Cautare

1285 de rezultate pentru "monitorul de botosanaccident rutier" (7.68 secunde)
Mai multe tari europene sunt afectate de caderi masive de zapada, fiind inregistrate numeroase accidente, in timp ce mai multe aeroporturi si-au intrerupt activitatea. Traficul rutier si aerian a fost puternic perturbat, ieri, in sudul Germaniei, din cauza caderilor de zapada care au provocat moartea a doi automobilisti.
Ministrul PNL al Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat, luni, la Palatul Parlamentului, ca decizia luata in cazul sau de procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie demonstreaza faptul ca el nu a accidentat pe nimeni, nu a fugit de la locul accidentului si nici nu a incercat sa ascunda adevarul.
Pe ordinea de zi s-a aflat proiectul de hotarare privind transmiterea imobilului "Pasaj rutier Filimon Sarbu", cunoscut si sub denumirea de Podul IPMC, din domeniul public al municipiului Constanta si administrarea Consiliului Local Municipal Constanta in domeniul public al statului si administrarea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, precum si incadrarea acestuia in categoria functionala a drumurilor nationale, in vederea realizarii, de catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA, a lucrarilor de reabilitare a pasajului rutier.
Echipaje mixte formate din politisti romani, bulgari si sarbi au actionat joi, in premiera, pe teritoriul Romaniei, pentru supravegherea traficului rutier pe tronsoanele DN 56 Calafat-Craiova si DN 56 A Calafat-Maglavit.
Carutele - pericol public In orice alta tara europeana apar doar in muzee, ca exponate de Ev Mediu.
85/2003 privind aprobarea Regulamentului de aplicare a OUG nr. ... Minciuna ar fi iesit imediat la iveala daca cineva s-ar fi uitat in respectiva hotarare de guvern, unde, in art.
O mica bucata din felia UE de care poate beneficia Craiova prin Programul Operational Regional va fi consumata pentru realizarea unui sistem destept de fluidizare a traficului rutier pe artera principala a orasului:
Care sunt primele prioritati ale partidelor parlamentare pentru sesiunea Legislativului care incepe in februarie Legea sanatatii, cea de aplicare a Codului Penal si finalizarea Codului rutier sunt principalele prioritati legislative ale Partidului Democrat Liberal pentru sesiunea parlamentara care incepe in februarie, in timp ce progresistii afirma ca importanta este legea privind taxa de solidaritate.
Operatorii de transport rutier public vor primi licenta necesara doar daca indeplinesc o serie de conditii, precum posesia a 9.000 de euro pentru primul autovechiul si de 5.000 de euro pentru fiecare dintre celelalte autovehicule, a decis Guvernul printr-o ordonanta de urgenta.
Mai multi turisti straini care vin in Romania au pierdut, in ultima perioada, avioanele la intoarcerea spre tara lor din cauza traficului rutier ingreunat de la Bucuresti spre Aeroportul "Henri Coanda", potrivit reprezentantilor agentiilor de turism.
Potrivit detelor furizate de Ministerul Economiei si Comertului, comertul exterior cu marfuri, in semestrul I 2006, a crescut cu 23,3%, fata de semestrul I 2005.
Dupa aproximativ o luna si jumatate de la inaugurare, Complexul Comercial Tom, cunoscut si sub denumirea de Carrefour, da deja batai de cap autoritatilor locale.
Portul Constanta va incerca sa profite de situatia geo-politica din fosta Iugoslavie, in sensul ca va ataca piata de profil din Serbia, avand in vedere ca prin desprinderea Muntenegrului de Serbia, aceasta din urma tara a ramas fara iesire la mare, a aratat ieri Mircea Marius Banias, directorul general al CN APMC, in cadrul unei conferinte de presa dedicata realizarilor CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta in cursul anului 2006 si proiectelor companiei pentru anul viitor.
Datele culese de Institutul National de Statistica arata ca in prima jumatate a anului 2007, comparativ cu perioada corespunzatoare a anului anterior, turistii romani au preferat sa plece in strainatate folosind transportul rutier, care a insumat 80,6% din numarul total al iesirilor din tara.
Potrivit unui comunicat al Federatiei Operatorilor Romani de Transport (FORT), memoriul a fost inaintat, saptamana trecuta, premierului, ministrilor Transporturilor, Internelor si Finantelor, presedintelui Romaniei, Biroului Permanent de la Bruxelles al Uniunii Nationale a Patronatului Roman.
25 februarie este termenul-limita pentru depunerea, la Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ), a trei categorii de declaratii speciale, si anume formularele tip 392 A, 392 B si 393.
Afacerile cu potential de poluare se regrupeaza în afara Craiovei, în zone nerezidentiale. ... Business-urile cu planuri de afaceri pe termen mediu si lung iau în calcul posibilitatea de a reduce semnificativ cheltuielile de mediu, dar, în acelasi timp, trebuie sa respecte si legislatia în vigoare.
Afacerile cu potential de poluare se regrupeaza în afara Craiovei, în zone nerezidentiale. ... Business-urile cu planuri de afaceri pe termen mediu si lung iau în calcul posibilitatea de a reduce semnificativ cheltuielile de mediu, dar, în acelasi timp, trebuie sa respecte si legislatia în vigoare.
Piata accesoriilor de telefoane mobile va cunoaste o crestere importanta si in 2008, respectiv 50% fata de anul trecut, au declarat oficialii Germanos. Inca o data, "vedeta" acestui segment de piata va fi sistemul Hands Free Bluetooth, un segment pe care Germanos este lider de vanzari.
Executivul a adoptat pe 28 octombrie o HG privind reglementarea furnizarii si transportului rutier de bunuri divizibile pe drumurile publice din Romania.
google-analytics.com