Cautare

508 de rezultate pentru "mohaupt robert" (2.56 secunde)
Harold Stuart, un fost membru al administratiei Truman, a fost mentionat intr-o carte din 2005 a lui Robert Collins, ca facand parte pe atunci dintr-un comitet consultativ pentru MJ-12.
In sectorul 3, primul Robert Negoita a pregatit o petrecere in stil mare de Revelion 2014, in parcul Alexandru Ioan Cuza (fostul IOR).
La 9 mai 1950, ministrul de externe francez Robert Schuman a prezentat proiectul care presupunea crearea unei Europe organizate, bazata pe relatii de cooperare.
FARCAS) Robert Hastings, despre investigatiile caruia, legate de relatia OZN - arme nucleare am relatat si in precedentele doua numere, anunta in septembrie 2013 ca lucreaza in prezent la un film documentar privind activitatea OZN in zonele in care se afla arme nucleare.
O treime dintre alesi, fara initiative legislative Potrivit studiului, peste o treime din senatori si deputati nu au avut nicio initiativa legislativa in 2005, fapt ce l-a determinat pe jurnalistul Robert Turcescu, prezent in calitate de analist politic la conferinta de presa sustinuta cu ocazia lansarii raportului, sa sustina ca cel putin o treime din locurile de parlamentar in Legislativul Romaniei sunt inutile.
dezvaluirile Premierului Victor Ponta, de la tribuna Parlamentului, cu prilejul dezbaterii motiunii de cenzura, dar mai ales afirmatia insidioasa a ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, conform careia doar timpul poate confirma daca Alina Gorghiu este curata, vin sa confirme suspiciunile ca, la un anumit nivel se lucreaza.
La summit sunt prezenti si reprezentanti ai unor organizatii internationale, printre care Robert Simmons, reprezentant special al Secretariatului General al NATO pentru zona Caucazului si Asiei Centrale, Erhard Busek, coordonatorul special al Pactului de Stabilitate pentru Europa de Sud-Est s.a.
Robert Nathan de la Jet Propulsion Laboratory al NASA din California. Nathan, un sceptic OZN notoriu, a declarat ca nu a putut gasi nicio dovada ca ar fi vorba de un fals.
Robert Fico, premierul Slovaciei, favorizeaza relatiile cu Rusia. El a denuntat permanent sanctiunile europene la adresa Moscovei ca fiind lipsite de sens si a spus ca sunt o tragedie pentru economia tarii sale.
Titan are toate elementele chimice necesare vietii si conform cu Robert Zubrin reprezinta o buna tinta pentru colonizarea sistemului solar exterior.
Si acum i-a venit randul sa se deconspire public, sa-si dea si el jos rucsacul cum si l-a dat Robert Turcescu, si sa ne spuna ca el tot timpul a fost dedicat coruptiei, a conchis Cozmin Gusa.
Robert Hastings a mers mai departe spunand: - Povestea cu diapozitivele este susceptibila sa devina unul dintre cei mai jenanti pasi gresiti, de-a lungul unui efort, lung de sapte decenii, depus de ufologi pentru a aduna si publica date care indica realitatea fenomenului OZN si natura probabil extraterestra a acestuia.
Kevin Randle, Capitanul Robert Salas, ufologul Donald Schmitt. Mentionam mai jos cateva dintre depozitiile facute. George Filer III, fost maior U.S.
Robert C. Seamans Jr, anunta ca proiectele de urmarire a OZN-urilor nu se mai justifica, prin ratiuni de securitate nationala, intrucat niciun OZN raportat, investigat si evaluat de Fortele Aeriene nu a fost dovedit vreodata ca o amenintare pentru securitatea noastra nationala.
Robert C. Seamans Jr., secretarul Fortelor Aeriene din acea vreme, a declarat intr-un memorandum ca proiectul nu a reusit sa gaseasca niciun fel de evolutii sau principii tehnologice dincolo de cunostintele stiintifice actuale si nicio dovada a vehiculelor extraterestre.
Leslie Kean l-a intervievat pe magnatul aerospatial, Robert Bigelow, care a confirmat si el participarea sa, fiind nemultumit de faptul ca americanii s-au abtinut de la cercetari serioase privind fenomenul OZN, din cauza unui tabu copilaresc.
Prezenta extraterestra Un alt eveniment interesant a fost declaratia miliardarului, in varsta de 73 de ani, Robert Bigelow, care in 1999 a infiintat Bigelow Aerospace si a lansat module experimentale in spatiu, in colaborare cu NASA.
Am lucrat colectiv, a spus Elizondo Viitoare amenintari Au existat multe speculatii legate de atribuirea contractului AATIP catre firma Bigelow Aerospace Advanced Space Studies (BAASS) detinuta de miliardarul Robert Bigelow din Las Vegas.
Fara dovezi In 2013, Billy Cox luase o declaratie, pentru De Void, de la unul dintre predecesorii lui Brennan, fostul director CIA (1991-1993) si secretar al apararii (2006 â€" 2011), Robert Gates, atunci recent pensionat.
Fiul sau, Robert Bigellow, avea 18 ani cand a avut loc accidentul. In timp, el a devenit extrem de bogat, prin afaceri imobiliare si hoteliere.
google-analytics.com