Cautare

230 de rezultate pentru "muntean ximena claudia" (2.47 secunde)
Claudia Bureata este prezenta zilele acestea la targul de Craciun organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, deschis intre orele 10.00 - 18.00.
Cei doi au impreuna un baietel de 8 ani si lupta din rasputeri pentru a strange banii necesari unei operatii care ar putea sa o salveze pe Claudia. ... Tot in acea perioada a cunoscut-o pe Claudia, sotia lui, cu care are un copil in varsta de 8 ani.
Maria Claudia Gadea (Romania) 09:08,59 3. ... Maria Claudia Gadea (Romania) 02:38 1. ... CSM Cluj-Napoca (Sandra Miclaus Vivoschi, Kata Korponay, Diana Anamaria Muntean, Andreea Diana Blindu) 04:01,89 3.
Claudia Butuc, director general al Departamentului de Implementare Programe si Ajustare Structurala, aflat in aparatul de lucru al ministrului delegat Cristian David, a dezmintit informatia oferita de directoarea Directiei de Integrare Europeana din cadrul CJ Dolj, Ileana Majina, conform careia programarile se fac direct de catre functionarii guvernului care lucreaza la implemetarea programului.
Este vorba despre experimentata Claudia Stef si mai tanara sa colega Georgiana Enache.
Atractia serii a fost insa Claudia Neghina, care a fost si mireasa colectiei Silviei Terziu. Claudia a aparut pe podium imbracata intr-o rochie alba, scurta, creata toata din perle veritabile, acelasi model pe care designerul i l-a pregatit celebrei cantarete Lady Gaga.
Dupa maratonul pe care il face la concerte si atunci cand acumuleaza mai multe nopti nedormite, cantareata de muzica etno Claudia Ghitulescu se "refugiaza" la salonul de infrumusetare.
Claudia Ghitulescu a fost desemnata recent cea mai sexy cantareata de muzica populara! ... Acum, pentru ca se apropie Craciunul, Claudia Ghitulescu abia asteapta sa daruiasca!
Claudia Pavel a avut parte pe 19 octombrie de o aniversare altfel.
Doar ca in buletinul de identitate, artista se numeste de fapt Silvia Claudia Simionescu.
Suntem pe calea cea buna, ceea ce este o excelenta veste, dar nu trebuie sa abandonam obiectivul pe care-l vizam, trebuie sa facem mai mult in privinta factorilor de risc daca vrem cu adevarat sa atingem obiectivele pana in 2020, subliniaza Claudia Stein, director de cerecetare al biroului european al OMS.
Si artista Claudia Pavel stie acest lucru, asa ca a apelat la terapia cu Lumina Intens Pulsata (IPL) pentru a scapa de pilozitatea nedorita.
Claudia Pavel (alias Cream) ne-a dezvaluit metoda sa de detox pentru aceasta perioada! ... Recomand oricand o supa de legume si o salata sanatoasa, mai ales ca urmeaza sa filmez videoclip pentru piesa Privilege si trebuie sa fiu in forma, spune Claudia Pavel.
Am avut parte de o rasturnare de situatie incredibila saptamana aceasta intre Gabi Badalau si Claudia Patrascanu!
Bianca Dragusanu si Claudia Patrascanu au fost fata in fata, pentru prima data, la judecatoria Constanta. Motivul pentru care Claudia a fost data in judecata de Bianca.
Acest lucru reiese si daca ne uitam si la alte nume invitate la lansarea de luni - Mircia Muntean (deputat PDL, ex PNL, ex UNPR) si Dan Cristian Popescu (deputat Forta Civica, ex PNL, ex PNTCD) - despre invitarea celor doi a informat DCNews.
Cristian Anghel, Varujan Vosganian, Norica Nicolai, Marin Almajan, Mircia Muntean, Romeo Stavarache, Dan Radu Rusanu, Raducu Filipescu, Rares Manescu, Aristotel Cancescu, Daniel Chitoiu, Mariana Campeanu, Relu Fenechiu, Vlad Moisescu.
Memorandumul a fost trimis in aceasta seara presedintelui Romaniei, spre aprobare", a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean, la finalul sedintei Executivului in care a fost aprobata noua forma a memorandumului.
Conform acelorasi surse, s-a discutat si despre posibilitatea inlocuirii lui Viorel Hrebenciuc din functia de lider al deputatilor PSD cu Ioan Muntean la inceputul sesiunii parlamentare din februarie. Intentia lui Muntean de a candida se stia de mult timp in interiorul grupului PSD din Camera Deputatilor.
De asemenea, noul directorul general al Transgaz, Florin Muntean, a declarat ca delegatia Transgaz are programate intalniri cu partenerul bulgar la Ministerul Economiei, Energiei si Turismului din Bulgaria.
google-analytics.com