara gandita, pregatita si pusa in opera cu multa consecventa de Traian Basescu.
COD RUTIER 2015: ... Totusi, conform Codului Rutier si condusul cu o viteza prea mica iti poate aduce probleme.
Traiesc cu impresia ca au o multime de drepturi, iar politistul rutier trebuie sa le respecte si sa faca doar treburi justificate. ... Politistul rutier e obligat sa se legitimeze in fata soferului - FALS Conform legii 218 din 23 aprilie 2002 privind organizarea si functionarea Politiei Romane, ART.
In plus, formularul de constatare amiabila trebuie completat si semnat de catre ambii soferi implicati in accident.
In schimb, daca iese Adrian Nastase, PSD va guverna sigur (nu se stie cati ani, patru sau mai putini).
Scosi din sarite de trecerea fortata in opozitie si simtindu-se amenintati de noua putere, PSD-istii au facut ciocul mare si au inceput sa se ratoiasca la liderii lor nationali, atitudine total nepotrivita cu social-democratia mosita de veteranul activist Ion Iliescu si cu inclinatiile totalitariste ale mai tanarului Adrian Nastase.
Presedintele fondator al PSD, senatorul Ion Iliescu, a recunoscut faptul ca partidul se afla intr-o criza profunda si a declarat ca Adrian Nastase "este principalul responsabil pentru devierile partidului".
Nastase il acuza pe Basescu ca a comentat ceea ce ar fi vrut sa fie scris in raportul de tara. Diversiune si tinte false, zice Nastase, prin care Basescu vrea sa acopere scandalurile Ridzi, Udrea, Placinta, ale fetelor si fratelui sau.
Adrian Nastase, presedintele Consiliului National al PSD, a anuntat, luni, ca a decis sa nu mai candideze la functia de presedinte al partidului, pentru ca nu doreste sa participe la "un circ prost scris". ... Am o mult prea mare pretuire pentru mine insumi", a mai declarat Nastase.
Nastase si-a anuntat apropiatii ca revine in politica. Strategia, discutata cu Ponta saptamana viitoare Adrian Nastase s-a retras pentru o scurta vacanta la o vila de pe Valea Prahovei, dar nu in celebra localitate Cornu, pentru a fi la adapost de presa.
Primele amabilitati neconforme cu respectul cuvenit sefilor au fost schimbate chiar intre Ion Iliescu si Adrian Nastase. Astfel, invitat de Iliescu sa ia cuvantul in calitate de "tovaras”, Nastase a tinut sa-i sugereze colegului mai varstnic ca timpul sau a cam trecut:
NOUL COD RUTIER face RAVAGII ! ... - Potrivit noului Cod Rutier, vor fi sanctionati cu 9 pana la 20 de puncte-amenda si suspendarea permisului pana la 3 luni soferii care nu acorda prioritate, depasesc sau trec pe rosu si provoaca un accident rutier soldat exclusiv cu pagube materiale.
Senatorul Serban Radulescu ar putea parasi PDL In sesiunea legislativa care va incepe in septembrie 2011, este posibil ca PC sa aiba grup parlamentar la Senat. Senatorul PDL de Cluj Serban Radulescu este pe punctul de a pleca din PDL, au declarat, pentru Agerpres, surse democrat-liberale.
Serban Nicolae acuza presa ca i-a denaturat afirmatiile despre rezistenta anticomunista, Churchill si Stalin:
Tensiunile dintre Serban Huidu si Mihai Gainusa mocnesc de cateva luni. Pana ieri, cand "carcotasul" Serban Huidu a raspuns dur acuzatiilor aduse nu demult de fostul sau coleg de emisiune Mihai Gainusa.
Serban Copot, concurent la Splash! ... Viata bate filmul pentru Serban Copot (34 de ani) de la Animal X.
Trupa VH2 a fost infiintata de Gabriel Cotabita si Mihai Pocorschi, alaturi de cei doi aflandu-se in componenta actuala Catalin Tuta Popescu (keyboards, background vocals), Razvan "Lapi" Lupu (tobe, background vocals), Vladimir Pocorschi (lead guitar, background vocals), Eugen "Soe" Sonia (bas), Catalin "Teava" Catoiu (percutie).
Constatarea amiabila pentru accidentele rutiere usoare, care se aplica incepand de ieri, presupune ca soferii implicati in incidente soldate cu avarierea masinilor sa se inteleaga in ceea ce priveste conditiile producerii evenimentului rutier.
google-analytics.com