Cautare

52 de rezultate pentru "metropolis" (3.55 secunde)
Si nici n-ar fi de mirare dat fiind ca in 24 de ore i se poate intampla sa aiba un spectacol la matineu la National, repetitii la pranz la Metropolis, o ultima lectura undeva in jurul orei 17:00 la Bulandra, pentru a incheia ziua cu un spectacol de ora 22.00, pus in scena intr-un spatiu particular din Centrul Vechi al orasului.
- MARTI 25 APRILIE ora 19.00 - A DOUASPREZECEA NOAPTE, de William Shakespeare, regia Victor Ioan Frunza, Teatrul Metropolis. Distributia:
TVR, Media Trust, revista Accente, Agentia de carte, revista Cariere, Catavencii, ziarul Metropolis, Observator Cultural, revista 22, Romania TV, Suplimentul de cultura.
- Festival organizat de Primaria Municipiului Bucuresti prin Teatrul Ion Creanga - Recomandat de Europa FM - Avizat pentru scoleri de ItsyBitsy FM - Dat la gazeta de AGERPRES, Blitz TV, Bucurestii vechi si noi, Business Review, Jurnalul National, Observatorul Cultural, RATB, Sapte Seri, Ziarul Metropolis - Monitorizat de conasii de la mediaTRUST.
Radio Guerilla, Blitz TV, Vice Romania, Radio Romania Cultural, Sub25, The Institute, AaRC.ro, Igloo/Banchiza Urbana, IQads & SMARK, Proanimatie.ro, AGERPRES, Ziarul Metropolis, Dissolved Magazine, Munteanu Partener de monitorizare: mediaTRUST
KINOdiseea Altfel este un eveniment organizat de Asociatia Culturala Metropolis, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, in parteneriat cu Muzeul Taranului Roman, Cinema Muzeul Taranului si Bad Unicorn.
Videanu infiintase si el un teatru (Metropolis), asa cum Dragulin a infiintat MMC, dar imaginea negativa a unui oras distrus de santuri si gropi s-ar putea dovedi greu de sters.
Asociatia OvidiuRO, Asociatia Salvati Copiii Romania, Asociatia Culturala Metropolis, Asociatia Ador Copiii, Asociatia Hope and Homes for Children, Fundatia Terra Milleniul III.
Cultura Premiul VI â€" 70.458 lei, pentru proiectul Festivalul International de Film pentru Copii KINOdiseea, Asociatia Culturala Metropolis.
Ziarul Metropolis informeaza: O noua atracție in oras. Muzeul Kitsch-ului din Bucuresti (Autor: Petre Ivan) Din 5 Mai 2017, bucurestenii si turistii au la dispozitie o noua destinatie muzeala, dedicata de aceasta data kitsch-ului romanesc.
Adriana Grant pentru Amadeus, Teatrul Metropolis, regie: Vlad Massaci pentru Tinutul din miezul verii, Teatrul Mic, actorie: Marius Bodochi, debut regie:
Teatrul Metropolis anunta 60.000 de spectatori in 2021, dar calculele PMB arata ca au vandut doar 2000 de bilete.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
google-analytics.com