Cautare

7383 de rezultate pentru "mihai dan dumitrescu lotreanu gavrilescu" (3.09 secunde)
Automat, preturile celor existente vor scadea", a opinat, la randul sau, Benone Gavrilescu, sofer pe o masina Matiz. In ce priveste preturile, trebuie spus ca modelele Daewoo se vand pe piata in prezent la sume cuprinse intre 5.199 de euro si 14.999 de euro.
„Avem ofertele noi adoptate de consiliul nostru directoral - credit ipotecar cu dobânda de la 4,5% (DAE 4,6%), în franci elvetieni, si 5,9% (DAE 6,1%), la euro“, a spus Alexandru Gavrilescu, administrator de credite la Banca Româneasca.
Aceasta arata necesarul de carbonat si sulfat de calciu pentru a reduce aciditatea solului", a explicat Ioan Gavrilescu, purtatorul de cuvant al DADR Dolj.
Adrian Mandoiu, Robert Bacliu - Eduard Piculeasa, Sergiu Dumitru, Catalin Tobos, Octavian Radulescu, Alex Niculescu, Adrian Ionascu, Alex Trandafir, Razvan Gavrilescu, Robert Trasca, Andrei Ghincea, Vladut Flori si Stefan Pacionel.
Cei doi proprietari, Valeriu Verbitchi si Alexandru Gavrilescu se afla intr-o disputa juridica. Primul nu este de accord sa le permit celor de la Herculane Project sa intervina la cladire, cel de-al doilea spune ca isi va da acordul doar daca instanta va decide asta.
Nae Gavrilescu, care are o statuie in curtea spitalului Colentina, spunandu-i ca vrea sa faca endocrinologie. A invatat endocrinologie de la Stefan Milcu, Marcela Pitis si Barbu Ionescu.
Iar Gratiela Gavrilescu a anuntat ca se renunta la stupida prevedere ca rablele sa aiba ITP-ul in ordine - Un scandal scos din buzunar a agitat populatia cum ca s-ar interzice cresterea porcilor in gospodarii.
- Monotonia weekend-ului a fost intrerupta si de mesajul pe Facebook al ministrului Mediului, Gratiela Gavrilescu, care a dat un ultimatum colegului sau de cabinet Petre Daea cerandu-i sa ii dea urgent afara pe cei responsabili de grindina care a afectat o proprietate a sa din Prahova (zic gurile rele, dar noi nu credem) nelansand suficiente rachete antigrindina.
Deputatul PSD Cristian Dumitrescu a precizat ca proiectul este “incoerent“ si lasa marje de interpretare. ... Indisciplinatul Ponta Dupa o jumatate de ora de consultari pentru revenirea la dezbaterea proiectului de lege, deputatul PSD Cristian Dumitrescu a incercat sa evite votarea invocand retrimiterea proiectului la Comisia Juridica.
Pana atunci insa, trebuie sa ne multumim cu balcanismele poalelor ridicate in cap de Constantin Ticu Dumitrescu in fata CNSAS-ului.
Ca sa tina agenda - iar televiziunile au muscat - Blejnar se contrazice cu purtatorul de vorbe goale al(e) premierului, fostul jurnalist respectabil, Dan Suciu, actuala flasneta.
Petre Geambasu, Gheorghe Gheorghiu, Mirabela Dauer, Maria Dragomiroiu, Silvia Dumitrescu, Adrian Paduraru, Sida Spataru se numara printre cei care i-au fost alaturi binecunoscutului si indragitului interpret Cornel Constantiniu la lansarea cartii ZAPEZILE COPILARIEI” de CORNEL CONSTANTINIU, Editura PRO Universitaria, Colectia ARTELE SPECTACOLULUI.
Mihai Ionel Dumitrescu are 23 de ani si este masterand la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din Craiova. ... Dar, la momentul cand am inceput eu sa cumpar actiuni, nu stiam mare lucru despre piata de capital", a povestit Mihai.
In timpul intrevederii, Ene ii ceruse lui Botos sa-l desemneze pe generalul magistrat Dan Voinea, fostul sef al Parchetelor Militare, sa continue cercetarile pe care le-a facut, impreuna cu echipa sa, in cazurile mineriadei din '90.
Pizzeria numita Cuptorul cu Lemne (de pe str Pache Protopopescu, vis-a-vis de Colegiul Mihai Viteazul) gazduieste periodic vernisaje ale unor expozitii de caricaturi.
Nicolae Corneanu, Radu Filipescu, Monica Lovinescu, Sorin Iliesiu, Gail Kligman, Nicolae Manolescu, Horia-Roman Patapievici, Marius Oprea, Dragos Petrescu, Andrei Pippidi, Romulus Rusan, Stelian Tanase, Constantin-Ticu Dumitrescu, Cristian Vasile si Alexandru Zub.
Mihai Gotiu a realizat un interviu cu Vasile Dancu, publicat pe voxpublica.ro, sub titlul: ... Mihai Gotiu: ... Echipa noua cu aceiasi jucatori Mihai Gotiu: ... electoratul PSD nu difera de cel al PD-L Mihai Gotiu: ... "Transilvania a fost un debuseu pentru parasutati politic" Mihai Gotiu:
Iubirea dulce si duruta Mihai Eminescu -Veronica Micle, numai moartea i-a despartit. ... Sorina Severin) Oare cum ar fi aratat poeziile lui Mihai Eminescu daca nu ar fi fost inspirat de Ingerul Blond, asa cum o alinta poetul pe cea care i-a furat inima pentru totdeauna, Veronica Micle?
Pumnul pus in gura PNL a fost insotit de o scatoalca in plina figura, liderul democrat declansand un atac neverosimil la adresa liberalului din fruntea Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta, directoarea Vasilica Mihai.
Mihai Giurgea afirma pe Standard.money.ro ca, "in timp ce noi dormim, in Palatul Victoria si in Palatul Cotroceni e razboi. ... Puteti citi in continuare opiniile lui Mihai Giurgea despre falimentul politicii economice a Guvernului PD-L. ... Mihai Tanasescu - prim ministru?
google-analytics.com