Cautare

3377 de rezultate pentru "mungiu maria elena str sararie nr 6" (7.62 secunde)
Una din prezentele care au luat probabil mintile imberbilor democrati reuniti zilele trecute la scoala de Vara de la Costinesti a fost Elena Udrea.
Dupa ce Elena Basescu a promis la Ploiesti legalizarea drogurilor, Crin Antonescu s-a enervat si a exclamat: ... Le da domnisoara Elena Basescu.
Investigatia lui Dan Tapalaga a avut ca punct de plecare informatia potrivit careia PD-L si-a instruit filialele sa asigure cate 10 voturi pe sectie de votare pentru a-i asigura candidatului independent Elena Basescu intrarea in Parlamentul European.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat ieri, in cadrul unei emisiuni televizate, ca exista discutii in PSD legate de faptul ca Ion Iliescu l-ar sustine pe Sorin Oprescu pentru a candida la alegerile prezidentiale din toamna. ... Acest scenariu este foarte posibil", a declarat Elena Udrea.
Jaful a avut loc in aceeasi zi in care a inceput scandalul cu Elena Basescu. ... Consilierul primului ministru, Andreea Vass, poarta un nou razboi cu mezina familiei prezidentiale, Elena Basescu.
Liderul deputatilor PNL, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca unul dintre motivele aparitiei in presa a stenogramelor din dosarul Vintu l-a dezvaluit Elena Udrea, respectiv obturarea oricarui plan de rasturnare a Guvernului sau de suspendare a sefului statului.
Elena Udrea. ... E evident ca acesta poarta numele de Elena Udrea.
Sorin Rosca Stanescu) Doamna Elena Udrea a dat o noua lovitura de imagine. ... Doamna Elena Udrea viseaza si vizeaza cea mai importanta functie in stat.
Elena Udrea spune lucruri trasnite Coincidenta, sau nu, CNC al PDL s-a desfasurat in paralel cu Congresele PNL. Sambata a luat cuvantul si Elena Udrea, cea care se vrea sa fie inscaunata numarul 1 in partid.
Ridzi, Roberta Anastase, Elena Udrea, Rodica Culcer, Andreea Pora, Sabina Fati, Alinuta Mungiu, s-au adaugat cu pasiune si dedicare Mihaela Naftanaila si Ondine Ghergut, "ziariste" la "Romania libera". ... Alinuta Mungiu scria ca Opozitia se scufunda, iar azi, un oarecare ne explica de la catedra:
Maria Ignat, 60 de ani, pensionar, Bucuresti: ... Nici nu cred ca vom "merge" catre mai bine..." Maria Serban, 57 de ani, pensionar, Bucuresti:
Devine el insusi cafegiu si totodata sef al magazinului de cafea si delicatese din str. ... Nascut pe 20 februarie, a implinit 86 de ani, fiind de la 6 ani in fata masinii de prajit cafea.
Iuliana Elena Schonkert si Guy Schonkert vin periodic in localitate si isi petrec aici vacantele si nu numai. Iuliana Elena Schonkert este o fiica a satului emigrata in urma cu 30 de ani. ... "Elena si Guy s-au cunoscut pe cand erau studenti si s-au casatorit.
In Piata Maria se striga lozinci antidictatoriale si cu caracter social. ... Nicolae Ceausescu pleaca in vizita oficiala in Iran, lasandu-i la conducerea tarii pe Elena Ceausescu, Emil Bobu si Manea Manescu. ... Au loc manifestatii de protest si greve ale muncitorimii timisorene la intreprinderile 6 Martie, Azur, Elba, Solventul.
Rugaciunea catre Sfintii Constantin si Elena se rosteste ori de cate ori este nevoie. ... Rugaciunea catre Sfintii Constantin si Elena - Sfintilor Imparati Constantin si Elena, dupa Dumnezeu si Maica Domnului, Voi sunteti nadejdea noastra si folositorii nostri.
Cristina Macuc) Sub sloganul "STOP ridicarilor abuzive a autoturismelor parcate in Sectorul 6!", Fundatia "Stefan Florescu - Din suflet pentru suflet" incearca sa stranga 100.000 de semnaturi pentru initierea unui proiect legislativ pe care sa il depuna in Parlament impotriva "hingherilor" de masini.
Bulevardul va decongestiona si fluidiza traficul in toata zona centrala, in principal in zonele Gara de Nord, Piata Victoriei, Piata Virgiliu, Str. Dinicu Golescu, Str. Stirbei Voda, Str. Vasile Parvan, Str. Hasdeu, Str.
Unitatea din Tantareni, judetul Gorj, se gaseste de astazi pe Str. Principala, nr. ... Situat pe str. Principala nr.137, acesta se intinde pe o suprafata totala de 316 mp, din care suprafata de vanzari este de 189 mp. In localitatea Balaceanca, judetul Ilfov, pe str. Libertatii, nr.
Unitatea din Bechet, judetul Dolj, se afla pe str. ... Ioan Cuza, nr.89B si se intinde pe o suprafata totala de 363 mp, din care suprafata de vanzari masoara 238 mp. Magazinul din Dobra, judetul Hunedoara, este situat pe str.
Cel din Baltesti, judetul Prahova, se gaseste pe str. Principala, nr.314, si se intinde pe o suprafata totala de 328 mp, din care sala de vanzari este de 212 mp. Unitatea din Baia de Aries, judetul Alba, este situata pe str.
google-analytics.com