Cautare

3710 de rezultate pentru "mihai rusu" (2.84 secunde)
Tehnicianul Petre Grigoras critica defensiva, slabita prin plecarea lui Chiriches si accidentarea lui Adi Rusu, dar este increzator ca noii titulari, Ungurusan si Cardoso, se vor adapta pana la finalul pregatirii.
Pandurii a pierdut trei oameni importanti in partea dreapta in ultimele luni - Cosmin Bacila, Marian Pleasca, Adrian Rusu - si doar ultimul dintre ei are sanse sa mai evolueze in finalul acestui sezon.
La 8+1 masculin (Florian Hodorogea, Alexandru-Vasilica Mardare, Gheorghe-Costel Mihailescu, George Nedelcu, Pavel-Iulian Buiciac, Alexandru-Cosmin Macovei, Danut-Viorel Rusu, Cristian Ivascu, Laurentiu Stoenica), Romania a ratat medalia de bronz pentru doar opt sutimi de secunda.
Mediop a ratat 3 ocazii mari, una dintr-o pozitie ideala, din situatie de 1 la 1 cu portarul Denis Rusu. ... Rusu - L.
dr Emilia Rusu, diabetolog si nutritionist la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti si Periklis Vieneris, fondatorul Green Cola. ... Emilia Rusu, specialist Diabet, Nutritie si Boli Metabolice la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila, Bucuresti.
Rusu 23 pen. ... Rusu, Buziuc Rezerve: I. Popescu - Toma, Veres, Radescu, Sanoh, Al. Iacob, Cosereanu, Serbanica, Massaro Gaz Metan:
Bogdan Rusu (32 de ani) si-a reziliat contractul cu FCSB si a devenit jucator liber de contract. Atacantul a dezvaluit cum a fost informat de catre conducerea gruparii bucurestene ca nu mai face parte din planurile staff-ului tehnic.
Povestea de succes a lui Ionut Rusu. Comediantul face senzatie pe internet si are milioane de vizualizari la fiecare clip.
• 15 ian 2007 - Mihai Ungureanu apreciaza, intr-o interventie telefonica la postul de radio Vocea Basarabiei, ca Republica Moldova are o atitudine de "stat incercuit" si da dovada, prin insistenta de a semna un tratat de baza cu Romania, de temeri fara motivatie si o "mentalitate retrograda".
GABI RUSU; ... MIHAI VICTOR EUGEN; MIHAI PANZARUPIM; MIHAI IGNAT; MIHAI EUGEN MARINESCU; HORIA CRISAN & BOGDAN PETRY; JIMMY STANESCU; MARIAN LUPU;
Pare greu de crezut, dar si Mihai Petre se considera in stare sa candideze pentru o functie atat de importanta, si anume cea de primar al municipiului Constanta.
Scuze pentru Regele Mihai. ... Era Regele Mihai seful statului? ... A stiut macar Regele Mihai de decizia de a intra in razboi? De fapt, Regele Mihai a aflat ca Romania a declarat razboi sovietelor de la...
Municipalitatea incepe luni lucrarile la pasajul suprateran Mihai Bravu - Splaiul Unirii. Traficul rutier va fi restrictionat pe Soseaua Mihai Bravu, intre Splaiul Unirii si Bulevardul Tineretului.
Vezi simulare video 3D Din aprilie 2012, bucurestenii vor putea circula pe noul pasaj suprateran din zona Mihai Bravu. Constructia va avea patru benzi, o lungime de 700 de metri si va rezolva problema traversarii Splaiului Unirii, in zona intersectiei cu Soseaua Mihai Bravu.
Pe 25 februarie, Mihai Margineanu a prezentat in concert la Sala Palatului coloana sonora a serialului Las Fierbinti si cel mai nou album al sau, Fum de taverna.
Mihai Imbrescu se numea. ... Bunicul meu, cel care m-a crescut, a fost detinut politic In acest context, Sorin Grindeanu a dezvaluit in continuare ca este nepotul unui detinut politic, Mihai Imbrescu, luptator in miscarea de rezistenta anticomunista din Banat: ... Mihai Imbrescu se numea. ... - Mihai Gadea: ... - Mihai Gadea: ... - Mihai Gadea:
Primul copil al familiei este Mihai, care s-a nascut in 2003 si a fost botezat Mihai dupa numele mamei sale si dupa al doilea prenume al lui Sorin Grindeanu, pe care il mai cheama si Mihai. Mihai s-a nascut pe vremea cand tatal sau era viceprimar in Timisoara.
ßi tot in aceste zile, a aparut in librarii cartea "Marele rapt regal" a lui Mihai Pelin, cea mai argumentata prezentare - pana la o proba contrarie, daca va exista - a disparitiei din tara a 42 de tablouri din galeria pe care Carol I decidea, prin testament, ca va ramane pentru totdeauna si in intregul sau in tara ca proprietate a Coroanei Romane".
Intrucat verificarea a aratat si deficiente manageriale, Cristian Roman a cerut demiterea sefilor si angajatilor OCPI vinovati, respectiv incetarea mandatului de detasare a lui Mihai Luca, actualul director al oficiului, chiar daca acesta este cel care a reclamat situatia.
Mihai Gotiu a realizat un interviu cu Vasile Dancu, publicat pe voxpublica.ro, sub titlul: ... Mihai Gotiu: ... Echipa noua cu aceiasi jucatori Mihai Gotiu: ... electoratul PSD nu difera de cel al PD-L Mihai Gotiu: ... "Transilvania a fost un debuseu pentru parasutati politic" Mihai Gotiu:
google-analytics.com