Cautare

2835 de rezultate pentru "medias strada verii" (3.79 secunde)
- Situatia din Romania este destul de complicata si am sute de mii de romani de-ai mei in strada, trebuie sa gasim o solutie la aceasta problema si cred ca vom gasi una.
Strada Masina de Paine; ... Strada Peris intersectie cu Strada Tesatoarelor; ... Strada Zamfir Arbore intersectie cu Strada Nicolae Apostol; ... Strada Luncsoara;
Sefii Politiei romanesti au descoperit ca sint tare putini politisti pe strada comparativ cu cei care stau prin birouri.
Takko inaugureaza pe 27 februarie doua noi magazine, in Sfantu Gheorghe (strada Lunca Oltului, langa Kaufland) si Petrosani (strada Livezeni, langa Kaufland).
La aceeasi data, in emisfera sudica a Pamantului, fenomenul are loc invers, adica are loc solstitiul de vara, momentul marcand inceputul verii astronomice pentru emisfera australa a Terrei. ... Evident, in emisfera sudica a Pamantului fenomenul are loc invers, momentul respectiv marcand inceputul verii astronomice.
Deocamdata, pana in august 2018 inclusiv - asadar, pana la sfarsitul verii -, va trebui sa fii ceva mai prudent, pentru ca riscul de compromitere a imaginii este extrem de ridicat.
Si va face acest lucru de doua ori pe saptamana pana la sfarsitul verii si al caniculei. ... Actiunile umanitare ale parlamentarului vor continua pe toata durata verii, dupa centrele din Techirghiol venind randul celui de la Poarta Alba.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) preconizeaza o posibila scadere generalizata a preturilor in urmatoarele doua luni ale acestui an, mai ales ca in ultima parte a verii preturile la utilitati nu vor mai consemna ajustari.
Potrivit informatiilor din piata, pe perioada verii, cel mai frecvent sunt pastrate garsonierele.
Promotii specifice verii tropicale Pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor, marile magazine practica reduceri la o serie de produse care se cauta la acel moment.
Preturile locuintelor din blocurile vechi sunt in scadere si vor continua acest trend cu un procent de 5-10%, iar in ceea ce priveste blocurile noi, pe perioada verii preturile stagneaza, urmand ca din toamna si pana la sfarsitul anului sa creasca usor cu 5-10%, au spus analistii Esop.Potrivit reprezentantilor companiei imobiliare Esop Consulting, piata imobiliara veche din capitala va pastra trendul din primul semestru si in ce-a de-a doua parte a anului cand preturile locuintelor din blocurile vechi vor continua sa mai scada, in procent de 5-10%.
Lipsa aglomeratiei, temperaturile mai scazute, precum si preturile cu pana la 40% mai mici decat in sezon determina din ce in ce mai multi turisti sa-si petreaca vacanta la sfarsitul verii si inceputul toamnei.
În cazul vânzarii, renta este de 100 de euro pe an, pentru fiecare hectar, în timpul vietii proprietarului, iar în cazul arendarii, de 50 de euro pentru fiecare hectar, pe perioada pe care a fost arendat.  Solicitanti putini pe perioada verii Daca, în primele patru, cinci luni ale anului, tendinta a fost de crestere a numarului solicitantilor de renta fata de aceeasi perioada a lui 2007, pe timpul verii, rentierii au lasat-o mai moale.
În cazul vânzarii, renta este de 100 de euro pe an, pentru fiecare hectar, în timpul vietii proprietarului, iar în cazul arendarii, de 50 de euro pentru fiecare hectar, pe perioada pe care a fost arendat.  Solicitanti putini pe perioada verii Daca, în primele patru, cinci luni ale anului, tendinta a fost de crestere a numarului solicitantilor de renta fata de aceeasi perioada a lui 2007, pe timpul verii, rentierii au lasat-o mai moale.
Doua noi statii de metrou urmeaza sa fie date in folosinta la inceputul verii. Statiile de metrou "Pajura" si "Parc Bazilescu" vor fi puse in functiune la inceputul verii, daca nu intervine ceva neprevazut.
de carte in Banie, pe timpul verii, tinerii intreprinzatori ofera transport gratis pentru cei din municipiu care comanda carti de la libraria lor.
Hipermarketul retailerului francez Carrefour de la Piata Unirii va fi deschis non-stop pe perioada verii, potrivit anuntului facut de companie.
Pe parcursul verii trupa lucreaza si la materiale noi cu care spera ca isi va surprinde placut fanii. ... Trupa a ales acest spatiu pentru ultimul concert al verii in Bucuresti, datorita entuziamsumui cu care a fost intampinata la concertul precedent.
De 1 mai muncitoresc, artista a lansat alaturi de Macanache piesa verii 2017: Ramai cu Bine a.k.a. Ramai cu ma-ta.
Matteo si Uddi dau startul verii cu o piesa energica, perfecta pentru zilele toride ce se anunta, salutul ideal pentru inceperea distractiei.
google-analytics.com