Cautare

539 de rezultate pentru "militari" (8.29 secunde)
Prin natura activitatii pe care am desfasurat-o, si a faptului ca nu de fiecare data am putut sa am grija de mine( unul din motive a fost portul bocancilor militari) am reusit sa ma procopsesc cu bataturi la ambele picioare.
piloti comerciali si militari, alti profesionisti in domeniul aviatiei, ofiteri de politie, ca si oameni de stiinta. Unele dintre aceste rapoarte au in mod clar implicatii de securitate sau de siguranta aeriana nationala, dar mai presus de toate, ele reprezinta un mister autentic.
Cativa militari de la baza Andrews au vazut, de la sol, trei lumini strabatand in tacere bolta. Tensiunea escalada, fara ca cineva sa reactioneze.
Ca un exemplu s-au citat acele Foo Fighters, fenomene neexplicate vazute de pilotii militari in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.
FARCAS) Pe data de 17 februarie 2016, Robert Hastings, care de-a lungul ultimilor 43 de ani, a intervievat mai mult de 150 de veterani militari din SUA in legatura cu ceea ce priveste experientele OZN, referitoare la locurile unde existau arme nucleare, a postat pe site-ul sau un comentariu privind un caz extras din cartea sa UFOs and Nukes (OZN-urile si armele nucleare), caz petrecut in timpul crizei rachetelor cubaneze si pe care-l rezum in cele ce urmeaza.
spune despre tatal sau este adevarat, aceasta ar reprezenta confirmarea, la cel mai inalt nivel oficial, din partea unuia dintre cei mai decorati militari din istorie, ca incidentul Roswell a fost cu adevarat extraterestru.
dovezile din inregistrarile video, de la observatori militari antrenati, ori de la politisti, sunt mult prea multe; iar datele radar independente in cazurile selectate se coreleaza prea puternic cu observatiile vizuale pentru a le putea ignora.
Marea majoritate a celor peste 13.000 de arestati sunt militari, din care cei mai multi sunt oamenii lui Gulen.
Pana in anii 1990, s-au colectat peste 100.000 de rapoarte OZN, cele mai multe fiind facute de piloti militari si civili, ca si de alti martori calificati.
Selectia facuta in carte cuprinde tot evantaiul caracteristic fenomenului OZN, incepand cu lumini pe cer sau aparitii care par sa fie nave solide, trecand prin cazuri vazute de aviatori militari si mergand pana la intalniri cu umanoizi, rapiri, ori legaturi cu fenomene folclorice, sau religioase, ca si cu alte domenii ale necunoscutului.
- In primul rand, exista marturiile unor oameni cu inalta calificare in domeniile lor â€" piloti militari si civili, astronauti, ingineri, oameni de stiinta - care au facut comentarii ample.
O echipa de militari romani care executau, sambata, 5 august, misiuni de patrula de transport si escorta a unei echipe a coalitiei de instruire a fortelor de securitate Afgana (SFAAT- Security Force Advisory and Assistance Team) in Camp JRAC (Join Regional Afghan Center-Centrul Regional de Instruire a Militarilor Afgani), de langa Kandahar, au fost nevoiti sa raspunda cu foc, in jurul orei 9.35, ora Romaniei, la atacul unor insurgenti in tinuta politiei afgane.
130 de oameni au fost ucisi in urma mai multor atacuri coordonate, cele mai multe dintre victime aflandu-se in sala de concerte Bataclan. De atunci, mii de militari au fost desfasurati pe teritoriul Frantei.
Procurorii militari au inculpat mai multi ofiteri superiori care s-au aflat la comanda Ministerului de Interne, printre care fostul ministru - generalul Mihai Chitac si adjunctul sau, generalul Gheorghe Andrita.
Steve Bassett a comentat ca acest caz ne face sa intelegem mai bine suferinta multor fosti militari sau oficiali guvernamentali, care sunt obligati sa traiasca intr-o lume de secrete si de teama, datorita acestui embargo asupra adevarului” privind intalnirile cu nepamantenii.
Clarvazatorii militari si extraterestrii (Autor: Dan D. Farcas) Pe 31 ianuarie 2013 a incetat din viata Ingo Swann (n.1933), clarvazator legendar american, implicat nu doar in numeroase proiecte militare ci si in explorarea fenomenului OZN prin aceasta neobisnuita metoda.
In toata zona nu exista decat un mic radar, deservit de cativa militari. Investigatii suplimentare au aratat ca de unitatea 73790 ori de buncare subterane nu auzise nimeni.
Un numar de 299 persoane suspecte au fost predate organelor de militie/politie pentru cercetari si 113 procuraturii, in timp ce 120 de militari au fost cercetati de catre comenduirile de garnizoana.
De asemenea, cercetatorii au examinat persoane care au spus ca au suportat efecte fizice in timpul unor intalniri apropiate OZN si au discutat cu militari care au raportat observarea unor aeronave stranii, care se deplasau cu viteze foarte inalte, sau pluteau nemiscate, fara a avea mecanisme vizibile de propulsie.
Lynne Kitei, medic, membra a consiliului municipal, a discutat cu peste sapte sute de martori, inclusiv politisti, piloti si militari, pentru a aduna cat mai multe dovezi.
google-analytics.com