Cautare

1873 de rezultate pentru "maxim jiman cristina" (2.97 secunde)
Fostii OTV-isti Claudiu Bogdan si Cristina Coca au fost fortati sa renunte la privilegii. Dupa inchiderea postului OTV al lui Dan Diaconescu, Claudiu Bogdan si Cristina Coca, care realizau aici matinalul, simpaticii prezentatori nu si-au mai gasit un loc de munca pe placul lor.
De profesie specialist PR, Cristina Stefanescu a participat in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... coliere din argila, margele de lemn pictate, bratari de lemn pictate, brose din piele", ne-a spus Cristina Stefanescu. ... O puteti contacta pe Cristina Stefanescu pe e-mail:
Cristina Ilie este absolventa a Facultatii de Chimie Industriala, din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti si a Facultatii de Drept - Universitatea Romano-Americana.
De la Cristina Marculet aflam ca florile pe care le foloseste in bijuteriile pe care le puteti achizitiona de la standul ei si astazi, pana la orele 19.30, sunt chiar din curtea ei: ... Bijuteriile create de Cristina Marculet sunt originale, precum:
Cristina Enescu are 22 de ani si este studenta la Facultatea de Electronica. In urma ceremoniei de premiere a generatiei de absolventi Orange Educational Program 2013 - 2014, Cristina Enescu a fost declarata sefa promotiei.
Judecatorii ieseni au decis sa ii condamne la cate un an si patru luni de inchisoare cu suspendare pe Ionut Roman si Robert Sentiveanu, in timp ce pe iubita primului, Cristina P., au obligat-o sa se prezinte timp de 4 luni la Serviciul de Probatiune.
Cristina Leordeanu a publicat pe pagina sa de Facebook o notita despre viata oamenilor internati in spital. ... Cristina Leordeanu: ... Cristina, stiam ca esti talentata.
Cristina Monica Puscasu (Autoare: ... dr Cristina Puscasu e medic din echipa noastra, cu dubla specializare de epidemiologie si boli infectioase. ... Cristina Puscasu o gasiti pe Medicentrum.
Conform www.financiarul.com, verdictul Comisiei Europene privind soarta finantarilor in stand-by se amana cu o luna, iar oficialii de la Bucuresti coteaza 2011 si 2012 ca fiind ani cu risc maxim in ceea ce priveste pierderea de catre Romania a unor sume importante de la bugetul comunitar.
Dispeceratul Energetic National (DEN) a inregistrat luni un consum maxim de energie electrica la nivel national de 7.601 MW, mai mare cu aproape 500 MW decat consumul maxim dintr-o zi obisnuita, a declarat marti directorul Dispeceratului Energetic National, Octavian Lohan."Ieri (n.r.
Maxim: Acasa suntem puternici Alexandru Maxim se felicita ca a ales Pandurii. Dupa o perioada de acomodare, Maxim si-a castigat locul de titular si a reusit o evolutie buna la Brasov.
Stancu scapa singur cu portarul, dar sutul sau e respins in corner Min 68 - Iese Varga si intra Lovrencsics Min 64 - Iese Maxim si intra Ad.
Alexandru Maxim, decarul nationalei, a reprezentat una dintre tinte. "Maxim a facut un campionat foarte bun in Turcia. ... Maxim m-a enervat la culme. ... M-a enervat Maxim cand a iesit in fata... ... Acum are Maxim numarul 10.
Primaria Cernavoda, cu sprijinul deputatului Cristina Dumitrache (foto), a organizat pentru locuitorii orasului o tombola intitulata "Fii european in 2009", cu ocazia alegerilor europarlamentare.
Cristina Barbos a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... De asemenea, am adus brose in forma de fluturi, cu pietre semipretioase puse in mijloc", ne-a spus Cristina Barbos.
Cristina Barbos participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Au mers bine pandantele din coral, scoicile (pandante, lantisoare), labradoritul si larimarul", ne-a spus Cristina Barbos.
Cristina si Andreea sunt o prezenta constanta a targurilor organizate in curtea MTR. ... Inedite sunt si caciulitele viu colorate, crosetate de Cristina, din lana si acril.
Cristina si Andreea, mama si fiica, participa la targurile traditionale Piata Taraneasca si Mester(esti) din curtea MTR.
Cristina Maria Fildan participa la targul organizat de Fundatia Kogaion in curtea MTR cu fete de masa, perdele, bijuterii din lut polimeric, papusele facute manual, portelanuri pictate, clowni, la 15 Ron, bjjuterii din argint, la 60 Ron, ne-a spus Cristina Maria Fildan de la handmade-online.ro.
În caz contrar, penelistii sunt de parere ca se va ajunge la sume asemanatoare celor din 2007, când celor trei spitale li s-au dat în total 7,5 miliarde de lei vechi. Desi anul trecut nu a zis nici „pâs“ când prin bugetul initial au fost alocate celor trei spitale din subordinea primariei trei miliarde de lei vechi destinate reparatiilor, proaspata sefa a liberalilor craioveni, Cristina Calangiu, a iesit vineri la rampa cu reprosuri la adresa municipalitatii.
google-analytics.com